Прво честитки за двете екипи, многу фер игра со малку нервоза од двете страни ама пак без кавги, ќеиф ми беше да играм во таква атмосфера
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
.
Зелените игравме многу солидно, не одлично зашто не сме уиграни но за прва официјална утакмица бевме прилично компактни и пред сѐ ефикасни
.
Прво да кажам дека не е секогаш мудро да се збори пред да ја знаеш силата на противникот посебно кога некој како мене ПАМТИ
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
.
Следна недела треба да ги плескаме зелените
Мислам дека со бодовната разлика која ја имаме направено може уште на полу-сезона да прославиме титула
Пошо покажавме што знаеме на терен и кој кого исплеска одиме понатаму
.
Левак, многу солидна партија со многу малку грешки. Самиот факт дека одбраната прими само 2 гола збори само за себе ама знам можеме и подобро. Јас мислам бев ок ама и јас можам повеќе, свесен сум
. Се на сѐ мислам како одбрана бевме сосема солидни и резултатот се гледа и во фактот дека Кифла имаше малку интервенции а и тие малку супер ги одбрани. Браво одбрана
![Палец горе (y) (y)](/styles/default/xenforo/smilies/thumbsup.png)
.
Нападот и средината, секоја чест. Џеко стандардно одличен правеше растур во нападот, Ханибал се растури асистенции, Шурикен играше тотално болен и до последен момент не знаевме дали ќе игра ама не не остави на цедило и изигра машки и многу солидно, ни даде турбо буст во средина и одлично се вклопи во нашата концепција. Четирите гола доволно зборат за неговата игра. Тука му се извинувам за викањето во една ситуација ми се испушти
.
Сепак силата на екипата се покажа и кога имавме играч помалку (Шурикен беше повреден) дадовме гол а не примивме ниту еден
. Во последните 15 мин Шурикен едвај одеше и се осети ама пак не паднавме и не дозволивме црвените да не притиснат и тоа без замена.
Црвените не беа слаби зашто се веќе супер уиграни и во овој состав играат подолго време (со повремени излети на некој од сегашните зелени играчи) туку ние не им дадовме да наметнат нивна игра туку ние ја неметнавме нашата
. Нападот заврши одлична работа, центарот исто така а и одбраната беше на ниво (да не ја фалам коа бев дел од неа ама мислам со Левакот завршивме солидна работа).
Ханибал, Кифла, Левак. Џеко, Шурикен, чест ми е да играм со вас и огромен ќеиф
. Тука ќе го спомнам и Чтулу кој не можеше да дојде
.
За вас мајстори за секого по едно
![Секоја чест :cuc: :cuc:](/styles/default/xenforo/emot/cuc.gif)