UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.582
Поени од реакции
22.529
Иначе и онака Динамо ми беа антипатичен тим, пред се заради Мамич. Каква местенка беше ова. 1-7. Душата си ја продадоа, којзнае колкави суми сега легнале на контото на Мамич. :eek:

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Невозможно е да се спореди која лига е подобра од која.Се е индивидуално,повеќе е прашање на вкус.ЛШ е натпреварување каде што не постојат фаворити(многу фактори се во прашање).Дебилно да се тврди дека Базел е поквалитетен тим од Јунајтед но факт е дека вечерва беше нивна ноќ и го фатија Јунајтед во една мини криза(за која верувам дека бргу ќе ја преброди и ќе се врати на старите патеки).
Затоа е незахвално да се рангираат лигите по било кој принцип,некој си го сака Италјанскиот фудбал,некој Шпанскиот,некој Англискиот...тоа е прашање на вкус...

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Англиски екипи!? ... колку и да зборите се знае единствено 2-3 играат поразличен стил на фудбал од останатите кои играат класичен дрводелски стил .
Сочуство до фановите на 2х Манчестер :vozbud:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.582
Поени од реакции
22.529
Морав. :icon_lol:
Пред неколку недели, Тевез ги обедини фановите на Сити и Јунајтед, во омразата кон него и тие побараа тој да замине од градот. Сега, Тевез ги поздравува и 2та Манчестера. :ROFLMAO:
untitled1.JPG

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Ајмо на 16 ќе се ебаваме со двојките во 1/8 финале ...

M

Mario Gómez

Гостин
Невозможно е да се спореди која лига е подобра од која.Се е индивидуално,повеќе е прашање на вкус.ЛШ е натпреварување каде што не постојат фаворити(многу фактори се во прашање).Дебилно да се тврди дека Базел е поквалитетен тим од Јунајтед но факт е дека вечерва беше нивна ноќ и го фатија Јунајтед во една мини криза(за која верувам дека бргу ќе ја преброди и ќе се врати на старите патеки).
Затоа е незахвално да се рангираат лигите по било кој принцип,некој си го сака Италјанскиот фудбал,некој Шпанскиот,некој Англискиот...тоа е прашање на вкус...
возможно е, и се вика uefa league coefficients...

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Каша попара направи :D.Браво секоја чест за тебе.Што ја мешаш Барселона ,што мешаш Интер-Челзи , Милан-Ливерпул ,Наполи-Сити дуели.
И почекај да видеме како ќе паднат.Но како и да е само една италјанска екипа ќе го помине 1/8 финале на друга не се надевајте :)
More more more, vidi sto sme imale tuka, covek koj ja gleda idninata... Izvini ko taka, eve veke ne pisuvam na temava, ama i ti si malce kriv sto uste od pocetok ne mi kaza deka mozes da ja gledas idninata... sportski pozdrav ;)

Преку 25 години,а што пишува.Последниов дел кине еј :pos:
Za koj tim navivas? Ako nesto te interesira za idninata na tvojot tim, ili tvojata familija prasaj go GoK1, on mozel da ja gleda idninata. True story.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ццц Бекенбауер сега дава интервју и се чеша за глава кога ја гледа работава со Лион и Ајакс и вика „Da geht was nicht mit rechten Dingen zu“ (слободен превод „Нешто тука смрди“).

Стварно нема позиција моментално човекот ни во УЕФА ни во Баерн ама е доволно долго во фудбалот за да кога каже нешто има тежина.

Мрзам теории на заговор ама како што кажа некој и претходно лоби си е лоби по се изгледа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom