thisisnoizy
Good things take time
- Член од
- 29 јули 2010
- Мислења
- 2.011
- Поени од реакции
- 2.043
Па бе, аеее ![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
А за кој црн тим навиваше ти?Ти бе барем не коментирај ... гледај да се пласираш другата година во куп уефа
Се гледа нивото на кое игра барселона дека е далеку далеку послабо од она што го играше минатите сезони ... Ова можи да е чиста тактика на Мурињо затоа што има 3 бодови предност а и несака плановите и стратегиите да ги открива од сега ...
Убеден сум дека реал оваа година ќе ја победи во сите останати дуели и покрај овој несреќен пораз !
Да не се мешам многу оти и не сум фан на реал ни на барца ама ташаците ми ги пукнавте .... Следува допрва она што најмногу ќе ве боли затоа сега драпај колку сакаш... и .!. ме боли ви покажавме на Сан Сиро што е фудбал !!!Da , da nesaka mourinho da pobedi , jas mislam deka da sakase ke bese 5-0 ama nesaka covekot sto da se pravi![]()
Тим што ти го закачи многу пати па затоа го имаш овој ефект на смеењеА за кој црн тим навиваше ти?![]()
Сакаше да ја подаде на Роналдо , ама у тој момент судијата истрча накај Пиќе и го удри Чави, ама секако Мурињо му рече така да прави![]()
А не беше таков во Милан.
Што ти прави Мурињо![]()
Не знаат шо е квалитет, а видат некој добро изигра и ајде наш е 30 мил ќе дадемеЈас се разочарав кога коментаторов кажа дека Реал за Коентрао платили 30 милиони.