UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 ноември 2011
Мислења
97
Поени од реакции
18
Луѓе не ви мирисе ста ваа работа на намештаљка ? На Ајакс му поништават 2 чисти гола и изгубаве од Реал, Лион ја подобраве гол разликта сред Загреб на наместан меч и оде 8мина финале, Maнчестер испаге од Базел и утре сите весници ќе пишат за подвигут на Базел а ки са обрне малечок акцент на кражбата шо му са деси на Ајах сред Амстердам така на Платини му е чист гзут!

Uefa Mafiosi!

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Луѓе не ви мирисе ста ваа работа на намештаљка ? На Ајакс му поништават 2 чисти гола и изгубаве од Реал, Лион ја подобраве гол разликта сред Загреб на наместан меч и оде 8мина финале, Maнчестер испаге од Базел и утре сите весници ќе пишат за подвигут на Базел а ки са обрне малечок акцент на кражбата шо му са деси на Ајах сред Амстердам така на Платини му е чист гзут!

Uefa Mafiosi!
Grupata na Real, Ajax, Lion i Dinamo, okej mozebi nesto imase tuka...

Ama sto go spomnuvas Manchester ne mi e jasno. Mnogu druga pesna ke peese Manchester da gi imase pobedeno igrite na domasen teren. Sami se krivi, a i ne igraa kojznae sto, Bazel poveke se zalagaa.

В

Вори

Гостин
Дечкото ја спомна Базел-Манчестер,демек утре сите медиуми ќе објават за поразот на Манчестер и испаѓањето од ЛШ,а поништените голови на Ајакс и наводните местенки во групата ќе останат во сенка.
Што и реално така е.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.383

Оваа слика се врти во Холандија.Се повеќе и повеќе се шпекулира дека е наместена.Не верувам во тоа,но и да е и да не е наместена мене после ова вечерва срам ми е да кажам дека сум навивач на Динамо.
Ај добро е отиде мајмунот на клупа,но главниот кривец за се ова е сеуште во клубот..........
Додека тој не отиде нема што да се прави.Неколку рекорди срушија денеска.Станаа статистички најолошата екипа во ЛШ на сите времиња (иаку играчки реално не се толку лоши) најбрз хет-трик,најголем пораз во својата историјата,најголема победа на Лион,најбрзи 3 гола примени (тоа самите себе од пред 2 недели се срушија) и еден позитивен рекорд - Матео Ковачиќ е најмладиот стрелец во ЛШ до сега.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Големи играчи се во прашање вчера и Марсеј читам имало сумливи работи .
Денес Лион два чисти гола поништени на Ајакс.Ги бутат француските екипи заради УЕФА ранкингот.А и кловнот Платини е прецедател на УЕФА.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Португалците се пред Французите, бар беа ако пак не се сменило нешто.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Срам најголем, нема шо да пишам друго, ај пред 5-6 години беше некој период на транзиција, али ова сеа е не знам... неописливо, тим кој што реално е само зад Реал и Барса, да испадне у групи... толку сеа за сеа.....

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.582
Поени од реакции
22.528
Kako komentarišete čudne stvari u fudbalu koje idu na ruku Francuskoj i francuskom fudbalu? Gol rukom protiv Iraca, penal protiv BiH, juče prelaz Marsej u sred Dortmunda (2:3), danas Lion (1:7), 2 sasvim regularna gola poništena Ajaksu večeras..
Реал е крив. :P Шо не им пуштивте на Ајакс не ми е јасно. Ако, ако, ќе налетате вие пак на Лион. :D

btw, Олимпик УЕФАлион, не звучи некако. :/

Ф

Фил Ајви

Гостин
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom