Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Видал 2-0:D
Сосема заслужено и да немаше пенал и да имаше, Јуве секако ќе го добиеше овој меч.
Тотален анти фудбал од гостите денес.
Не се сложувам дека Јуве не играл убаво. Постојано се прават течни акции и тимот изгледа како да може да влезе во сто процентна шанса во секоја акција. Тоа фалеше изминативе години... До оваа година тимот мака мачеше со вакви екипи. Се одеше на сила, на слободни на Дел Пиеро...
Фали уште да се подобри реализација :D

А да сум во кладилница сега у живо да ставам некој денар:)

Без разлика на кој фан клуб припаѓам, според мене немаше пенал.Среќа претходно Маркизио даде гол па да сме чисти.Некаква информација излезе за Дел Пиеро ? :(

Абе наредно коло како мислат да играат против нас рома со 3 црвени ? :O

Претешко извојувана победа. Вака ми е уште послатко.
Што се однесува до пеналот, врска немаше од пенал ама убеден сум дека до крајот Чезена немаше да ја помине ни половината на теренот а не па да ни израмни, така да непосоечкиот пенал не смени многу.

Penalot bese podarok za se ona sto ne go dosudi sudijata vo tekot na cela utakmica znaci imase premnogu ocigledni situacii kade se vide i Sudiskoto neiskustvo bidejki kako so razbrav 11-ta utakmica mu e ovaa. Taka da ne go drvete imalo nemalo!!!
Forza Juve!!!!! povtorno na vrvot ideme kon *** :)

Аман де со кој тим ќе излезе рома против нас? :eek:

Ставајте информации за Дел Пиеро.

Гаго,Кркич и Хуан.........да не штрајкова Рома следното коло ?? можи и невреме да фати......

Penalot bese podarok za se ona sto ne go dosudi sudijata vo tekot na cela utakmica znaci imase premnogu ocigledni situacii kade se vide i Sudiskoto neiskustvo bidejki kako so razbrav 11-ta utakmica mu e ovaa. Taka da ne go drvete imalo nemalo!!!
Forza Juve!!!!! povtorno na vrvot ideme kon *** :)

Пеналот не беше подарок најмал контакт кога противнички играч е сам со голман е пенал и црвен картон.

Требаше пеналот да го шутира Кваљарела, се гледаше дека гори од желба да даде гол. Ко за беља и последната шанса на празен гол ја лупна во Лухштајнер. Мислам дека многу позитивно ќе влијаеше на самодовербата, но што е тука.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom