Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

A

apidrone

Гостин
Морам да ти реплицирам брачко , тебе сеедно ти е ако еднава екипа киксни другава сигурно ќе тепа... (Манчлестер Јунајтед , Реал Мадрид и Јувентус) така?
Па искрено и зато вакви постови пишуваш.... Немаше до сеа паметен некој да пиши овде еве јас така се најдов па да ви реплицирам...
И јас да имав 2-3 екипи favourite и јас ќе делев бардина овде...
А кој си ти, па јас тебе да ти се правдам/објаснувам/whatever? Не кријам јас ништо. Ако ти пречи, жали се на друго место, гајле ми е. Ако ништо друго, барем сум со тимот и во добро и во лошо. Не мрчам после секој неуспех.
И уште нешто: прочитајте си го уште еднаш овој пост од Ilumious
Дајте бе деца аман ви објаснив и линк ви постирав прошлата страна дека не е до тоа секоја сезона по 100 милиона да се трошат, Англија е ова, не е Шпанија, даночишта огромни има на све. Зашо сите спортисти што ги знаете у Монако се пријавени дека живеат? Хамилтон зашо е пријавен таму дека живее а Лондончанец е?
Олд Трафорд се доградуваше 2006? Се доградуваше. Керингтон се реновираше пред две сезони? Се реновираше. Се работи на купување на земјиштето околу стадионот? Се работи. Летово пешачкиот предел околу Олд Трафорд и мегасторот во него се реновираа? Се реновираа. Клубов познат е по тоа што подобро да потроши 2 сезони да види дали млад играч ќе се развие отколку да купи друг? Познат е.

Не сте ми сфатливи стварно, дај читајте повеќе работи за активностите на клубот ваш, не само трошење пари за играчи.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Жити тебе, некои бараат смена на Фергусон заради еден пораз, го обвинуваат него за истиот и што ти знам уште што
Ова си вадиш од г'зот или од ноктите тоа ѓубрето?
Пс на погрешно место и во погрешно време си овде за лајкови...

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.806
Поени од реакции
21.536
Жити тебе, некои бараат смена на Фергусон заради еден пораз, го обвинуваат него за истиот и што ти знам уште што
критикуваме, да ферги е крив за поразот .. никој не побара да си оди .. иди земи наочари и прочитај што е напишано !!!!!!!

У превод или лечи фрустрации на блогот на торесита , можда ќе ти пише назад повратна !!!

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Едноставно мора да има вакви периоди... во иста сезона се простивме од Ван дер Сар, Невил и Сколс, па и О`Ши и Браун би ги спомнал тука, огромни легенди на Манчестер... на таков пат се и Гигс и Рио. Сезонава доста наликува на 2005-06, иако на почеток не изгледаше така. И тогаш се простивме од неколку легенди на клубот, беа доведени млади играчи врз кои се градеше иднината на клубот, што резултираше со 3 последователни титули во ПЛ, полуфинале, финале и титула во ЛШ, а и титула во ПЛ лани и финале во ЛШ... ако тоа е она што не чека после овој дебакл, немам ништо против. А ВЕРУВАМ ДЕКА Е! Со вакви млади играчишта... иднината е светла. Да, во криза сме, катастрофална ни е играта... но еднаш мора и тоа да се случи, нека се жртвува оваа сезона, за да уживаме во наредните! Не им замерувајте на навивачите на Арсенал и Челзи, нивните тимови од што се константни во нокаут фазата титула не виделе во ЛШ (тука би им се извинил на коректните фанови што пишаа на темава како Вори, кој од најголем плачко на форумов конечно пораснал и сега размислува доста убаво - сори мејт вистина кажувам)...
ЛЕ кој ја ебе, следно е дуелот со Волвс кој мора да се добие! Не ме интересира кој ќе добие копачка во глава, важно е да останеме до крај во борба за титулата во ПЛ, па од наредна сезона Ферги ќе си ги врати работите на старо место. За тоа имаме капацитет...

United we fall

United We Stand !!!
--- надополнето: Dec 7, 2011 11:43 PM ---
Едноставно мора да има вакви периоди... во иста сезона се простивме од Ван дер Сар, Невил и Сколс, па и О`Ши и Браун би ги спомнал тука, огромни легенди на Манчестер... на таков пат се и Гигс и Рио. Сезонава доста наликува на 2005-06, иако на почеток не изгледаше така. И тогаш се простивме од неколку легенди на клубот, беа доведени млади играчи врз кои се градеше иднината на клубот, што резултираше со 3 последователни титули во ПЛ, полуфинале, финале и титула во ЛШ, а и титула во ПЛ лани и финале во ЛШ... ако тоа е она што не чека после овој дебакл, немам ништо против. А ВЕРУВАМ ДЕКА Е! Со вакви млади играчишта... иднината е светла. Да, во криза сме, катастрофална ни е играта... но еднаш мора и тоа да се случи, нека се жртвува оваа сезона, за да уживаме во наредните! Не им замерувајте на навивачите на Арсенал и Челзи, нивните тимови од што се константни во нокаут фазата титула не виделе во ЛШ (тука би им се извинил на коректните фанови што пишаа на темава како Вори, кој од најголем плачко на форумов конечно пораснал и сега размислува доста убаво - сори мејт вистина кажувам)...
ЛЕ кој ја ебе, следно е дуелот со Волвс кој мора да се добие! Не ме интересира кој ќе добие копачка во глава, важно е да останеме до крај во борба за титулата во ПЛ, па од наредна сезона Ферги ќе си ги врати работите на старо место. За тоа имаме капацитет...

United we fall

United We Stand !!!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.746
А кој си ти, па јас тебе да ти се правдам/објаснувам/whatever? Не кријам јас ништо. Ако ти пречи, жали се на друго место, гајле ми е. Ако ништо друго, барем сум со тимот и во добро и во лошо. Не мрчам после секој неуспех.
Со самиот факт што си имаш резервен клуб, твоите муабети овде губат на важност. Ти можеш да бидеш со тимот и 10 комада да ги прима по утакмица ама одма ќе отрчаш кај другиот да го бодриш, додека претходниот не закрепне.
Затоа те молам немој да цениш дали некој е или не е поголем фан од тебе, затоа што немаш право.

А додека си овде прочитај го постов:

Тоа е тоа и уште од натпреварот на ОТ против Базел се плашев баш од ова... Лош период, премногу повреди, смена на генерации и сето тоа влијае врз целиот тим со игра без никаква идеја која се повторува веќе подолго време (не знам стварно како победувавме против Вила, Свонси и остали...). Фалат играчи што ќе ја водат играта затоа што немаме во моментов таков лидер каков што беше Роналдо во претходните сезони кој може сам да го носи тимот. Руни и по овој меч денес докажа дека лесно некои работи надвор од Јунајтед можат да ја променат неговата форма на големо. Лесно е сега сите да ги критикуваме (знам за тоа), ама кога тоа го направив пред еден месец сите ми се нафрлија као демек не сум го знаел Јунајтед, тоа било само лошо издание и бла бла...Ме интересира сега нивното мислење за ова што се случи денес, сите што викаа по нас дека не сме биле фанови поради тоа што по еден лош натпревар сме ја искритикувале играта или некој поединец. Сега можеме комотно да се насочиме кон ПЛ. Да се доведат засилувања уште во Јануари и на некој начин да се обидеме да ја поправиме сликава што е во моментов креирана. Во ЛЕ ќе играат младите, не ни е важен исходот таму сега.
GGMU!!
Поздрав.

Член од
8 август 2011
Мислења
91
Поени од реакции
67
И мене ме боли верувај не сакам да звучам дека не ми е гајле. И не измислувам ништо јас не викам дека некој не го сакал Манчестер нити па викам дека некој се сомневал во големината на клубот. Наврати се неколку страни наназад по форумов и ќе видиш дека после секој лош резултат одма се почнува со критики за Фергусон и за пола тим. И тоа е така се до првата победа кога пак Фергусон е ѕвер, најдобар, нема подобар и слично. Мене ме нервира тоа, ако тебе не те нервира или ако ти така сакаш да ги истуриш фрустрациите слободно прави го тоа. И јас не сакам летаргична игра многу добро знам како може да игра овој тим и ме нервира што не е така последниве недели. Еве и да е вината кај Фергусон како што викаш што со тоа? Кое е решението? Нови играчи или нов тренер?! Нешто мора од ова пошто вака не оди, нели?!

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Некоја информација за капитенот, некаде по нет налетав демек крај на сезоната за него, 6 месеци пауза?

S

Stivie G

Гостин
Ова си вадиш од г'зот или од ноктите тоа ѓубрето?
Пс на погрешно место и во погрешно време си овде за лајкови...
Да бе сам си го извадив тоа од мене, а ако ти си зависен од Лике еве сега ќе ти мавнам еден
критикуваме, да ферги е крив за поразот .. никој не побара да си оди .. иди земи наочари и прочитај што е напишано !!!!!!!

У превод или лечи фрустрации на блогот на торесита , можда ќе ти пише назад повратна !!!
Прочитав, доволно видов, а фрустарии веднаш одам да лечам, а исто и ти овде лечи ги твоите

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Наврати се неколку страни наназад по форумов и ќе видиш дека после секој лош резултат одма се почнува со критики за Фергусон и за пола тим. И тоа е така се до првата победа кога пак Фергусон е ѕвер, најдобар, нема подобар и слично. Мене ме нервира тоа, ако тебе не те нервира или ако ти така сакаш да ги истуриш фрустрациите слободно прави го тоа.
Ова не да нервира, на нерви шета. Затоа и пола членови што постираа тука си заминаа.

Kajgana Shop

На врв Bottom