Какви патики носите?

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Имаш у тимберленд у рамстор, 6к се мислам, ја земав вакви само крем, I am more than pleased.. :)
Многу голема разлика бре ... на интернет на официјалната страна се 90 долари (4160ден) а овдека 6000 ЊТФ ???

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.482
Поени од реакции
7.962
Многу голема разлика бре ... на интернет на официјалната страна се 90 долари (4160ден) а овдека 6000 ЊТФ ???
Причина зошто јас избегнувам да купувам патики во некои продавници во Скопјево.
Реални цени само во Мега-Спорт и Саломон.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Причина зошто јас избегнувам да купувам патики во некои продавници во Скопјево.
Реални цени само во Мега-Спорт и Саломон.
Како да ние имаме повеќе пари од странциве.Стварно не разбирам како може кај нас да биде поскапо од странство. o_O

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.090

--- надополнето: Dec 8, 2011 6:07 PM ---
Како да ние имаме повеќе пари од странциве.Стварно не разбирам како може кај нас да биде поскапо од странство. o_O
Можеби повод за поскапите цени е "царината" а причините се знаат ...чиста заработка до две-три илјади денари по патики...ако не и повеќе.

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.903
Поени од реакции
8.482
Не ме разочаруваj :pipi:

Има од 3900 па до кај 6 500 ...Вика дека секој понеделник му стасувала роба од Србија, со бесплатна достава преку брза пошта, плаќаш на курирот кога ке ти го донесе на врата.​
Да беа фејк, мислам дека ќе имаше негативни коментари по профил и слики и многу брзо ќе се расчуе. Ајде нека потврди некој дека не се фејк и да ги сефтосам вие:​
:icon_lol:
Овој на Фејсбук барем да ставел под тоа сликите што модел на Најк, цццц не ми се верува какви преваранти постојат, ај што не се оригинал не се! Барем и цената да беше како што доликува за вакви патики, ова е класична превара! (башка најк никад не би произвел волку цигански модели, кај ви се очите бе деца? )

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.264

--- надополнето: Dec 8, 2011 6:07 PM ---

Можеби повод за поскапите цени е "царината" а причините се знаат ...чиста заработка до две-три илјади денари по патики...ако не и повеќе.
Колку пари ги даваш :icon_mrgr:

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Помали плати.. Изгор патики..

во странство Огромни плати.. ефтини патики..

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Ја носам патики што си ги купив од еден локален дуќан, некаква си кинезарија,Alp shoes се викаат, ама баш ми се удобни и ме греат добро. И башка високи се, добри се на лик и не смрдат.
Само за 1500 денари, супер ефтинија.

Kajgana Shop

На врв Bottom