A
apidrone
Гостин
Само за ова ќе ти реплицирам, пошо све друго што сум сакал да кажам, кажале други членови.Кој играч јас сум продал/колнел/плукал?
Имам кажано и порано и сега истото го зборувам, ако мислиш за Македа и Клеверли.
Недозволиво е тим од рангот на Манчестер Јунајтед да не може да победи еден К.Палас, Базел, Бенфика и тимови од нивни ранг, значи Н-Е-Д-О-З-В-О-Л-И-В-О.
Ти не се расправаш, ти си у тие кои гледаат само право и не сакаш здраво да испратиш една критика иако си свесен дека нешто е погрешно. Гледаш дека треба играч кој ќе ја држи средината, ама не сакаш да го кажеш тоа, мислиш дека Ферги со магиите ќе направи нешто.
Кој сака нека биде на клупа, милион трофеи нека се донесат ама онаму каде што се има простор за критика да се испрати, а не да се замижува и да се предвидуваат дадени дузина голови по натпревар и минување ко експрезен воз, а уствари се дешава Македонски железници.
Јас уште летоска трубев дека ни треба плејмејкер, а имаше некои фанови кои велеа дека Клеверли е доволен. Јас не критикувам, јас коментирам на почеток и на крај на сезона (или на полусезона, сумирано). Во текот на сезоната, оставам на главниот менаџер да го води клубот, истиот оној дедо кој 25 години од кои еве да речеме 20, успешно го води тимот. Затоа што ниту јас, ниту ти, ниту било кој тука од форумов, не сме поголеми стручњаци од САФ. Во спротивно, не би седеле тука во ова глуво доба, туку би уживале во милионите кои би ги заработувале како врвни тренери.
Јас имам само една забелешка на Ферги (океј, може и не е негова вина, не знам): Ваљда, требаше порано да се подготвува за смена на Сколс, требаше да пушта пипците, бидејќи според мене, голем трансфер не се прави за едно лето.