- Член од
- 13 август 2009
- Мислења
- 9.544
- Поени од реакции
- 5.772
Мислам дека Хазард доаѓа кај нас. Убеден сум, и тоа на лето.Немој жити се и ти, барем ти подобро го знаеш Венгер од децана
Мислам дека Хазард доаѓа кај нас. Убеден сум, и тоа на лето.Немој жити се и ти, барем ти подобро го знаеш Венгер од децана
Што ако му ја скршеше ногата? Многу лесно можеше до тоа да дојде... Јас сум навивач на Арсенал и кога гледам за ваков старт се дава црвен се радувам, мора построго да се суди за да не се случи тоа на Арсенал 2 пати што им се случи.В
--- надополнето: Dec 5, 2011 10:15 PM ---
Ај те молам, образложи ми....зошто заслужен црвен...?
--- надополнето: Dec 5, 2011 10:27 PM ---
3 патиШто ако му ја скршеше ногата? Многу лесно можеше до тоа да дојде... Јас сум навивач на Арсенал и кога гледам за ваков старт се дава црвен се радувам, мора построго да се суди за да не се случи тоа на Арсенал 2 пати што им се случи.
Прво....тоа е црвен картон за тебе од субјективни причини.....зошто Арсенал 2-3 пати го изел.....а не зошто стварно било за црвен....Што ако му ја скршеше ногата? Многу лесно можеше до тоа да дојде... Јас сум навивач на Арсенал и кога гледам за ваков старт се дава црвен се радувам, мора построго да се суди за да не се случи тоа на Арсенал 2 пати што им се случи.
izvini ako provociram, mala sala, ama you'll never win anything.Прво....тоа е црвен картон за тебе од субјективни причини.....зошто Арсенал 2-3 пати го изел.....а не зошто стварно било за црвен....
Второ......Се согласувам 100% дека остри стартови треба да се казнуваат со црвени картони.....ама ова не беше остар старт....немаше можност за кршење, зошто кога го собра беше во веќе во воздух играчот...а секунда предтоа ја удри топката....што и беше примарнна цел на играчот.....плус, мора да се земе во предвид дека беше прв старт или втор старт на играчот...а е 70та минута.....како и да е, ќе поднесат жалба во федерација за картонот...ако не ја одобрат, маме ни се е*ало без деструктивец
Се избрукал на СП!? Така што стана херој на својата земја!?Алал да му е на заблово (Суарез) кај се избрука на СП сеа па и средни прсти покажува? Или не бе изгледа имал трнче на средниот прст, шо викате фанови на Ливерпул?
ниту еден од двата старта не е сличен на тој од вчера, продолжи да копаш по јутуб...Да се вратиме малце во реалноста.
Херој? Hell yea за нив херој ама за вака останатиов свет околу 90 % од земјината топка ќе биди брука.Се избрукал на СП!? Така што стана херој на својата земја!?
ниту еден од двата старта не е сличен на тој од вчера, продолжи да копаш по јутуб...