UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Демек нешто до крај на сезона...така на твитер прочитав..

Енглеска шега:

"Just heard that the Manchester clubs are jointly releasing a fragrance for Christmas: Channel No.5"

:)))))))
Да се надеваме дека е барем крај на сезона, да не е нешто пострашно зошто една таква повреда за некои е доста.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Колку беа смешни овие од Манчестер со она GG MUUUUUUU, особено Чомбе ко ќе дојдеше и напишеше Глориии Глориии МУУУУУ, јас мислам да го кажам ова јајцата ќе ми паднат.

А вечерва нешо го нема ова на темава, па еве бујрум.

МУУУУУУУ

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Mnogu "lesni" protivnici ima za prvoplasiranite
Inace vo glavnom tie sto se macele vo grupi cesto stignuvale do polufinale ili finale taka se nadevam deka e ova sezona na Celzi i so Mata napred barem do finale a posle sto bide neka bide.Ama bez nekolku transferi vo Januari nisto

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.651
Поени од реакции
11.778
В година англичаните се враќаат на голема врата. Без разлика на ова вечерва ПЛ>>>>>>Примера
Тоа што Барса и Реал се држави е друга приказна. Уште некое време ќе бидат пресилни ама во глобала Премиер лигата е посилна. Реков ова е период на транзиција на англичаните па за година две ќе бидат пак силни во ЛШ.

M

Mario Gómez

Гостин
Не треба да си пророк,ама треба да си глуп да го кажеш тоа за Челзи.Копенхаген и Олимпијакос последниве години паднале така полесно во 1/8 финале.А кога паѓаа Интер и Барселона во 1/8 финале,Ливерпул по стопати во 1/4 и 1/2 финале,исто и Арсенал и Манчестер,тогаш кај беше да збориш?

Брееј мрчаторски народ,само да кенкаат за нешто.
Taка полесно???? А која екипа треба да ви падне за да биде убер-лесно? Висла Краков или Зорија?

A

Auditore

Гостин
Сеуште ми е чудна разврскава, некој да ми речеше денес дека Јунајтед ќе испадне од Базел, во таква група ќе му се изнасмеев, али и тоа доживеав.
За Сити очекувано, треба уште фурни леб и искуство за ЛШ за нив, али сезонава ПЛ гарант зимаат.

За иден противник на Челзи би сакал да биде Наполи, онака поштено да го размонтираме, мерак ми е некако.

За оние фанови на Јунајтед кои секогаш го ладеа на неуспесите и падовите на другите екипи, и како тоа Јунајтед бил машина која секогаш била на врвот, еве ви еден доказ дека се е релативно, дека формата е променлива и секој тим може да западне во криза како во која што беше Челзи пред 2 меча, и минатата сезона.
Барем јас знам колку ремет јадев на форумов, сега е ред на вас, али нема да реметам, глупо ми е да се ситам на туѓа несреќа, и Челзи сеуште не е сјаен, но Челзи има многу причини и оправдувања.

M

Mario Gómez

Гостин
Колку беа смешни овие од Манчестер со она GG MUUUUUUU, особено Чомбе ко ќе дојдеше и напишеше Глориии Глориии МУУУУУ, јас мислам да го кажам ова јајцата ќе ми паднат.

А вечерва нешо го нема ова на темава, па еве бујрум.

МУУУУУУУ
Еве ја третата голема епик битка, чомбе вс џимеј... :pos:

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Каква нова црна димензија кога во 2005 четврто место бевме, уште бетер? :tapp: Нова димензија.... А дека е ова крај за Фергусон, малку морген, барем кажете си дека повеќето тоа го посакувате.
Напротив реков нова димензија бидејќи Ман Утд беше зверка во последните неколку години во ЛШ.Кој и да излезеше во ЛШ кој и да било тим ќе го сомелеше.Тоа го правеше и во Премиер Лига.Познатиот Ман Утд ,јакиот Ман Утд.
Тоа што е крај за Фергусон тоа е реалност.Не може уште дедо Ное да ви седе на клупа.Како и да е еден ден ќе си замине.Дали оваа или следната сезона тој повеќе нема да биде затоа од Ман Утд нека размислуваат за нов трењер на тимот,по можност како Боаш нека земаат еден.
А јас не го посакувам крајот на Фергусон немам корист од тоа.Како и да е годините го стигнаа.
Знам боле да отпаднете од ЛШ ,а до вчера се смеевте на ЧЕЛЗИ за тоа дека ќе отпаднат.
Не е лошо сега вие како фанови на Ман Утд да гледате Лига Европа .Баш ќе биде интересна ќе ве дружат силни тимови :)

В

Вори

Гостин
Taка полесно???? А која екипа треба да ви падне за да биде убер-лесно? Висла Краков или Зорија?
Поентата ми беше друга.Две сезони лесни противници само.Има екипи што секоја година имаат лесна група и им паѓаат лесни противници па никому ништо.
Ете,Леверкузен и Валенсија да не беа слаби во група случајно,па Челзи лесно пласира понатаму?
И што прајме ако на Баерн му се падне послаба екипа ко Зенит на пример,а?

A

Auditore

Гостин
Фергусон бил и ќе остане најдобар менаџер за мене, поради тоа што успеа да остане 24 години во еден тим, и да работи со срце, пожртвувано, такви луѓе многу ценам.
Но не треба да си видовита Танга за да процениш дека филозофијата и играта која ја форсира Фергусон веќе е дежа ву и дека треба малку поинаква димензија и перспектива во фудбалот, техника, брзина, за жал неверувам дека Јунајтед ќе биде во таа транзиција под палката на Фергусон.

И не само Јунајтед, цела ПЛ веќе се крои според техника, брзина, фудбал со кратки пасеви по земја, веќе она силеџискиот, машки фудбал кој што го гледавме ќе го снемува лека полека.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Фејсбук герила се активира

Поздрав до навивачите на Манчестер Јунајтед со песната " Мој је живот Швицарска "

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom