не се вака титуливе. јуве има 22 интер има 23ако сакаш да се праиш глуп,еве нешо да те просветли.
Juventus 29 (или за вас 27) vs Inter 18
Ти радувај се вие да опстанете а не ние дали ќе сме шампиони или тоа поважно ви еА вие пак нема да бидете шампиони
Ќе ја прошират лигатаТи радувај се вие да опстанете а не ние дали ќе сме шампиони или тоа поважно ви е
Од кај овој податок бе жити се?не се вака титуливе. јуве има 22 интер има 23
На Јуве му кратат места што водат во ЛШ, за Интер ја прошируваат лигата, се е тоа смисленоЌе ја прошират лигата
а од каде пак јуве 29? од каде таков податок?Од кај овој податок бе жити се?
Си купивме и ние швицарски картички (давале и гратис телефон)На Јуве му кратат места што водат во ЛШ, за Интер ја прошируваат лигата, се е тоа смислено
Немој, не почнувај со ова жити се. Не за друго, каша попара ќе стане темава.Си купивме и ние швицарски картички (давале и гратис телефон)
Земи си само пуканкиНемој, не почнувај со ова жити се. Не за друго, каша попара ќе стане темава.
Ќе улета некој и ќе каже како Јуве биле ослободени од обвиненијата во судењето па како треба да им се вратат титулите, па некој интераш или миланез ќе врати со, како може да им се вратат кога ги освоиле со местење и така во круг до недоглед.
Ги предвидов наредните 4-5 страници од темава во која насока ќе одат
претпоставувам 4-5 години сиа од каде пак јуве 29? од каде таков податок?
арно си вика чоекот..од каде Јувентус 29??..јас колку што знам 27 има и официјалната бројка е таа...претпоставувам 4-5 години си
Само вие и милаезите броите 27 а цел свет памти 29 чудно нели?арно си вика чоекот..од каде Јувентус 29??..јас колку што знам 27 има и официјалната бројка е таа...
мене не ме интересира колку титули имате..ако сакате и 1000 вие памтете си јас си кажувам официјални бројки и плус што воопшто ме интересира за вас..јас си гледам за Интер и си нервирам и радувам на тој клуб..не сум напатен како дел од вас што не знаете како да удрите ремет на Интер па тресите глупости на мртво!Само вие и милаезите броите 27 а цел свет памти 29 чудно нели?