Мило ми е што не се лутиш.
За се што те интересира, тука е чичко Гугл, тетка википедиа и батко ју тјуб. Нема потреба од дедовци и прадедовци. Иначе испаѓа по твојава логика дека ни Пеле не бил фудбалска легенда зошто нели, треба дедо ми од гроб да го станам за да ми раскажува за него. Или уште подобро, за 20 години ако син ми навива за Јувентус, другарите негови ќе немаат право да го реметат за Серија Б, зошто тогаш не ни бил роден.
Значи кој како си ги сваќа работите, за мен увек Зидан и Роналдо ќе бидат најдобри фудбалери во Историјата, пошто Пеле не сум го глеал, можеби во иднина некој друг, сега за сега овие двајца !!
Муабетот ми е, ја сум тип што не живи у Историја него у сегашноста, а таа е дека Милан е актуелен шампион, а Јуве екипа која се оцрни самата и италијанскиот фудбал, и довчерашен второлигаш, а Интер екипа која се бори моментално за да ги избегнете позициите од зоната за испаѓање ( морав интер да го убацим
)
Значи, мое мислење и мое гледиште на работите, со Историја не се замарам, барем не далечна, и затоа преку таквото он ако ми рече дека Милан бил во серија Б 83-та, ја не сум доживеал тимот да ми игра тамо, за разлика од вас !
На крај краева што се замарате незнам, глејте ги циганине 16-ти се да му ебем мајката, ве дупат 5 години место ремет да им удрите сте запнале ко муви на говно за тие 27 титули пред 1200 години !
Иначе кажав дека Интер е 16-ти