Фан Клуб: Арсенал

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.385
Поени од реакции
12.813
TEAMS: Arsenal: Szczesny, Djourou, Koscielny, Mertesacker, Vermaelen, Song, Arteta, Ramsey, Gervinho, Walcott, Van Persie. Subs: Almunia, Miquel, Frimpong, Benayoun, Rosicky, Arshavin, Chamakh. /// Everton: Howard, Hibbert, Baines, Jagielka, Heitinga, Neville, Fellaini, Coleman, Bilyaletdinov, Cahill, Saha. Subs: Mucha, Stracqualursi, Vellios, Barkley, Distin, McAleny, Gueye.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.507
Поени од реакции
10.265
Им посакувам се најлошо на тие што ја прават програмата на Спортклуб.Па како не им е срам бе!Цела недела најавуваат дека ќе ја дават Арсенал,сега во последен момент ми менат и ќе ми ја дават QPR и Wolvs....Ова веќе нема смисла.Наместо на ТВ сега ќе се нервирам по стримови.

Барем дајте некој саглам.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.385
Поени од реакции
12.813
Stat from Infostrada: "The club have played 3844 top flight matches in the past 125 years, winning 1723, drawing 996 and losing 1125.They face Everton for the 181st time in the top flight – more often than any other club they have faced. They have won 88 and lost 54 of their previous meetings."

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
И демек Волкот играчиште, а ? Џонсон за него бил мекуш ! Ха бее... Кога даде последен гол бе Волкот, на Емирати !? Знајте !?

Е така, минатиот декември. Колку има до сега ? Една година !? Е малце !!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
И демек Волкот играчиште, а ? Џонсон за него бил мекуш ! Ха бее... Кога даде последен гол бе Волкот, на Емирати !? Знајте !?

Е така, минатиот декември. Колку има до сега ? Една година !? Е малце !!
И што сега Волкот е крив што нозете му се криви на Жервињо пред гол?
Волкот е играчиште сезонава, посебно денеска како игра.. ваков коментар не вреди да се види на фан клуб на Арсенал!

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Одбраната на Евертон сеа за сеа е сирење. Нашиве немаа јајца да завршат сами акција.
Како и да е ќе го јадат.

Ван Перси направи team kill. :pos:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.385
Поени од реакции
12.813
незнаат офсајд стапица да избегнат,досега 3-0 требасе да водиме,ремзи тапа
--- надополнето: Dec 10, 2011 3:32 PM ---
4 + ја играм гледај ги шо промашуваат крвта да им ебам неможам утакмицава да ја гледам веќе

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
И што сега Волкот е крив што нозете му се криви на Жервињо пред гол?
Волкот е играчиште сезонава, посебно денеска како игра.. ваков коментар не вреди да се види на фан клуб на Арсенал!

Збораме за ефикасноста, не за тоа колку е корисен. Ако го споредам со Љунберг, таму десно, во најдобрите денови, една година не е малку долг период, особено за десно крило ? Ако не е долг, тогаш сум ненормален. Според твојата логика, и Торес ќе го напрајш најјак, нели, бидејќи е корисен.

И лево и десно треба голови, како нормално на времето Роберт и Фреди, заедно имаја +30 по сезона. Не дај Боже, Робин се повреди или падни во формата !? Шо ке прајме !?

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Што ќе бидне сега без Џуру исто така... кој ќе игра ? Миѓел и Скилачи =.0
Иначе има некој што знае за колку време точно се враќаат Сантош и Сања?

EDIT: Волкот сезонава има постигнато 2 погодока на 8 меча, каде Жервињо има дури 1 повеќе на 10 меча.. Ете зборејќи за ефикасноста кажи што ако тој пред гол знае да подаде 1 од 10 топки а Волкот обратно кога тоа не му се исплати?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
мамето да им го ебам на спортклуб а и на телекабел на кој им падна нетот у 10 за 4
Така си поминав 45 минути пред телевизор на телетекст..
ај нека каже некој што се деси..
Како играме? Што се деси со џуру се повреди ли?

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
мамето да им го ебам на спортклуб а и на телекабел на кој им падна нетот у 10 за 4
Така си поминав 45 минути пред телевизор на телетекст..
ај нека каже некој што се деси..
Како играме? Што се деси со џуру се повреди ли?
требаше да водеме 4-0.
незнаеме гол да дадеме.Џуру се повреди,на полувреме сигурно ке го замени.

Kajgana Shop

На врв Bottom