memento, inception, fight club, shutter island, the prestige, vanilla sky...Дајте нешто психолошко како батерфлај ефект, прекрасен ум.Шо потешко то поарно![]()
И за мене ако може да ми дадете mindfuck филмови, кога сме веќе на таа тема
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
memento, inception, fight club, shutter island, the prestige, vanilla sky...Дајте нешто психолошко како батерфлај ефект, прекрасен ум.Шо потешко то поарно![]()
The Pi .
memento, inception, fight club, shutter island, the prestige, vanilla sky...
И за мене ако може да ми дадете mindfuck филмови, кога сме веќе на таа тема
Дајте нешто психолошко како батерфлај ефект, прекрасен ум.Шо потешко то поарно![]()
Donnie Darko, 12 Monkeys, A Clockwork Orange и најтежок според мене ERASERHEAD David LynchДајте нешто психолошко како батерфлај ефект, прекрасен ум.Шо потешко то поарно![]()
Ако сакаш филм со тепање, класика и според мене најдобар Fist of Legend но тој е кинески. Фантастичен е Jet Li, мн реални тепачки.Дај предложете некој Јапонски филм со тепање (нинџи, самураи и слично)
Досадно ова на тв нема такви филмови и нема што да се гледа.
Ја го гледав. Не е sci-fi уопште како што очекував. Драма/ романса е. Bloody trailersGo gledal nekoj Another Earth i dali go preporachuva? Dali poveke e sci-fi nego "dark drama/romance ti rekov - mi rece" film?
има некој што го знае името на овој филм или тешка работапомош за уште еден фиилм значи се работи за мистерија и акција во филмот се зборува за едно богато дете на кое мајка му е умрена и во наслеството оставила дијамант кој детето неможе да го има се додека татко му е жив така тој заедно со уште 2 девојки прават план заз убиство на татко му и се до крајот на филмот не се знае кој е вмешан во делото на крајот излегува дека полицајката кој ги брка е мајка на една од девојките и адбокатот се вмешани во целиот план. Мислам дека има повеке делоби од овој филм.
Гледај ја шпанската верзија Abre los ojos.Ванијла скај не ми е гледан, фала во секој случај.
wohooooOldboy
Мислам дека пишав рецензија за филмов(да, сум пишалМе тераат да го гледам Midnight in Paris, гледам има 93% на ротентомејтос, што викате, добар ли е или да планирам да се разболам за у сабота?
Horrible Bosses одличен спој на врвни актери colin farrell kevin spacey jennifer anniston
на комичен начин се прикажани газдите на компаниите кои на нај различен и комичен начин им вршат мобинг на своите вработени