Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Црвен беше, реално. Старт со две нозе и отворен ѓон, Еванс милион вакви црвени има изедено пошо не мисли. Требаше и Сендерос на крајот да добие црвен.

Но Ливерпул треба да го бара проблемот во реализацијата. Керол какви шанси пропушти во прво полувреме, невидено.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Kаква утакмица...полудував дома ја имав точен резултат 1:0, секоја чест за Шварцер а и за судијата:)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Црвен беше, реално. Старт со две нозе и отворен ѓон, Еванс милион вакви црвени има изедено пошо не мисли. Требаше и Сендерос на крајот да добие црвен.

Но Ливерпул треба да го бара проблемот во реализацијата. Керол какви шанси пропушти во прво полувреме, невидено.
Како бе црвен не ме заебавај :) Па посмешен црвен немало. Ај што прво топката ја собра, после и играчот малце ама за поише од жолт нема шанси. Друго што и пред тоа не беше воопшто остра играта или па Спиринг немаше некој остри стартови пред тоа. Ја утепа утакмицата судијата, и со чистиот пенал што успеа некако да го извади надвор од шеснаесетник.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Како бе црвен не ме заебавај :) Па посмешен црвен немало. Ај што прво топката ја собра, после и играчот малце ама за поише од жолт нема шанси. Друго што и пред тоа не беше воопшто остра играта или па Спиринг немаше некој остри стартови пред тоа. Ја утепа утакмицата судијата, и со чистиот пенал што успеа некако да го извади надвор од шеснаесетник.
Не видов дали прво ја допре топката ама лани Еванс против Болтон ја изби прво топката и се судри со Холден па пак имаше црвен. Веројатно ги рачунаат тие стартови како остри. Нека стави видео или гиф некој од случката ако ја најде.

Ама пак ќе кажам требаше за Сендерос да има втор жолт зошто исти фаул на два пати направи. Не дека можеби ќе сменеше нешто тоа ама правдата да биде задоволена.
--- надополнето: Dec 5, 2011 10:13 PM ---

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Уф чист црвен. Не го гледав натпреварот ама ова по сите правила е за директен црвен.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не видов дали прво ја допре топката ама лани Еванс против Болтон ја изби прво топката и се судри со Холден па пак имаше црвен. Веројатно ги рачунаат тие стартови како остри. Нека стави видео или гиф некој од случката ако ја најде.

Ама пак ќе кажам требаше за Сендерос да има втор жолт зошто исти фаул на два пати направи. Не дека можеби ќе сменеше нешто тоа ама правдата да биде задоволена.

Црвен е бе луѓе не зезајте :)
Во овој момент, топката е на шеснаесетник на Фулам....до таму отиде колку ја избаци....ПРВ сериозен старт на Спиринг.....отиде на топка, ја избаци...и после тоа направи старт за ништо повеќе од ЖОЛТ картон......Офсајд немаше.....абе нема што да објаснувам........КОПИЛЕ.....мамицата да му ја ебам........ваков напад на бес не сум имал од......мислам дека никогаш не сум имал......
--- надополнето: Dec 5, 2011 10:15 PM ---
Ливерпул имаја свои шанси како увек и никако да ги искориста..... голот на Суарез не беше офсајд како што видов, а црвениот им беше заслужен.
Ај те молам, образложи ми....зошто заслужен црвен...?
--- надополнето: Dec 5, 2011 10:27 PM ---
Има ли потреба од пишување.....да замолам струњнаците да ми погнат, глеам црвен било не било...ај и тука нека ме просветлат......!!!!

П.С. Сликано е од телевизор, не е монтажа у стилот на Барса - Реал.....и обратно

Attachments

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Се повеќе сум убеден дека Ливерпул цела година се спремаат само за дуелите со Челзи и ич не им чуе што ќе направат со другите 18 екипи. Ме искинаа у кладилница не само сезонава туку години наназад.

S

Stivie G

Гостин
Се повеќе сум убеден дека Ливерпул цела година се спремаат само за дуелите со Челзи и ич не им чуе што ќе направат со другите 18 екипи. Ме искинаа у кладилница не само сезонава туку години наназад.
Штом во тоа си убеден, тоа значи дека немаш 2 грама мозок

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
^ Што можеш да очекуваш од дебил, нешто паметно да пише? Морон!!!
Во иднина избегни да ме цитираш, да не се спуштам на твое ниво на интелигенција амебо една.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Чист црвен ! Судиите во Англија казнуваат намера, а не прекршок. И во право се. Заслужено црвен картон, според мене.
--- надополнето: Dec 5, 2011 10:44 PM ---
Јас никогаш не сум го плукал сезонава Жервињо. Сезонава ги плукав само Ремзи првите 2-3 натпревари, Аршавин и Шамак никој друг. Ремзи беше дрво на тие 2-3 натпревари и играше тотално незаинтересирано а другиве двајца заслужуваат да бидат плукани пошто не би избориле место ни у тим од Чемпионшип.

Иначе сите што пишуваат у фан клубот не се фанови на Арсенал (барем не оние правите). Има такви кои плукаат на се и сешто, без разлика дали сме победиле или изгубиле... Да не те чуди тоа еве и завчера победивме 0-4 а прочитав негативни коментари како не го бивало Ремзи Сонг бил дрво бла бла бла... Тоа се дечиња од 15 години кои треба да навиваат за Сити не за Арсенал. Или нонстоп сањаат дека ќе го зееме Гетце, Хазард или Курто а уште не сфатиле дека Венгер никогаш не фрлил толку пари за играч и нема да фрли...
Јебига мора и таквите да се трпат кои само гледаат резултат а не го ни гледале натпреварот...
Не сум баш најсигурен за ова. Да не треба после да се оправдуваш.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не бе кај е црвен за она да гебам и вие па не го отепа играчот аеееееее
Го исцицаја фино лепо 1-0 кротко , па уште за на форум овде да ми тресат бисери/дијаманти сеа ...... колку шанси имавте 1 не погодивте .
Некој напаѓач од општинскиве лиги да беше од оние шанси ќе даеше барем 1 гол ....

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Па ја не ја глеам ни топката на сликава. Може у соблекувална му влегол вака со клизач. Ова беше после стартот он прво ја закачи топката а овој играчот комотно можеше да проба да го прерипа затоа што Спиринг веќе беше доле и стартуваше. Да не се прерипуваат фудбалерите ова ќе го има по минимум 10 пати на утакмица. Ама Дембеле( го личи името) не ни проба да се помрдне со цел да изнуди фаул. Затоа после 2 секунди си стана и ја доигра утакмицата дури подобро од што играше пред тоа. Нема врска напалени навивачи на дебилни клубови тоа ќе коментираат на слика коа не ја гледале утакмицата, може и некој докторски совет ќе поделите како да се третира повредата на Дембеле.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375

У стилот на Де Јонг :)
Како појде добро е што не му скрши нога, ова не е за црвен туку за самица!

Фулам е незгоден, Арсенал на емирати едвај нула извлече.

Полека, полека, почна да се реди табелата како што треба... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom