Ел Класико: Реал Мадрид - Барселона (1:3)

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    308
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Ме мрзи да читам наназад.
Дали пред вториот гол на Барса требаше да биде свирен офсајд? Јас мислам да....

P

PewDiePie

Гостин
Копилињата како Мурињо треба да бидат надвор од фудбалот!

Кој хипокрит и лицемер човече, еднаш во својата кариера да не признае дека поразот е негова вина како што го прави секој голем тренер.

Ми дава некои куртонски изјави после дебакл на класико дека Меси требал да добие црвен...а што ке беше и да добиел, да не ке му помогнеше тоа на Роналдо да ги погоди зицерите?

А од друга страна јас денеска видов минимум 3 црвени картони за Реал за 3 стартови со ѓон намерни, на Ласс, Рамос и Коентрао мислам дека беа.

Копиле препотентно!
Пичка беше пичка си остана,лигле со педерски потези од зад грб,направи нешто во фаца ако смееш па да ти ја пукнам таа фацата изместена.

Се гледа дека никој веќе не го ебе 2% attention whore сите го научија дека е лузер и дека е плачко,само навивачите на интер го чекаат со раширени раци и гзови(шала е ова интераши не се палете одма :)) иако јас сакам да се врати во интер,сериа а може веќе изгуби на квалитет ама бар ќе добие на сатира со неговото доаѓање,таков дворски шут,кловн ретко се наоѓа.

Реал додека не го шутнат,нема да ја победат барса,nuff said.

The_LiGhT'

Stop DISCRIMINATION
Член од
29 април 2009
Мислења
587
Поени од реакции
123
Edna od najdobrite igri igrani vo posledno vreme megu Barsa i Real...

I

IBIZA SOUND

Гостин
zosto pred sekoe el klasiko navivacite na real se najglasni,a posle sekoe el klasiko se najtivki i gi nema nikade :pos:

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.670
Поени од реакции
7.313
Фанови на Реал не се љутете,што ќе ја споделам сликава

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Ама признај ти дека дркаш за да имаш играч како Роналдо у таа твоја издишана екипа,која се бори за опстанок.

NovaLine

Not an idiot.
Член од
5 јануари 2011
Мислења
228
Поени од реакции
112
искомплексирани од реал и мурињо сте дечки...

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Најголемата грешка кај Мурињо е што игра премногу грубо при секој контакт, потоа секогаш ги префорсира првите 15 минути (да се исплаши противникот, но Барса не е било кој противник) за потоа неговите играчи да бидат како измолзени крави.
Несомнено Реал е моментално многу јак тим и игра премногу добро, но за разлика од нив Барса без разлика против кого игра ја игра својата игра идеологија полека пополека до голот. Сега повторно се покажа дека и така може да се погреши и да се биде казнет со гол, но тие повторно после примениот гол ја продолжија својата игра без паника, едноставно реал притискаше тие по свое и така 1-3.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.711
Поени од реакции
22.852
искомплексирани од реал и мурињо сте дечки...
Зошто од Реал? Сигурно оти има 9 титули во ЛШ.
Зошто од Мурињо? Оти ја исфрлил Барса од ЛШ со Интер? И одтогаш неможе глава да крене од Барса.

Ај, да, за малку ќе заборавев. Искомплексирани(кој ли го спомна прв зборот комплекс, ццц) сме од Реал и Мурињо, оти не можеме сеуште да го преболиме купот. :place:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Пробавме со гол предност, пак не бива.
Наредната утакмица ќе ви дадеме два гола предност и ќе се измешаме, па ваљда така ќе не тепате.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom