Фан Клуб: Јувентус

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.941
Поени од реакции
73.587
Видал 2-0:D
Сосема заслужено и да немаше пенал и да имаше, Јуве секако ќе го добиеше овој меч.
Тотален анти фудбал од гостите денес.
Не се сложувам дека Јуве не играл убаво. Постојано се прават течни акции и тимот изгледа како да може да влезе во сто процентна шанса во секоја акција. Тоа фалеше изминативе години... До оваа година тимот мака мачеше со вакви екипи. Се одеше на сила, на слободни на Дел Пиеро...
Фали уште да се подобри реализација :D

Член од
29 август 2009
Мислења
291
Поени од реакции
405
А да сум во кладилница сега у живо да ставам некој денар:)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Без разлика на кој фан клуб припаѓам, според мене немаше пенал.Среќа претходно Маркизио даде гол па да сме чисти.Некаква информација излезе за Дел Пиеро ? :(

Член од
20 март 2008
Мислења
694
Поени од реакции
414
Абе наредно коло како мислат да играат против нас рома со 3 црвени ? :O

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Претешко извојувана победа. Вака ми е уште послатко.
Што се однесува до пеналот, врска немаше од пенал ама убеден сум дека до крајот Чезена немаше да ја помине ни половината на теренот а не па да ни израмни, така да непосоечкиот пенал не смени многу.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Penalot bese podarok za se ona sto ne go dosudi sudijata vo tekot na cela utakmica znaci imase premnogu ocigledni situacii kade se vide i Sudiskoto neiskustvo bidejki kako so razbrav 11-ta utakmica mu e ovaa. Taka da ne go drvete imalo nemalo!!!
Forza Juve!!!!! povtorno na vrvot ideme kon *** :)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.457
Поени од реакции
87.239
Аман де со кој тим ќе излезе рома против нас? :eek:

Ставајте информации за Дел Пиеро.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Гаго,Кркич и Хуан.........да не штрајкова Рома следното коло ?? можи и невреме да фати......

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.601
Поени од реакции
17.438
Penalot bese podarok za se ona sto ne go dosudi sudijata vo tekot na cela utakmica znaci imase premnogu ocigledni situacii kade se vide i Sudiskoto neiskustvo bidejki kako so razbrav 11-ta utakmica mu e ovaa. Taka da ne go drvete imalo nemalo!!!
Forza Juve!!!!! povtorno na vrvot ideme kon *** :)
Пеналот не беше подарок најмал контакт кога противнички играч е сам со голман е пенал и црвен картон.

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Требаше пеналот да го шутира Кваљарела, се гледаше дека гори од желба да даде гол. Ко за беља и последната шанса на празен гол ја лупна во Лухштајнер. Мислам дека многу позитивно ќе влијаеше на самодовербата, но што е тука.

Kajgana Shop

На врв Bottom