Не ме сфаќаш,ние подолго време идеме,не 6 дена,така да не е тазе врскаДенеска е 8ми, а ако на 2ри славите месечнина, значи одите само 6 дена, а ти мислиш што да и купиш?? Полека
Не ме сфаќаш,ние подолго време идеме,не 6 дена,така да не е тазе врскаДенеска е 8ми, а ако на 2ри славите месечнина, значи одите само 6 дена, а ти мислиш што да и купиш?? Полека
Цвеке другар цвеке. Доколку имаш и кола и ја сакаш еве една идеа за подобри односи и повеке да те сака.
Ке и закажиш средба на девојката да ја носиш на вечера, облечисе убаво изгледај супер ке имаш повеке самодоверба, купи и цвеке , пречекај ја точното време отвории ја вратата однесувај се како кавалер , подарии го цвекето. Однесија во убав ресторан со жива музика гледај некоја со староградска каде има и виолинист. Скришно појди до виолинистот замолиго или платиму некоја стотка да дојди на маса барем на 5 минути, поканија на танц. Кога ке ја вракаш дома заблагодарии се за вечерта-биди фраер.Самите гестови ке те направат да се осекаш задоволен а таа пресрекна што е со тебе. Подобар поклон од вечерта што ке ја памети и цвекето што си и го подарил се обложувам дека нема Со срека
Супер ! Браво за тебе.Не ме сфаќаш,ние подолго време идеме,не 6 дена,така да не е тазе врска
Шо ке ти е?некоја цура како за мене , имам 20 години...
Kakви сакаш, моментално на лагер само црни иманекоја цура како за мене , имам 20 години...
Шо ке ти е?
ма нема проблем јас сум смеѓKakви сакаш, моментално на лагер само црни има
Изволтеми треба , ми треба љубов....
--- надополнето: Dec 8, 2011 7:56 PM ---
ма нема проблем јас сум смеѓ
фала другар ...хаха
Планирам да имам секс со девојата но ми треба совет како да ја скинам?
nakit kupi i nesto,casovnik ako saka,Не ме сфаќаш,ние подолго време идеме,не 6 дена,така да не е тазе врска
Дај бе кажи ни со кој фустан беше излезена, со која боја?nakit kupi i nesto,casovnik ako saka,
И мене ме итересира...Дај бе кажи ни со кој фустан беше излезена, со која боја?
crn dolg do kolena nagore e kako rolkaДај бе кажи ни со кој фустан беше излезена, со која боја?
ako i kazes takvo nesto taa uste tolku ke pocne da se zanasa ke i se krenat akciite si znam po mene ke izgubis sekakva sansa da bidete zaedno.........taa znae deka ti se sviga zatoa taka pocnala da se ponasa kako da ste vrat i sestra te provocira;-)eј вака првпат озбилен за некоја работа Ова жениве ни Ајнштајн неможе да ги проучи шо сакаат а шо не хД ..Се работи за една девојка шо сме сеа за сеа другарчиња но ете почна да ми се свиѓа =Д Скапуваме на телефон ми се јавува и се јавувам од околу си кажуваме дека се свиѓаме па после тоа одеднаш се сметаме за "брат и сестра" чат пат ми бара и по некој совет за дечковци како да ги откачи (очигледно сака да знае дека е барана) и ја исто и враќам =) Па ај малку совет шо како се мислам дали и спомнам дека онака ми се свиѓа карактерот нејзин или дека е убава ..да и дам во знаење дека 50/50 е работава =)
veri fani a se kladam deka i ti se tufkas sto da obleces ili ako do sega ne si bila na nekoe elegantno mesto mozno e i da ne si planirala.......za mene ova bese nesto novo zatoa sakav da imam naj dobro iskustvo a ne da se isbruakmИ мене ме итересира...