Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
750
Поени од реакции
55
В
--- надополнето: Dec 5, 2011 10:15 PM ---

Ај те молам, образложи ми....зошто заслужен црвен...?
--- надополнето: Dec 5, 2011 10:27 PM ---
Што ако му ја скршеше ногата? Многу лесно можеше до тоа да дојде... Јас сум навивач на Арсенал и кога гледам за ваков старт се дава црвен се радувам, мора построго да се суди за да не се случи тоа на Арсенал 2 пати што им се случи.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Што ако му ја скршеше ногата? Многу лесно можеше до тоа да дојде... Јас сум навивач на Арсенал и кога гледам за ваков старт се дава црвен се радувам, мора построго да се суди за да не се случи тоа на Арсенал 2 пати што им се случи.
3 пати

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Прво....тоа е црвен картон за тебе од субјективни причини.....зошто Арсенал 2-3 пати го изел.....а не зошто стварно било за црвен....
Второ......Се согласувам 100% дека остри стартови треба да се казнуваат со црвени картони.....ама ова не беше остар старт....немаше можност за кршење, зошто кога го собра беше во веќе во воздух играчот...а секунда предтоа ја удри топката....што и беше примарнна цел на играчот.....плус, мора да се земе во предвид дека беше прв старт или втор старт на играчот...а е 70та минута.....како и да е, ќе поднесат жалба во федерација за картонот...ако не ја одобрат, маме ни се е*ало без деструктивец

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
peja989, јасно е дека порано на судиите им беше важно ако прв што ќе дојде до топката нема никакви санкции, и дури и според мене и така треба да е. Но најверојатно од големиот процент на скршени нозе во Премиер Лигата, судиите се приморани од лани секакви опасни стартови со две нозе и отворен ѓон да ги санкционираат со црвен картон.
Не ме сфаќајте само погрешно за дискусијата, зборев за црвениот картон, требаше да има и гол за Ливерпул, немаше никаков офсајд таму ама и линиските судии полека стануваат очајни. Не си ја гледаат нивната работа (офсајди), туку поинтересно им е да се мешаат во одлуки кои треба да ги носи главниот судија :tapp: Незаслужено победи Фулам вчера ако земеме се во глобала.

Плус, поголема грижа на Кени треба да му е односот на Суарез. Не зборам за тоа со Евра туку сеа гледам покажал среден прст вчера на фановите. Роналдо така направи во 2005 и доби казна со неиграње, исто и Руни лани со камерата. Треба да се поработи на контролирање на темпераментот.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.825
Поени од реакции
11.453
Хаха ливерпул...
Ама па не мораше на сперинг да му бапне директно црвен.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Алал да му е на заблово (Суарез) кај се избрука на СП сеа па и средни прсти покажува? Или не бе изгледа имал трнче на средниот прст, шо викате фанови на Ливерпул? :rolleyes:

G

Gray Foxx

Гостин
Прво....тоа е црвен картон за тебе од субјективни причини.....зошто Арсенал 2-3 пати го изел.....а не зошто стварно било за црвен....
Второ......Се согласувам 100% дека остри стартови треба да се казнуваат со црвени картони.....ама ова не беше остар старт....немаше можност за кршење, зошто кога го собра беше во веќе во воздух играчот...а секунда предтоа ја удри топката....што и беше примарнна цел на играчот.....плус, мора да се земе во предвид дека беше прв старт или втор старт на играчот...а е 70та минута.....како и да е, ќе поднесат жалба во федерација за картонот...ако не ја одобрат, маме ни се е*ало без деструктивец
izvini ako provociram, mala sala, ama you'll never win anything. :D
Да се вратиме малце во реалноста.
In your face stupid looserpool supporters.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Алал да му е на заблово (Суарез) кај се избрука на СП сеа па и средни прсти покажува? Или не бе изгледа имал трнче на средниот прст, шо викате фанови на Ливерпул? :rolleyes:
Се избрукал на СП!? Така што стана херој на својата земја!?

Да се вратиме малце во реалноста.
ниту еден од двата старта не е сличен на тој од вчера, продолжи да копаш по јутуб...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Се избрукал на СП!? Така што стана херој на својата земја!?

ниту еден од двата старта не е сличен на тој од вчера, продолжи да копаш по јутуб...
Херој? Hell yea за нив херој ама за вака останатиов свет околу 90 % од земјината топка ќе биди брука.
Педерски изиграно во 94 мин му фаќа со раце топка, па не играме бе на улица ебате! Или дај поарно нека биди голман или ракомет ако има толку кеф да фаќа топки. Сеа остај ова гледај то со средниот прст, какво копиле бил...
Хмм ама Демпси подобар поздрав и покултурен му пратил :icon_mrgr:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
^Значи ти не би постапил така на негово место (за СП зборам)?

А за прстот, ич да не ми се грижиш, доби казна со неиграње.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom