Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
imagemagic.php

:pipi:

Се заљубив во патикава, од каде ги зема?

24831-b.jpg
Адидас патики за 30 евра, живо џабе, сеа не се нашминкани и накитени како другите модели затоа и цената е таква, сепак си е оригинал.

од каде ги зема?

Имаш у тимберленд у рамстор, 6к се мислам, ја земав вакви само крем, I am more than pleased.. :)

Многу голема разлика бре ... на интернет на официјалната страна се 90 долари (4160ден) а овдека 6000 ЊТФ ???

Многу голема разлика бре ... на интернет на официјалната страна се 90 долари (4160ден) а овдека 6000 ЊТФ ???
Причина зошто јас избегнувам да купувам патики во некои продавници во Скопјево.
Реални цени само во Мега-Спорт и Саломон.

Причина зошто јас избегнувам да купувам патики во некои продавници во Скопјево.
Реални цени само во Мега-Спорт и Саломон.

Како да ние имаме повеќе пари од странциве.Стварно не разбирам како може кај нас да биде поскапо од странство. o_O

prodDetailMainT

--- надополнето: Dec 8, 2011 6:07 PM ---
Како да ние имаме повеќе пари од странциве.Стварно не разбирам како може кај нас да биде поскапо од странство. o_O

Можеби повод за поскапите цени е "царината" а причините се знаат ...чиста заработка до две-три илјади денари по патики...ако не и повеќе.

Не ме разочаруваj :pipi:

Има од 3900 па до кај 6 500 ...Вика дека секој понеделник му стасувала роба од Србија, со бесплатна достава преку брза пошта, плаќаш на курирот кога ке ти го донесе на врата.​
Да беа фејк, мислам дека ќе имаше негативни коментари по профил и слики и многу брзо ќе се расчуе. Ајде нека потврди некој дека не се фејк и да ги сефтосам вие:​
oft0ft.jpg
:icon_lol:
Овој на Фејсбук барем да ставел под тоа сликите што модел на Најк, цццц не ми се верува какви преваранти постојат, ај што не се оригинал не се! Барем и цената да беше како што доликува за вакви патики, ова е класична превара! (башка најк никад не би произвел волку цигански модели, кај ви се очите бе деца? )

prodDetailMainT

--- надополнето: Dec 8, 2011 6:07 PM ---

Можеби повод за поскапите цени е "царината" а причините се знаат ...чиста заработка до две-три илјади денари по патики...ако не и повеќе.

Колку пари ги даваш :icon_mrgr:

Помали плати.. Изгор патики..

во странство Огромни плати.. ефтини патики..

Ја носам патики што си ги купив од еден локален дуќан, некаква си кинезарија,Alp shoes се викаат, ама баш ми се удобни и ме греат добро. И башка високи се, добри се на лик и не смрдат.
Само за 1500 денари, супер ефтинија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom