Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Не пер , не разбираш ....

Интер освојува тројна круна еднаш на 50 години (што ја као навивач на интер сум го осетил на своја кожа) али они освојуваат лш 7 пати (јес да пола од нив не биле родени тогаш) and that's what counts !

пс: Не глеам зашо уопште се замарате со Интер - Смена на генерации , то је то ....+ неможат старците и ЛШ и Серија А да бркаат .... ;D
--- надополнето: Dec 6, 2011 1:15 PM ---
.и плус не ми требаат титули за да навивам за Интер..тоа е разликата помеѓу нас и вас..
АМИН .....Сум навивал за тимот и кога губеа титули у задње коло од Лацио , ќе навивам и сега ...

Е сеа шо имаме проблем со умоболен тренер и старудии од играчи кои што некако имаат статус ЦАР во тимот ....и не се залагаат ич - тоа ми смета , апла !

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.945
Поени од реакции
50.849
Секој си коментира тоа што му одговара..не ги гледаш јувенташите си се тешат дека тие демек не се инволвирани во калчополи а веќе казната ја добиа за тоа во 2006 и пази уште си мислат дека се жртви:pos:..а на времето Моџи му се пучеше на кој ќе стигни во соблекувалните за Јувентус да има помош.....
Еден форумџија на времето ја даде формулата за функционирање и водење дискусии по фан клубовиве, идеше нешто вака од прилика “ само инат, користење логика е строго забрането ’’.

мене не ме интересираат титулите во минатото,мене ме интересираат титулите кои јас сум ги видел и сум ги почуствувал бидејќи живеам во сегашноста.
Тебе можеби не те интересираат титулите во минатото, ама кога доаѓа до споредба меѓу два клуба, тоа се става прво на мерење ( со ова, до негде е и јасно зошто не те интересираат), и затоа кога халуцинирате за свиркањето и за Сериа Б,(уште не ми се верува дека овие работи озбилни ги кажувате) овие масивни разлики од Милан до Интер мора да се посочат ради безбедно приземјување.

.и плус не ми требаат титули за да навивам за Интер..тоа е разликата помеѓу нас и вас..
да де да, ја минативе години пред Милан да стане шампиоин за Барса си бев, па лани си се вратив, стварно има разлика, мајку му.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Ако Јувентус местел во сезоните 2004/05 и 2005/06, како и пред тоа кога освојувале местеле, тогаш што треба да се каже за периодот кога Јувентус не освојувале титула? Тогаш Милан, Рома, Лацио и тако даље кога освјувале биле поголеми местачи од Јувентус. Затоа што нели Јувентус местеле кога освојувале? Така испаѓа. А кога не освојувале не местеле, уствари праеле пауза од тоа, се одмарале.
Јувентус е крив само за тоа што е осуден. Така е затоа што имало докази(какви биле, не е важно сега). За се друго што се збори за Јувентус дека местел, бар од Интерашите тука, Јувентус ќе испадне крив само ако има легитимни докази и доколку е тоа докажано од и суд.

Одмарајте малце, кажете нешто за фаулот наД Макси Лопез кога го влечеа за дрес, но не беше досуден или што знам што уште имаше колово во другите натпревари.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
не ми требаат титули за да навивам за Интер..тоа е разликата помеѓу нас и вас..
Демек ние навиваме за Милан ради титулите ? :confused:
Па во последниве неколку години имаме земено 1 скудето и 1 ЛШ така да не гледам за кој титули правиме муабет.(оние купови,супер купови итн. не ги рачунам)
Јас Милан го имам гледано како најдобар тим во светот кој што беше страв и трепет за противниците но го имам и гледано Милан таков каков што беше последниве 5 години па еве гледаш дека сеуште сум за нив и ќе бидам па макар и во Серија Ц да играат.Ние имавме период кога почнавме да заборавеме како изгледа скудетото,период кога челните луѓе на клубот немаа намера да донесат играч,период кога игравме уефа куп,период кога едвај стигавме до 3то место на табела па еве сеуште навиваме за Милан така да незнам што е тоа што ве прави вас поголеми фанови од нас.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Зашо Шкендија играше во втора лига едно време, па те потсеќа на Јуве?

Нее бе, не се дотолку лоши Јуве па и ти сеа, мислам дека претера малце...
Не, по стилот на игра и по бројот на освоени титули за кои вие сеуште мечтаете :)
--- надополнето: Dec 6, 2011 1:45 PM ---
Тимче повторно те заебаа :свиркам:
Ќе видиме во понеделник :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Еден форумџија на времето ја даде формулата за функционирање и водење дискусии по фан клубовиве, идеше нешто вака од прилика “ само инат, користење логика е строго забрането ’’.

Тебе можеби не те интересираат титулите во минатото, ама кога доаѓа до споредба меѓу два клуба, тоа се става прво на мерење ( со ова, до негде е и јасно зошто не те интересираат), и затоа кога халуцинирате за свиркањето и за Сериа Б,(уште не ми се верува дека овие работи озбилни ги кажувате) овие масивни разлики од Милан до Интер мора да се посочат ради безбедно приземјување.

да де да, ја минативе години пред Милан да стане шампиоин за Барса си бев, па лани си се вратив, стварно има разлика, мајку му.
1).......
2) Меѓу Интер и Милан постојат масовни разлики само во вашите соништа..фудбал не се игра од 1990 па навака и тоа треба да ви стани јасно..со ова си коментираш само тоа што ти одговара и со постот погоре во ништо не згрешив.....и кога имавме повеќе титули од вас минатата година ниту еднаш не спомнав за нив бидејќи како што напишав не ми требаат за да го сакам клубот..јас никогаш не спомнувам за Сериа Б што како и не мора да ми потенцираш генерално бидејќи јас не се наоѓам во тие фанови..(ти сепак мене ми реплицираш не општо на сите фанови на Интер)..па и реално да гледаш Интер има повеќе победи од Милан во меѓусебните дуели во Сериа А,втор е на вечната листа на Сериа А и никогаш не играл во Сериа Б..и кажи ми ти кој се тие масовни разлики помеѓу двата клуба??(дада и има повеќе навивачи во градот Милано )..
3) Па освен за титулите не знаете асолен муабет да сврзите и да искоментирате нешто што држи вода..ако не ви беше Марли јас искрено немаше да ве сметам за сериозен фан клуб..

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.466
која борба еј, навивачи на довчерашен второлигаш и екипа што се бори за опстанок :)

И никој никого асално да изремети, а се изналупавте глупости долж 6-7 стране :D

И темава не е више тоа што беше !

И ја користим оваа прилика да го поздавим Д Грејт, не сум го поздравил одамна, и да го прашам како е ?

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
На нив им кажуваш? :pos:
па гледаш убаво си знаат само со местење ја бива работата :D ...
btw не сакам реплика на постот од некој јувенташ, оти нејќам да се караме за местење и калчополи, немам ја живци за такви работи :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom