Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Брат,сега може ќе е интересно ама све понатака ќе е све полошо.Ќе почнат расправии од типот:‘‘Виде каква топка дадов,а да бе ти даде јас дадов!‘‘.Плус според асистенции и голови неможеш да процениш играч! :)
Досега не сме имале никаква расправија во ниеден случај и чим може во хокеј може и тука. Едино некој ако свесно лаже ама не верувам дека воошто некој и ќе помисли на такво нешто :),

Мене ми е интересно да има и најдобар асистент исто како и најдобра одбрана на месецот, само ќе ги стимулираме играчите да дадат максимум :).

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
за таа ок али за првата незнам шо да праиме за асистенциите аку му текиња на некој нека пише за 14 гола :icon_lol:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Џеко 3 асистенции за другите кој ги дал нека се јави, секој најдобро сам да си пише :) .

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Првата утакмица јас имав 3 асистенции, 2 на Сајбер и една на Урбан, а последнава една асистенција на Џеко. Сакате и видео од јутуб или немора ? :)

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Епа подобро нека има статистика само за асистенции, а награда за најбоље асистент во лига - гајба пиво. :)

Така сите нема да себичат :)
Така ќе подаваат сите, никој нема да сака гол да даде :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Не знам што толку му обрнувате внимание на тоа?
На првата утакмица имав 2 гола 3 асистенции,сега 4 гола 2 асистенции,реално за мене не е битно кој додал или дал гол се додека тимот победува.
Не ја сваќам поентата,да речеме дека е крај на КАЈГАНА ЛИГАВА,и бегам 1-2 гола на некој од стрелците,па да почнам да себичам(и тогаш нема ама ајде).
Значи работа на напаѓачот е да постигнува голови,ако немаш малце дрскост во себе и не исебичиш некаде не си напаѓач реално.
Роналдо да не беше таков немаше да биде денес она што е.
Не може да очекуваме Kaiser кај зелените да биде прв стрелец кога е одбранбен играч.
Премногу се замарате со небитни работи,на крај краишта не ми ги запишувајте головите ако сакате,ПАК СУМ НАЈЈАК!:D:icon_lol:
Ај кулирајте малце!:love:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Па ако е така како што викате, ај и табела да не правиме. Овие статистики се прават за сите да играат по мотивирано. Головите ако се само, ке испадне дека секој ке себичи, а со асистенциите и учествата во акциите се добива до знаење дека нема да се себичи. Јас на пример многу сум по горд кога ке асистирам за гол, отколку кога ке дадам. Кога веке се бројат и стрелци, асистенциите не се некој поголем проблем. Само да се има некаков увид во тоа кој колку допринесол за постигнатите голови.(За одбраната не коментирам пошо се знае кој се највеке заслужни за "малкуте примени голови").

Се е ставено, само за со повеке мотив да се игра.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Јас нема да играм недела,имам некои неодложиви обврски!Па кој сака нека игра наместо мене!! :(

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Дечки немам баш некои поволни вести. Повредата која ја влечев подолго време испадна посериозна отколку што мислев, па дури и тие 50 мин. неделно кои ги играв со вас изгледале многу. Оттаму јас го откажувам моето учество на неопределено време (мин. 2-3 месеци). Редовно ќе ја следам темава и кога ќе можам ќе ве посетувам. Очекувам црвените да продолжат со победите и ако играат тимски сигурен сум дека нема да го осетат моето отсуство.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Дјуд оздравувај побргу и враќај се, ќе фалиш на терен :).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom