UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Иначе и онака Динамо ми беа антипатичен тим, пред се заради Мамич. Каква местенка беше ова. 1-7. Душата си ја продадоа, којзнае колкави суми сега легнале на контото на Мамич. :eek:

Невозможно е да се спореди која лига е подобра од која.Се е индивидуално,повеќе е прашање на вкус.ЛШ е натпреварување каде што не постојат фаворити(многу фактори се во прашање).Дебилно да се тврди дека Базел е поквалитетен тим од Јунајтед но факт е дека вечерва беше нивна ноќ и го фатија Јунајтед во една мини криза(за која верувам дека бргу ќе ја преброди и ќе се врати на старите патеки).
Затоа е незахвално да се рангираат лигите по било кој принцип,некој си го сака Италјанскиот фудбал,некој Шпанскиот,некој Англискиот...тоа е прашање на вкус...

Англиски екипи!? ... колку и да зборите се знае единствено 2-3 играат поразличен стил на фудбал од останатите кои играат класичен дрводелски стил .
Сочуство до фановите на 2х Манчестер :vozbud:

Морав. :icon_lol:
Пред неколку недели, Тевез ги обедини фановите на Сити и Јунајтед, во омразата кон него и тие побараа тој да замине од градот. Сега, Тевез ги поздравува и 2та Манчестера. :ROFLMAO:
untitled1.JPG

Ајмо на 16 ќе се ебаваме со двојките во 1/8 финале ...

Невозможно е да се спореди која лига е подобра од која.Се е индивидуално,повеќе е прашање на вкус.ЛШ е натпреварување каде што не постојат фаворити(многу фактори се во прашање).Дебилно да се тврди дека Базел е поквалитетен тим од Јунајтед но факт е дека вечерва беше нивна ноќ и го фатија Јунајтед во една мини криза(за која верувам дека бргу ќе ја преброди и ќе се врати на старите патеки).
Затоа е незахвално да се рангираат лигите по било кој принцип,некој си го сака Италјанскиот фудбал,некој Шпанскиот,некој Англискиот...тоа е прашање на вкус...

возможно е, и се вика uefa league coefficients...

Каша попара направи :D.Браво секоја чест за тебе.Што ја мешаш Барселона ,што мешаш Интер-Челзи , Милан-Ливерпул ,Наполи-Сити дуели.
И почекај да видеме како ќе паднат.Но како и да е само една италјанска екипа ќе го помине 1/8 финале на друга не се надевајте :)

More more more, vidi sto sme imale tuka, covek koj ja gleda idninata... Izvini ko taka, eve veke ne pisuvam na temava, ama i ti si malce kriv sto uste od pocetok ne mi kaza deka mozes da ja gledas idninata... sportski pozdrav ;)

Преку 25 години,а што пишува.Последниов дел кине еј :pos:
Za koj tim navivas? Ako nesto te interesira za idninata na tvojot tim, ili tvojata familija prasaj go GoK1, on mozel da ja gleda idninata. True story.

Ццц Бекенбауер сега дава интервју и се чеша за глава кога ја гледа работава со Лион и Ајакс и вика „Da geht was nicht mit rechten Dingen zu“ (слободен превод „Нешто тука смрди“).

Стварно нема позиција моментално човекот ни во УЕФА ни во Баерн ама е доволно долго во фудбалот за да кога каже нешто има тежина.

Мрзам теории на заговор ама како што кажа некој и претходно лоби си е лоби по се изгледа...

r

Што ли беше ова , сите ми избегаја :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom