Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Сакате плукајте ме што сакате зборете си останувам на ставот дека неможе цела сезона со деца да се игра кога тогаш ке паднат и ете тоа се случи.Но голема улога имаат и повредите преголема...
Што е проблемот со децата? До пред месец ги носевте на аватар, сега деца биле.
Не можам да ве сфатам бе, кога тие деца го наполнија Арсенал со 8-2 тогаш немаше проблем шо се деца, патем се инатевте со навивачите на Арсенал кој имал помлад состав, кој е проблемот сега, не ли сакавте млад тим кој што ќе е перспективен во наредните 5 години, или сега не важи тоа?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ете гледаш и Венгер си знае за догодина. Пис.
--- надополнето: Dec 8, 2011 11:00 AM ---
Не можам да ве сфатам бе, кога тие деца го наполнија Арсенал со 8-2 тогаш немаше проблем шо се деца, патем се инатевте со навивачите на Арсенал кој имал помлад состав, кој е проблемот сега, не ли сакавте млад тим кој што ќе е перспективен во наредните 5 години, или сега не важи тоа?
До пред недела дена беше старците на клупа, децата нека трчаат.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.807
Поени од реакции
21.537
Нов ден за нови предизвици ... да не се вртиме назад и да гледаме во минатото идеме напред кон нови предизвици и победи .

Еве и една позитивна вест за денес .. на Руни му е намалена суспензијата на само 2 меча .

Glory Glory Manchester United

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ете гледаш и Венгер си знае за догодина. Пис.
Венгер ви покажува кај ви е местото, да не се изгубите у облаци случајно. :P

Патем, мечевите од ПЛ ќе ви бидат пренасочени за недела кога играте ЛЕ? Или пак ќе играте во четврток па во сабота?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Венгер ви покажува кај ви е местото, да не се изгубите у облаци случајно. :P

Патем, мечевите од ПЛ ќе ви бидат пренасочени за недела кога играте ЛЕ? Или пак ќе играте во четврток па во сабота?
Ќе го потсетиме пак во јануари. Не, за у недела ќе се.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Извини вака што баш тебе ти реплицирам ама луѓе пратите ли вие фудбал, барем тимот ваш? Прошлиот пат прашуваат Видиќ кај бил а за црвениот одмараше 2 натпревари, сега прашуваат Керик кај бил а одмараше поради жолтите картони.

А Џонс не е организатор на играта, алелуја, никој не го ни бара тоа, тие што требаше да организираат, ок го правеа тоа (освен Јанг). Руни се искикса ненормално вчера.
--- надополнето: Dec 8, 2011 10:32 AM ---
Сум заборавил за Керик, луѓе сме секој може да заборави. Него муабетот ми беше зошто Џонс беше у средината, тоа највеќе ме изнервира.

Како и да е, ни останува ПЛ, барем Сити да одеше понатаму во ЛШ, можеби ќе имавме некакви шанси во ПЛ да ја намалиме разликата, ама сепак надежта последна умира.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Од почеток на сезона го имам кажано ова не ми е првпат(сигурно 2-3 пати),сакам да кажам дека неможе они да го држат клубот потребно е колку толку искуство...јес да збориш општо али ја не спагам во тие ги споредува Манчестер и Арсенал.Што се однесува до мене да сакам млад и перспективен тим кој ќе освојува понатака ама тој тим да се гради постепено за догодина да имаме супер тим а не вака целата работа е префрлена на младите едноставно кажано ги фрли во оган се се очекува од нив.Зашто ги даде О'Шеј и Браун според мене голема грешка,еве се повредија и Видиќ и Рио имавме голема среќа Крис и Џонс играат фантасично но ако се повредеше еден од нив тогаш?Еве сега повторно Видиќ е аут пак исти проблеми..Верувај дека немам ништо против џонс,крис,томче,еванс,велбек кој верувам дека ке бидат идните ѕвезди на тимот.
Се што сакам од ферги за нова година е да игра на 2 утакмици со ист состав..:D

N

Nicky Santoro

Гостин
ајде сеа повторно да им објасните на навивачите на арсенал дека клеверли е пподобар од вилшир
вилшир минатата сезона сам е реши барса овај се загуби со помочан базел

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ајде сеа повторно да им објасните на навивачите на арсенал дека клеверли е пподобар од вилшир
вилшир минатата сезона сам е реши барса овај се загуби со помочан базел
Не знам дали е ова дефиниција за типична незналица или за слеп човек.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Сигурно знае кој е Клеверли... вчера беше најслаб нели ? Не направи ни еден пас како што треба, а за центар шутовите муабет да не правам... тотален промашај беше Клеверли вчера со Базел... После натпреварот вчера мислам дека Клеверли треба да се продаде во јануари...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сигурно знае кој е Клеверли... вчера беше најслаб нели ? Не направи ни еден пас како што треба, а за центар шутовите муабет да не правам... тотален промашај беше Клеверли вчера со Базел... После натпреварот вчера мислам дека Клеверли треба да се продаде во јануари...
Ќути тотално се изгуби, исто ко да го немаше o_O

Се се али коа ќе падне некој ваков падобранец :pos: Барем денес е лесно да се информираш, интернет има.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.306
Поени од реакции
26.208
Тој кинезот изгледа беше Клеверли...:cenzura:

N

Nicky Santoro

Гостин
молам?
не е гледав утакмицата само гледам ругате по младите играчи и барате засилувања
значи нешто не ви е по кефот

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
молам?
не е гледав утакмицата само гледам ругате по младите играчи и барате засилувања
значи нешто не ви е по кефот
И што имаше врска ова сеа што го пиша со тоа што го пиша пред 2 минути жити мене?

Не дека не си ја гледал утакмицата, не си го гледал Манчестер 2 месеца. Да беше само утакмицава немаше да го пишеш тоа што го пиша пред две минути, верувај ми.

Kajgana Shop

На врв Bottom