Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.965
Поени од реакции
45.235
Па и ти цела група на навивачи на јвуе збориш дека ни еден меч не сме изгледале кога беа во втора лига!!!Од кај па на тебе право да вреѓаш група на членови и да кажуваш дали некој нешто знае???Од кај ти право на тебе мене да ме вреѓаш????Коа татко ти ќе си отвори форум тогаш можеш да вреѓаш,овака коментирај и покажи ниво на култура малце,не знам кај гледа главниот на форумов,што само шишуваш и делиш психолошки профили на луѓето тука.А мислиш со бан ми се закануваш пак???Па банирај ме,ме заболе ако ме банираш,мислиш дека ќе ми направиш нешто со тоа!!!!!!
Ако најдеш погоре некаде дека вреѓам цела група на фанови на Јуве го бришам јузеров од кгн ...
Ја у градинка знаев колку толку да читам, ти на 20 и кусур години имаш проблеми со истово чим вакви констатации пишуваш, а ене ги моите постови од погоре на кои алудираш.
Прво, култура покажување на форум маломорген, уште еднаш, искочи од виртуелниов свет побогу, прво беше карактер, сега култура, второ, знаеш како викаат, со царот царски со сељакот селски, со тебе идам на она второно, погоре ти болдирав работа што си ја пишал пред некој ден и всушност тоа е вреѓање на група на фанови па сега испадна и контрадикторен, повикуваш на култура а ти си некултурен у случајов, затоа и ти викам, среди се и угледај се на твоиве другарчиња од тука, ремети сме прифаќале и ќе прифаќаме, знаат Марли и компанија ама на кој ја му објаснуем уствари ...
На крај краева види како ме цитираш на најнормален пост каде изнесувам точна констатација, ништо лошо у секој случај.

Нејсе, ти си бил баниран по препорака на некој друг, ја за банови предлагам стриктно луѓе кои шират национална омраза и луѓе кои апла пцуеле мајки и шајки на други членови, би требало и ова да го знаеш со оглед дека глеам ме студираш што и како праам на форумов, мало делче сум бил од твојата виртуелна преокупација, еве ти ветувам дека ќе се залагам да останеш на форумов бар дур ја сум модератор зашто очигледно премногу си се соживеал со виртуелниов свет па не сакам тој филинг да ти го расипам.

И дај ако имаш нешто да ми кажеш а нема истово врска со темава, направи го тоа преку ПП.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Фајт,Фајт,Фајт,Фајт,
Фајт,Фајт,Фајт,Фајт,
Фајт,Фајт,Фајт,Фајт,
Фајт,Фајт,Фајт,Фајт,
Фајт,Фајт,Фајт,Фајт

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Абе што се карате ако ги споредуваме Интер и Јувентус тоа е исто како Шкендија и Барселона не се заебавајте :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Абе што се карате ако ги споредуваме Интер и Јувентус тоа е исто како Шкендија и Барселона не се заебавајте :)
Зашо Шкендија играше во втора лига едно време, па те потсеќа на Јуве?

Нее бе, не се дотолку лоши Јуве па и ти сеа, мислам дека претера малце...

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
е да ... и барса освои тројна круна исто ко интер не го заборавајте тоа , и не го споредувајте јуве со шкендија без разлика што играле 2 лига ... шкендија барем играше лига на шампиони :)))) годинава.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
еднаш тројна круна после 50 години пауза, поарно по една круна на 1-2 години отколку 50 години мизерија. :icon_mrgr:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
еднаш тројна круна после 50 години пауза, поарно по една круна на 1-2 години отколку 50 години мизерија. :icon_mrgr:
а Милан има некогаш освоено тројна круна???..или на плеј стејшн само?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.729
Поени од реакции
49.232
а Милан има некогаш освоено тројна круна???..или на плеј стејшн само?
немаат, а и втора лига имаат играно, и башка Малдини го свиркаа на прошталната... прав си, Интер е број 1 !

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
немаат, а и втора лига имаат играно, и башка Малдини го свиркаа на прошталната... прав си, Интер е број 1 !
а кој рече дека Интер е број 1???..или онака си коментираш??..ако одиме со вашите теории фудбалот се игра од 1990 до 2005..се што е од страна пу пу не се важи!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.729
Поени од реакции
49.232
а кој рече дека Интер е број 1???..или онака си коментираш??..ако одиме со вашите теории фудбалот се игра од 1990 до 2005..се што е од страна пу пу не се важи!
па ја неам никаков проблем да измериш од почеток до крај и да ставиш на кантар(секако нема да ти е во прилог), ама горенаведените аргументи со Сериа Б и свиркањето , што ги форсирате толку и на кои се подмочувате, за сериозни да ги земе само..... не знам кој, стварно не знам.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
па ја неам никаков проблем да измериш од почеток до крај и да ставиш на кантар(секако нема да ти е во прилог), ама горенаведените аргументи со Сериа Б и свиркањето , што ги форсирате толку и на кои се подмочувате, за сериозни да ги земе само..... не знам кој, стварно не знам.
Секој си коментира тоа што му одговара..не ги гледаш јувенташите си се тешат дека тие демек не се инволвирани во калчополи а веќе казната ја добиа за тоа во 2006 и пази уште си мислат дека се жртви:pos:..а на времето Моџи му се пучеше на кој ќе стигни во соблекувалните за Јувентус да има помош.....мене не ме интересираат титулите во минатото,мене ме интересираат титулите кои јас сум ги видел и сум ги почуствувал бидејќи живеам во сегашноста..и плус не ми требаат титули за да навивам за Интер..тоа е разликата помеѓу нас и вас..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom