Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
барајте вие пак причини зошто ќе била 2ка :)
Браво брат си ја пишав и јас и си ја искомбинирав со две од Холандија 2 две утакмици ГГ3+ ама џабе кога кошарка од Чешка ме заеба, на хендикеп требаше 7 да тепаат, тие 6 :tapp: нече среча поштеног човека....

........сега видов, во Холандија 2 од 9 утакмици 8 влегле ГГ3+, а таја шо заврши 0-0 домашната екипа имала 2 црвени ама крепење не примиле гол :pos:

skoro sekoj pat gi igram holanganive 3+ endas nema da gi izigram i ova se desava :@

Колку денари сте ставиле максимум на ливче и сте изгубиле? :D Јас највеќе 1000

Мене искрено не ми се верува дека утре ќе победи Реал, но ќе видиме.

На АБ телевизија има емисија кралот на местенките, Џаровски .. tune in ;p

барајте вие пак причини зошто ќе била 2ка :)

И 10 пати да пишиш на некоја утакмица ал ин и 10 пати да погодиш, јас никогаш нема така да те испратам. Побрзо би играл од некој шо има футнато 10 утакмици со ред, но барем оставил какво-такво инфо или свое гледиште на утакмицата, отколку вака ко тебе.

Не ме сфаќај погрешно, ништо лично, но кој си ти за да ти верувам тебе за алл ин утакмица(само мене ми е смешно ова во спортскава алл ин зборов :D) ?

пс.
За утре од мене:
Металург - Охрид 7+ @ 25.00(mozzart) ALL IN!

:D
Сериозно, се шушка нешто во Охридов дека може да се намести утакмицата 7+ или пак некој прелаз, ама јас ќе ја пуштам само 7+ со 100ден колку да не ми е мака.

Германија 3 лига

Сарбрикен - Оберхаузен 1 1.6 квота во спортлајф 5/10

Сарбрикен дома 5-3-1 18:10
Оберхаузен гости 0-3-6 3:11

Оберхаузен е доста слаба екипа и има постигнато најмалку голови во целата лига. Во оваа коло ке ја немаат комплетната одбрана и уште неколку изостаноци:
Jeff Gyasi (defender 14 / 0), Tobias Willers (defender 17 / 2), Felix Schiller (defender 15 / 0), Benjamin Reichert (defender 14 / 0), Yohannes Bahcecioglu (midfielder 4 / 0), Timo Kunert (midfielder 9 / 0).

Од друга страна Сарбрикен е трета најефикасна екипа во Германската 3 лига и ке брка промоција за во Цвајте. Доста се добри дома па против ваков тим со толку отсуства би требало речиси сигурно да го добијат натпреваров.

Она што ме загрижува е тоа што постоела(а можеби и сеуште постои соработка) помеѓу овие два тима.
http://www.betexplorer.com/soccer/germany/german-3-liga-2011-2012/nextmatch.php?matchid=6784424
Ама оти биле во различни лиги имаат само еден дуел во последните 6 дуели и тој завршил нерешено а домаќин бил Оберхаузен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom