Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
која борба еј, навивачи на довчерашен второлигаш и екипа што се бори за опстанок :)

И никој никого асално да изремети, а се изналупавте глупости долж 6-7 стране :D

И темава не е више тоа што беше !

И ја користим оваа прилика да го поздавим Д Грејт, не сум го поздравил одамна, и да го прашам како е ?
кој навивач ееееејјјјјј,навива за тим што 2 пати играл во втора лига.ај засрами се со постов твој.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
па гледаш убаво си знаат само со местење ја бива работата :D ...
btw не сакам реплика на постот од некој јувенташ, оти нејќам да се караме за местење и калчополи, немам ја живци за такви работи :)
Same here

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
кој навивач ееееејјјјјј,навива за тим што 2 пати играл во втора лига.ај засрами се со постов твој.
Кога, како , што ???

Да го викнем прадедоми да си попрајте муабет, да си ги поделите тешкотиите за тоа како е да се игра у втора лига !!

Ја не сум го осетил на моја кожа тоа, ја можем да ти кажем како мојот тим станува Европски и Светски шампион, успут победувајќи го твојот тим у финале, можем да ти кажем и како е чуството тимот да ти е актуелен шампион у лига, и можем и да ти кажем како е чуството да го гледаш својот тим вторник среда на телевизија :icon_lol:

Па се види кој треба да се засрами :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
А доколку некој јувенташ ми го цитира постот во врска со местењето, ќе го земам Syn како портпарол, тој ќе збори во мое име, не за друго човекот има живци за такви ствари :D

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Извини Марли брат, не сум знаел дека почетокот на фудбалот се поклопува со твоите почетоци како фан на Милан односно десетина ај да речеме петнаесетина години.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Извини Марли брат, не сум знаел дека почетокот на фудбалот се поклопува со твоите почетоци како фан на Милан односно десетина ај да речеме петнаесетина години.

Извинето !

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
Ќе направиме ние посебен календар, ќе се вика Марлиев календар :pos: ... и на википедија ќе направиме историјат на клубовите према Марлиевиот календар, па да видиме кој што има освоено, само Марли ќе ни каже точен датум од кога почнал да навива :D

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ќе направиме ние посебен календар, ќе се вика Марлиев календар :pos: ... и на википедија ќе направиме историјат на клубовите према Марлиевиот календар, па да видиме кој што има освоено, само Марли ќе ни каже точен датум од кога почнал да навива :D

Од кога Милан освоиле првата ЛШ титула ....:D Со мал период(кога игрлае Б местеле дрн дрн) каде што не се знае што кој и како бидејќи се претпоставува дека земјата тогаш ја удрила Тимчеевата комета или епидемијата Кировски :D
--- надополнето: Dec 7, 2011 1:17 AM ---
Од кога Милан освоиле првата ЛШ титула ....:D Со мал период(кога игрлае Б местеле дрн дрн) каде што не се знае што кој и како бидејќи се претпоставува дека земјата тогаш ја удрил Тимчеевиот астероид или епидемијата Кировски :D

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Мило ми е што не се лутиш.
За се што те интересира, тука е чичко Гугл, тетка википедиа и батко ју тјуб. Нема потреба од дедовци и прадедовци. Иначе испаѓа по твојава логика дека ни Пеле не бил фудбалска легенда зошто нели, треба дедо ми од гроб да го станам за да ми раскажува за него. Или уште подобро, за 20 години ако син ми навива за Јувентус, другарите негови ќе немаат право да го реметат за Серија Б, зошто тогаш не ни бил роден.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Кога, како , што ???

Да го викнем прадедоми да си попрајте муабет, да си ги поделите тешкотиите за тоа како е да се игра у втора лига !!

Ја не сум го осетил на моја кожа тоа, ја можем да ти кажем како мојот тим станува Европски и Светски шампион, успут победувајќи го твојот тим у финале, можем да ти кажем и како е чуството тимот да ти е актуелен шампион у лига, и можем и да ти кажем како е чуството да го гледаш својот тим вторник среда на телевизија :icon_lol:

Па се види кој треба да се засрами :)
па и не е така одамна тоа кога биле во серија Б,марли!!!!!!!!Не мудрувај,живеј си со реалноста!!!!!

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
Абе зошто Spasov не го пренасочите малку на оваа тема, всушност знае ли човекот дека постои оваа тема ? (ова го правам за да ја збогатам темата со уште еден форумџија кој би придонел за поквалитетни дискусии на истата) :pos::pos:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Мило ми е што не се лутиш.
За се што те интересира, тука е чичко Гугл, тетка википедиа и батко ју тјуб. Нема потреба од дедовци и прадедовци. Иначе испаѓа по твојава логика дека ни Пеле не бил фудбалска легенда зошто нели, треба дедо ми од гроб да го станам за да ми раскажува за него. Или уште подобро, за 20 години ако син ми навива за Јувентус, другарите негови ќе немаат право да го реметат за Серија Б, зошто тогаш не ни бил роден.

Значи кој како си ги сваќа работите, за мен увек Зидан и Роналдо ќе бидат најдобри фудбалери во Историјата, пошто Пеле не сум го глеал, можеби во иднина некој друг, сега за сега овие двајца !!

Муабетот ми е, ја сум тип што не живи у Историја него у сегашноста, а таа е дека Милан е актуелен шампион, а Јуве екипа која се оцрни самата и италијанскиот фудбал, и довчерашен второлигаш, а Интер екипа која се бори моментално за да ги избегнете позициите од зоната за испаѓање ( морав интер да го убацим :pos: )

Значи, мое мислење и мое гледиште на работите, со Историја не се замарам, барем не далечна, и затоа преку таквото он ако ми рече дека Милан бил во серија Б 83-та, ја не сум доживеал тимот да ми игра тамо, за разлика од вас !

На крај краева што се замарате незнам, глејте ги циганине 16-ти се да му ебем мајката, ве дупат 5 години место ремет да им удрите сте запнале ко муви на говно за тие 27 титули пред 1200 години !

Иначе кажав дека Интер е 16-ти :pos: :pos:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
На крај краева што се замарате незнам, глејте ги циганине 16-ти се да му ебем мајката, ве дупат 5 години место ремет да им удрите сте запнале ко муви на говно за тие 27 титули пред 1200 години !

Иначе кажав дека Интер е 16-ти :pos: :pos:
Немам некако желба за ремет. Ова ми доаѓа ко нешто нормално и секојдневно. Да имаше фан клуб Новара, ти ќе ги реметеше што се 17?:pos:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Немам некако желба за ремет. Ова ми доаѓа ко нешто нормално и секојдневно. Да имаше фан клуб Новара, ти ќе ги реметеше што се 17?:pos:

Кој к*р, ќе ги реметам 17-ти се :icon_lol:

Од гомна нека е, само од Милан да е , лани скаутот, годинава овој ќе ве спасува од пропаст :pos: ее кој викав ја за Масерот, вие не !

Шо се секирате, важно фризура јака има !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom