UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
A

apidrone

Гостин
Напротив реков нова димензија бидејќи Ман Утд беше зверка во последните неколку години во ЛШ.Кој и да излезеше во ЛШ кој и да било тим ќе го сомелеше.Тоа го правеше и во Премиер Лига.Познатиот Ман Утд ,јакиот Ман Утд.
Тоа што е крај за Фергусон тоа е реалност.Не може уште дедо Ное да ви седе на клупа.Како и да е еден ден ќе си замине.Дали оваа или следната сезона тој повеќе нема да биде затоа од Ман Утд нека размислуваат за нов трењер на тимот,по можност како Боаш нека земаат еден.
А јас не го посакувам крајот на Фергусон немам корист од тоа.Како и да е годините го стигнаа.
Знам боле да отпаднете од ЛШ ,а до вчера се смеевте на ЧЕЛЗИ за тоа дека ќе отпаднат.
Не е лошо сега вие како фанови на Ман Утд да гледате Лига Европа .Баш ќе биде интересна ќе ве дружат силни тимови :)
Се гледа дека од вчера си почнал фудбал да гледаш, пошо ко прво очигледно не знаеш ништо ниту за Манчестер, ниту за Фергусон. Ко второ, навиваш за Челзи. Како Боаш треЊер, не фала. Точно дека Ферги не е вечен, но дека сега ќе си оди... Ма жив и здрав да ви е капитенот, да не беше он немаше титула во ЛШ да видиме :D

M

Mario Gómez

Гостин
Поентата ми беше друга.Две сезони лесни противници само.Има екипи што секоја година имаат лесна група и им паѓаат лесни противници па никому ништо.
Ете,Леверкузен и Валенсија да не беа слаби во група случајно,па Челзи лесно пласира понатаму?
И што прајме ако на Баерн му се падне послаба екипа ко Зенит на пример,а?
Па Баерн заслужи слаба екипа пошо играше со луди екипи у група.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
В година англичаните се враќаат на голема врата. Без разлика на ова вечерва ПЛ>>>>>>Примера
Тоа што Барса и Реал се држави е друга приказна. Уште некое време ќе бидат пресилни ама во глобала Премиер лигата е посилна. Реков ова е период на транзиција на англичаните па за година две ќе бидат пак силни во ЛШ.
Англиските тимови веќе 5 години " доминираат " во ЛШ и најчесто стигаа и по 4 екипи во 1/4 финале, ај појасно нека биде да кажам послем калчополи и уништување на Јувентус почна да се случува ова предтоа се знаеше кој доминираше во ЛШ италијанските екипи и шпанските и по една екипа од германија и англија најизменично максимум се пласираа во 1/4 финале! Е сеа јас би рекол дека времето на премиерлигашките тимови да доминираат во ЛШ пополека поминува а италијанските тимови се враќаат на големо во ЛШ, а наредна година уште појаки ќе бидат италијанските тимови кој ќе играат во ЛШ па малце размисли дали си така уверен дека англиските тимови ќе доминираат така лесно во ЛШ ... браво за Наполи се повеќе ги сакам како екипа покажуваат едно големо срце и единство и во една ваква тешка група изборија место во најдобри 16 во Европа само напред !

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
бреејј испосвршија навивачиве на италјанскиве екипи дека испадна тимот што ги плескаше во претходниве години и уште сеа си праат планови кој со кого од италјанциве ке играл во 1/4 финале

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Напротив реков нова димензија бидејќи Ман Утд беше зверка во последните неколку години во ЛШ.Кој и да излезеше во ЛШ кој и да било тим ќе го сомелеше.Тоа го правеше и во Премиер Лига.Познатиот Ман Утд ,јакиот Ман Утд.
Тоа што е крај за Фергусон тоа е реалност.Не може уште дедо Ное да ви седе на клупа.Како и да е еден ден ќе си замине.Дали оваа или следната сезона тој повеќе нема да биде затоа од Ман Утд нека размислуваат за нов трењер на тимот,по можност како Боаш нека земаат еден.
А јас не го посакувам крајот на Фергусон немам корист од тоа.Како и да е годините го стигнаа.
Знам боле да отпаднете од ЛШ ,а до вчера се смеевте на ЧЕЛЗИ за тоа дека ќе отпаднат.
Не е лошо сега вие како фанови на Ман Утд да гледате Лига Европа .Баш ќе биде интересна ќе ве дружат силни тимови :)
Види, на секој тим му доаѓа темен период. И Реал го правеше истово 2000 година негде па после тоа колку години се фатија како не помина 1/8 финале? :)

Јас нигде не реков дека на Фергусон нема да му дојде крајот. Никој човек не е вечен. Ама дека уште сега му е времето не се согласувам. Само шест месеци поминаа откако му подари на овој тим историја. Арагонес колку години имаше кога освои со Шпанија ако не сум грешка? Тој има уште да работи за овој тим и минимум уште 4-5 години ќе биде на оваа клупа. Што се однесува до мене а и до секој навивач на Манчестер Јунајтед, да даде Господ да остане уште 10 години, а не 4-5 :) Мене ми се допаѓа начинот на кој го води Фергусон тимов, со давање предност и шанси на млади играчи отколку купување на други, па макар ништо да не освоел сезоната. За мене Фергусон = Господ. На ривалските фанови можеби ова им е смешно, но затоа не навиваат за Манчестер, нели?
И не, нема да дојде млад човек ко Боаш, Мурињо ќе дојде на клупата на Манчестер, јавна тајна е веќе тоа станато.

П.С. А тоа дека Фергусон више ништо големо нема да освои :pos:

Тие што се смееле на Челзи слободно нека си трпат ремет. Ако им е, секој треба да си гледа во својот двор, пошо никогаш не знаеш што ќе те пречека дента :) Поздрав и се надевам дека сезонава Челзи ќе го скрши малерот во ЛШ. (y)

В

Вори

Гостин
Па Баерн заслужи слаба екипа пошо играше со луди екипи у група.
Нема заслужи-незаслужи.Ждрепка е,како излезе,така.И Челзи имаше прилично тешка група,па не значи дека автоматски треба ЦСКА да ги добие.
Разумеш?

Иако мислам дека Наполи ќе налета на Арсенал или Челзи.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.651
Поени од реакции
11.777
Англиските тимови веќе 5 години " доминираат " во ЛШ и најчесто стигаа и по 4 екипи во 1/4 финале, ај појасно нека биде да кажам послем калчополи и уништување на Јувентус почна да се случува ова предтоа се знаеше кој доминираше во ЛШ италијанските екипи и шпанските и по една екипа од германија и англија најизменично максимум се пласираа во 1/4 финале! Е сеа јас би рекол дека времето на премиерлигашките тимови да доминираат во ЛШ пополека поминува а италијанските тимови се враќаат на големо во ЛШ, а наредна година уште појаки ќе бидат италијанските тимови кој ќе играат во ЛШ па малце размисли дали си така уверен дека англиските тимови ќе доминираат така лесно во ЛШ ... браво за Наполи се повеќе ги сакам како екипа покажуваат едно големо срце и единство и во една ваква тешка група изборија место во најдобри 16 во Европа само напред !
Кој италијански бе се враќаат? Реков во транзиција се англичаните инаку ќе се вратеа италијанските многу убаво. Запамети го ова што го напишав

В

Вори

Гостин
Се гледа дека од вчера си почнал фудбал да гледаш, пошо ко прво очигледно не знаеш ништо ниту за Манчестер, ниту за Фергусон. Ко второ, навиваш за Челзи. Како Боаш треЊер, не фала. Точно дека Ферги не е вечен, но дека сега ќе си оди... Ма жив и здрав да ви е капитенот, да не беше он немаше титула во ЛШ да видиме :D
Не плачи бе беден,му вика дека навивал за Челзи.И не глуми дека ти е тешко за поразов,зошто те боли.Ги имаш Јуве и Реал,таму ќе лечиш рани.
Бљак бе.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Napoli, CSKA, Basel, Bayer Leverkusen, Marseille, Zenit, Milan

Од овие овде нема ниедна екипа за која би рекол-еј оваа ја тепаме сигурно.
Лично би сакал Италијаниве за сега да се избегнат зошто тоа 1/8 финале е клето ептен за Реал.
Наполи у секој случај не.Пандев знаел секад да заебе работа,да не се деси исто сценарио ко со Баерн.Плус му има до сеа доста голови збрцано на Касиљас.Мене повеќе ми е страв од 1/8 финале него од 1/4 со кој било да се паднеме.

G

_Ghost_

Гостин
Интересна вечер, само што јас ништо не гледав.:)
Манчестер х 2, финале Лига Европа, добро е, ќе има гледаност годинава најмногу.:)
И добро, што се случува со форумов? Ко некој трактор тера.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Види вака!
Да се биде Фергусон не е лесна работа.Благодарение на него ве накити со голем број на трофеи.Направи историја која тешко се заборава а и нема да се забораве.Да се биде трењер толку време не е лесна работа.
Но како и да е стар е човекот.Сакале или не еден ден ќе го нема.
Кога ќе си оде ќе ми недостига по едно неговиот претпознатлив стил (кршење вилици).
И вчера не започнав да гледам фудбал :D тоа така да ти е јасно.
И од друга страна иако некои фанови на Челзи и Арсенал се радуваат со тоа што отпаднаа Сити и Утд мене ми е криво малце.
Зошто кога можевме да бидеме 4/4 а отидоа 2/4 !
Барем викам за Ман Утд да одеше.Барем тие да одеа понатаму и да беше 3/4.
Познатата англиска тројка во ЛШ (Челзи,Ман Утд,Арсенал) ,како и да е Сити нема искуство во тоа и затоа падна се знаеше него не го бидува.Шеииците и уште 200 па дури и 300 милиони да ги фрлат џабе е .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom