Ел Класико: Реал Мадрид - Барселона (1:3)

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    308
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
I

IBIZA SOUND

Гостин
natprevarot pocna so 1 0 za real i supacite ne znaeja da ja zacuvaat prednosta:)
naredniot natprevar ke pocne so 0 2 za real i belki taka ke znaat da ja zacuvat prednosta i da pobedat konecno,da se poraduvaat i oni malku :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Процени самиот. :)

Кој го тераше играчот на Реал да ја пресече топката? Јас сум сигурен дека ќе беше свирен офсајд да поминеше топката.
Ако идеме по оваа логика, тогаш и голот на Шпанија во финалето беше нерегуларен.

A

Auditore

Гостин
  1. Додека е Мурињо тренер, Реал нема да ја победи Барселона, поради неговата ароганција, потценување и немање мадиња.
  2. Кога Реал Мадрид сега не ја победи Барселона, во наредниве 10 години не очекувајте ниту доминација, ниту победа, цела багра резерви(Бартра, Делофеу, Тиаго, Монтоја и уште многу други) доаѓаат на сцена и ќе се апла јаки, да не правам споредби со Чави и Иниеста.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
cestitki za barsa pokazaa golem duh hrabrost i srce vo ovoj duel so toa spored mene veke ja svrtija sezonata vo nivna korist, barem psiholoski mislam deka sega barsa e vopodobra psihicka sostojba na murinjo mu mu preporacuvam i ako se pravi strateg deka vrska nema nekako premnogu japotcenil barsa , i mu poracuvam uste nesto ne postoi klub koj ja porazil barsa a ne igral so 10 igraci zad centarot edinsveniot nacin e toj i murinjo na tokmu na toj nacin ja dobi barsa so inter , presing protiv barselona e ednakvo na cukanje na glavata v stis

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Само за инает на Алфа од денеска:
Ќе пијам само Синалко
Ги откажувам Т-Мобајл, се префрлам на One
Никогаш нема да возам Киа и нема да влезам во Еуростандард банка.

Е*ате тоа ропаците тешки, човек фудбал да неможе вчера на раат да изгледа, па уште и на 2 минути сликата им замрзна, проблеми на релација Скопје - Мадрид. Одете убијте се бе, златен Спортклуб од догодина, ни да се замараш со македонски телевизии ни ништо.

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Гвардиола одби да им честита триумф у Копа дел Реј... и сеа шо !?
Абе ајде....

Им честита на победата од прес конференцијата и се поздрави со сите на клупата освен со Мурињо зашто Мурињо се праеше глуп и истрча да слави без да се поздрави.

Што требаше да направи? Да излезе со играчите на Реал, да облече нивни дрес и да слави додека го примаат трофејот?

B

Beck's

Гостин
Само за инает на Алфа од денеска:
Ќе пијам само Синалко
Ги откажувам Т-Мобајл, се префрлам на One
Никогаш нема да возам Киа и нема да влезам во Еуростандард банка.

Е*ате тоа ропаците тешки, човек фудбал да неможе вчера на раат да изгледа, па уште и на 2 минути сликата им замрзна, проблеми на релација Скопје - Мадрид. Одете убијте се бе, златен Спортклуб од догодина, ни да се замараш со македонски телевизии ни ништо.
zal mi e za vas decki stvarno, Dreambox mu e majkata :)

za boldiranoto, sekade se zamrznala slikata

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Касијас да игра на местото на Валдез тешко дека ќе ги победи некој.
Најслаб играч у Барса е.
Иниеста е играч кој има најдобра контрола на топката.
Константет во големи натпревари.
Како што некој пиша, Мурињо само со сите у одбрана има шанса да извади поволен резултат против Барса.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
јесте дека има машки кои се шминкаат и женски кои гледаат фудбал. вие гледате, а неможе да ми се праете стручњаци тука кога гледате фудбал од вчера
Врска ти нема постов, не го претерувај, па и ти. До кога гледањето и сакањето фудбал од страна на девојките ќе биде табу? Јас ретко пишувам на форумов за фудбал, ама не значи дека не го следам и не го сакам. Малце забегав со постов, не е она во право, ама не си ни ти.

Иначе, песна која може да биде хит на момците од Реал Мадрид... :D

Mала шала... :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Кој го тераше играчот на Реал да ја пресече топката? Јас сум сигурен дека ќе беше свирен офсајд да поминеше топката.
Ако идеме по оваа логика, тогаш и голот на Шпанија во финалето беше нерегуларен.
Чист офсајд е ова.Во продолжение на акцијата да стигнеше топката до играч на Реал Мадрид да не се свирне и да почитува предност,а вака директно оди во нозете на Чави,мора аситентот да сигнализира офсајд,катастрофална грешка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom