B
Beck's
Гостин
kaj gi iskopaa sudiite za mecot Ajax-Real
Да се надеваме дека е барем крај на сезона, да не е нешто пострашно зошто една таква повреда за некои е доста.Демек нешто до крај на сезона...така на твитер прочитав..
Енглеска шега:
"Just heard that the Manchester clubs are jointly releasing a fragrance for Christmas: Channel No.5"
))))))
Taка полесно???? А која екипа треба да ви падне за да биде убер-лесно? Висла Краков или Зорија?Не треба да си пророк,ама треба да си глуп да го кажеш тоа за Челзи.Копенхаген и Олимпијакос последниве години паднале така полесно во 1/8 финале.А кога паѓаа Интер и Барселона во 1/8 финале,Ливерпул по стопати во 1/4 и 1/2 финале,исто и Арсенал и Манчестер,тогаш кај беше да збориш?
Брееј мрчаторски народ,само да кенкаат за нешто.
Еве ја третата голема епик битка, чомбе вс џимеј...Колку беа смешни овие од Манчестер со она GG MUUUUUUU, особено Чомбе ко ќе дојдеше и напишеше Глориии Глориии МУУУУУ, јас мислам да го кажам ова јајцата ќе ми паднат.
А вечерва нешо го нема ова на темава, па еве бујрум.
МУУУУУУУ
Напротив реков нова димензија бидејќи Ман Утд беше зверка во последните неколку години во ЛШ.Кој и да излезеше во ЛШ кој и да било тим ќе го сомелеше.Тоа го правеше и во Премиер Лига.Познатиот Ман Утд ,јакиот Ман Утд.Каква нова црна димензија кога во 2005 четврто место бевме, уште бетер? Нова димензија.... А дека е ова крај за Фергусон, малку морген, барем кажете си дека повеќето тоа го посакувате.
Се консултирала уефа со каталуња и имало дури и за извозkaj gi iskopaa sudiite za mecot Ajax-Real
Поентата ми беше друга.Две сезони лесни противници само.Има екипи што секоја година имаат лесна група и им паѓаат лесни противници па никому ништо.Taка полесно???? А која екипа треба да ви падне за да биде убер-лесно? Висла Краков или Зорија?