- Член од
- 11 ноември 2009
- Мислења
- 2.809
- Поени од реакции
- 2.631
Зошто кај тебе стои ISP Неотел ?
поим немам од денес стои и сервер Благоевград, важно не е на добро
Зошто кај тебе стои ISP Неотел ?
кај нас во Штип ги има само Orlando Kids,AXN, и E! EntartainmentДали некој може да каже што направија со новите 6 канали што ги најавуваа од 01.12.2011 дека ке бидат пуштени на аналогната ТВ, јас сум во Аеродром и сеуште нема ништо ново. Иначе лимитот на сообраќај е качен на 100 GB, но не ми значи ништо се додека брзината е тиња... download 0.74 mbps upload 0,42 ping 178))))))
Телекабел SUX!!!
Ова ми е стандардната брзина мамичето нивно мамино.Среќа ги откажав деновиве...........![]()
со ваква брзина и 500 гига да покачат џабе е
исто и кај мене на торентите лета,ама една страна ја отвора по цела минутаБрзинава на тест сервериве е очајна, но кога ќе пуштам торент до кај 1Мб симнува исто како и порано.
Значи не бил мојот рутер туку интернетот. Изгледа им е насочен повеќе за торент сообраќај отколку за сурфање. И да...стварно одсега 100 гига!?исто и кај мене на торентите лета,ама една страна ја отвора по цела минута
Е вакви како тебе више никогаш нема да се покачи лимитот на телекабел...100 GB odlicno top soobrakaj dvolno za eden mesec
Е вакви како тебе више никогаш нема да се покачи лимитот на телекабел...
Компјутеров од кој пишувам работи нон-стоп веќе 4 месеци, со исклучок на оние пати кога сум морал да го рестартирам или кога снемувало струја.E malku li e be....gledam site pisuvate 400 500 GB drn drn pola od tuka na forum nemate tolkavi hard diskovi, po 24h saati treba da rabote PC za da napravete tolkav transfer
Имај дома лцд телевизор full HD биди љубител на филмови ке симнуваш филмови од 30 гб па нагоре, три филма блуреј немаш лимит ја не памтам од кога немам симнато филм од 700 мб до 3 гб се ми е над 9 гбE malku li e be....gledam site pisuvate 400 500 GB drn drn pola od tuka na forum nemate tolkavi hard diskovi, po 24h saati treba da rabote PC za da napravete tolkav transfer