leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Се заљубив во патикава, од каде ги зема?
Се заљубив во патикава, од каде ги зема?
од каде ги зема?Адидас патики за 30 евра, живо џабе, сеа не се нашминкани и накитени како другите модели затоа и цената е таква, сепак си е оригинал.
Од Метро, нема да ги најдеш во Македонија.од каде ги зема?
Многу голема разлика бре ... на интернет на официјалната страна се 90 долари (4160ден) а овдека 6000 ЊТФ ???Имаш у тимберленд у рамстор, 6к се мислам, ја земав вакви само крем, I am more than pleased..
Причина зошто јас избегнувам да купувам патики во некои продавници во Скопјево.Многу голема разлика бре ... на интернет на официјалната страна се 90 долари (4160ден) а овдека 6000 ЊТФ ???
Како да ние имаме повеќе пари од странциве.Стварно не разбирам како може кај нас да биде поскапо од странство.Причина зошто јас избегнувам да купувам патики во некои продавници во Скопјево.
Реални цени само во Мега-Спорт и Саломон.
Можеби повод за поскапите цени е "царината" а причините се знаат ...чиста заработка до две-три илјади денари по патики...ако не и повеќе.Како да ние имаме повеќе пари од странциве.Стварно не разбирам како може кај нас да биде поскапо од странство.
Овој на Фејсбук барем да ставел под тоа сликите што модел на Најк, цццц не ми се верува какви преваранти постојат, ај што не се оригинал не се! Барем и цената да беше како што доликува за вакви патики, ова е класична превара! (башка најк никад не би произвел волку цигански модели, кај ви се очите бе деца? )Не ме разочаруваj
Има од 3900 па до кај 6 500 ...Вика дека секој понеделник му стасувала роба од Србија, со бесплатна достава преку брза пошта, плаќаш на курирот кога ке ти го донесе на врата.Да беа фејк, мислам дека ќе имаше негативни коментари по профил и слики и многу брзо ќе се расчуе. Ајде нека потврди некој дека не се фејк и да ги сефтосам вие:
Колку пари ги даваш
--- надополнето: Dec 8, 2011 6:07 PM ---
Можеби повод за поскапите цени е "царината" а причините се знаат ...чиста заработка до две-три илјади денари по патики...ако не и повеќе.
Помали плати.. Изгор патики..Како да ние имаме повеќе пари од странциве.Стварно не разбирам како може кај нас да биде поскапо од странство.