- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.197
Овој, без навреда, е во најмала рака сомнителен лик...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Науката, Мики, не му поднесува сметка на никого, ниту работи во нечија корист. .
Во научните методи нема простор за субјективност. .
Во религијата постои простор исклучиво за субјективност.
.
Јааааа, „освен„ во корист од:
- јудео-масонерискиот воено-индриустриски комлекс,
- јудео-масонериские банкари и конечно
- за своја овосветовно-историска слава...
Науката нема его. .
Овој, без навреда, е во најмала рака сомнителен лик...
![]()
Ниту една религија, никогаш, не смогнала сили да се корегира дури и во најочигледните глупости кои ги сервира.
Да не ти ги набројувам, нели.
.
Мики, не постои такво нешто како јудео-масонство. Немој да се брукаш како тинејџер попален на теории на заговор за светска доминација...
Твојот омилен професор појма си нема од животот...
Абадон,
во кој Свет и во кое време живееш?![]()
Поимот „јудео-масонерија„ е се‘опфатен поим, кој ги опфаќа сите ниво‘и од масонството, така да не се обидувај да побиваш нешта кои стануваат се‘ поочигледни, за разлика од пред неколку децении, кога масонеријата беше само езотеричен поим и појава.
Но, да не бегаме од темава: ајде да видиме, што со денешните религии, кои веќе навлегоа во „најнапредното„ од сите досегашни времиња?
Ќе си одумираат бе Мики, една по една...
.
А за масонеријата ПОИМ немаш, нешто потслушнато на борбазаверу и на клипчиња со сомнителен квалитет не те прави стручен...
Науката не дава ветувања, .
ниту некому нешто му должи.
Јааааа, еве уште еден експерт за јудео-масоните...И, што е целта од нивното постоење? Штом веќе велиш дека јас немам поим, еве, Ти, кој има поим, одговори на погоре поставеното прашање.
за да од таа грешка/откритие се извлече најмногу за благосостојбата на човештвото. Целото човештво.
Како во партизански филм, лошите и добрите. Тоа ти е Мики слика за нископрофилни интелегенции, без навреда.
Абадон,
да беше Ти „високопрофилен„, ќе ми одговореше на прашањето и немаше да се повикуваш на туѓи ставови и одговорности, нели?![]()
Аххх, тој пуст сциентистички оптимизам....У реду, штом изумрат, веднага јави ми, може?
--- надополнето: Dec 5, 2011 2:35 PM ---
Јааааа, еве уште еден експерт за јудео-масоните...И, што е целта од нивното постоење? Штом веќе велиш дека јас немам поим, еве, Ти, кој има поим, одговори на погоре поставеното прашање.
--- надополнето: Dec 5, 2011 2:37 PM ---
Не, никако, „освен„ ветувањето за „убавата„ иднина...
--- надополнето: Dec 5, 2011 2:38 PM ---
..„освен„ на „оние„ кои ја финансираат, така?