UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.213
Поени од реакции
14.482
Треба да ме снимаат на големи натпреаври, мислам дека сум бетер и од дечкиве од Наполи.

Еве како се радуваат во Наполи кога паѓаат головите, домашна амтосфера.

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Овој да не е тој ? :pos:
--- надополнето: Dec 8, 2011 2:37 AM ---

Абе вие немците ич нејќете жабарски екипи што така ? :icon_lol:
Не далеку од тоа.

Неможам во името на сите фанови на Баерн да зборувам, но што се работи до мене,не ми е логично да имам било каков анимозитет кон клуб само затоа што е од Италија. Некако нон сенс ми е тоа. Неоспорен факт е дека италијанските екипи се гиганти за респект со голема историја. Е сега,тоа што се во криза сите,освен Милан,како и целата сериа а,и тоа е факт.

Јас го споменав Милан,бидејќи ако Баерн е кадарен да сериозно оди по титулата,мора да игра со големите клубови, а кој подобро од клубот што никако не можел да го пројде повеќе пати.

и да,I lol'd на линкот за Ги Ру:)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.927
Поени од реакции
44.993
Треба да ме снимаат на големи натпреаври, мислам дека сум бетер и од дечкиве од Наполи.

Еве како се радуваат во Наполи кога паѓаат головите, домашна амтосфера.

Навивачите на Наполи се Барселона во навивачкиот свет, скалило над сите други кои се дел од Лигата на Шампионите, кога играа со Сити приметете што све се дешава позади голот на Харт, мислиш дома играат, за гостувањето у Минхен се испотепаа во Неапол за карти, над 10 000 во план биле да отидат али УЕФА не дозволува такви инвазии, сега со Виљареал доволно е да се каже што рече Хамшик, ко домаќини бевме, покрај делот наменет за нивните навивачи они на црно се изнакупиле карти, на сите делови од стадионот беа, голот на Инлер кога падна 10 кадри различни покажаа каде имаше нивни навивачи.

Цареви се, за тоа им симињам капа.

Мацари глумецот само што користи формација со тројца у одбрана им е најголема маана, не може со таа формација во Европа, може да извади добри резултати но не и да освои голем трофеј, а јака екипа имаат, нападот им е фантастичен, еден од подобрите во Европа, брз, креативен, динамичен со одличен финишер на чело, Кавани, имаат Се што бара денес модерниот фудбал, освен формациска поставеност на терен, 3421 формација.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Морав. :icon_lol:
Пред неколку недели, Тевез ги обедини фановите на Сити и Јунајтед, во омразата кон него и тие побараа тој да замине од градот. Сега, Тевез ги поздравува и 2та Манчестера. :ROFLMAO:
Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

Него форава на форумов....кога фан на ливерпул ремети манчестеровци...а тие ни до групна фаза не догураа...
пример

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Него форава на форумов....кога фан на ливерпул ремети манчестеровци...а тие ни до групна фаза не догураа...
пример
А кој треба да ремети? Фан на Сканторп?
Убо ме потсети.
Иако манчестерци изјавуваа „се гледаме следната година“ после поразот од Барса во мајот, сепак, Базел ќе биде тимот што ќе се види со каталонците.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.033
Поени од реакции
1.522
Сезонава Јунајтед го јаде реметот, јебига мораше да се случи некат, и сега ривалите користат максимално, враќаат за последните 10 години каде што неможеа глава да дигнат од нас, а не па збор лош да кажат :D

Како и да е заслужен си е, сами сме си криви што одмаравме играчи на натпреварите со Базел и Бенфика,сигурен сум дека стариот ќе игра со резерви и во ова европа лигава, и ќе обрати поголеми внимание на ФА и ПЛ.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Леле, леле, леле колку ќе се паднат Базел-АПОЕЛ... Само кој ќе го извлече џокерот да се падне со еден овие двајца во 1/4 финале :pos:

За синоќа оваа слика бајаги се врти во Холандија:

На 1:5 овој демек намигнува и му дава (y)...

Теорија на заговор? Хрватите се пријатели со Германците а овие не ги сакаат Холанѓаните па затоа Динамо му пушти 7 парчиња на Лион? Или па фрик-коинциденција..? Веројатно никогаш нема да се дознае. Головите на Ајакс ги гледав уште неколку пати - при 0:1 два чисти голови, такви одлуки против домаќинот, во доста значаен натпревар во ЛШ... Не знам, во најмала рака реткост. Знам само дека да бев за Ајакс ќе сакав да запалам нешто...

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Нема пријатели непријатели . Ако има нешто сумливо и ако е пуштена утакмицата тоа е чисто за Кеш и ништо друго . Неможам да кажам дека е наместена кога незнам ама можам да кажам дека посомнителна утакмица у ЛШ неам глеано , стоеја хрватине , 6 гола да примиш за 30 минути па Вардар нема волку да прими не ме јебете

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Нема пријатели непријатели . Ако има нешто сумливо и ако е пуштена утакмицата тоа е чисто за Кеш и ништо друго . Неможам да кажам дека е наместена кога незнам ама можам да кажам дека посомнителна утакмица у ЛШ неам глеано , стоеја хрватине , 6 гола да примиш за 30 минути па Вардар нема волку да прими не ме јебете
Сарказам беше, нормално дека нема.

Тоа ми е и мене поентата. Никогаш не сум по теории на заговор ама до олку сомнително нешто немам видено во ЛШ...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Навивачите на Наполи се Барселона во навивачкиот свет, скалило над сите други кои се дел од Лигата на Шампионите, кога играа со Сити приметете што све се дешава позади голот на Харт, мислиш дома играат, за гостувањето у Минхен се испотепаа во Неапол за карти, над 10 000 во план биле да отидат али УЕФА не дозволува такви инвазии, сега со Виљареал доволно е да се каже што рече Хамшик, ко домаќини бевме, покрај делот наменет за нивните навивачи они на црно се изнакупиле карти, на сите делови од стадионот беа, голот на Инлер кога падна 10 кадри различни покажаа каде имаше нивни навивачи.

Цареви се, за тоа им симињам капа.

Мацари глумецот само што користи формација со тројца у одбрана им е најголема маана, не може со таа формација во Европа, може да извади добри резултати но не и да освои голем трофеј, а јака екипа имаат, нападот им е фантастичен, еден од подобрите во Европа, брз, креативен, динамичен со одличен финишер на чело, Кавани, имаат Се што бара денес модерниот фудбал, освен формациска поставеност на терен, 3421 формација.

Дома кога играа со Сити по давањето на головите на Кавани сеизмички апарати забележале дека земјата се тресе во тие моменти.Тоа тресење не било нешто многу големо па мислам дека го нарекле микро-земјотрес.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
On a sidenote:

Ако Милан ги избегне Реал, Баерн, Арсенал и Челзи има шанси годинава да се паднат сите „имиња“ со „помали“ тимови па може прв пат после долги години да се гледа едно опасно 1/4 финале... Арсенал, Челзи, Барса, Реал, Баерн, Интер, Милан, Бенфика... Топ изгледа вака на хартија без падобранци ама 101% или ждребот ќе отиде курац и ќе се извлечат ко што пишав горе АПОЕЛ-Базел или некој ќе заебе од големите односно изненади од помалите... Русите ми остават ок впечаток, не се слаби...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
I just can't believe it.They were Champions last year and now they haven't qualified for the knock-out stages.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Don't worry Ajax,I'm sure you'll do better next year.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom