- Член од
- 11 ноември 2009
- Мислења
- 2.809
- Поени од реакции
- 2.631
Зошто кај тебе стои ISP Неотел ?
поим немам од денес стои и сервер Благоевград, важно не е на добро
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто кај тебе стои ISP Неотел ?
Дали некој може да каже што направија со новите 6 канали што ги најавуваа од 01.12.2011 дека ке бидат пуштени на аналогната ТВ, јас сум во Аеродром и сеуште нема ништо ново. Иначе лимитот на сообраќај е качен на 100 GB, но не ми значи ништо се додека брзината е тиња... download 0.74 mbps upload 0,42 ping 178))))))
Телекабел SUX!!!
Ова ми е стандардната брзина мамичето нивно мамино.Среќа ги откажав деновиве...........![]()
со ваква брзина и 500 гига да покачат џабе е
Брзинава на тест сервериве е очајна, но кога ќе пуштам торент до кај 1Мб симнува исто како и порано.
Значи не бил мојот рутер туку интернетот. Изгледа им е насочен повеќе за торент сообраќај отколку за сурфање. И да...стварно одсега 100 гига!?исто и кај мене на торентите лета,ама една страна ја отвора по цела минута
100 GB odlicno top soobrakaj dvolno za eden mesec
Е вакви како тебе више никогаш нема да се покачи лимитот на телекабел...
E malku li e be....gledam site pisuvate 400 500 GB drn drn pola od tuka na forum nemate tolkavi hard diskovi, po 24h saati treba da rabote PC za da napravete tolkav transfer
E malku li e be....gledam site pisuvate 400 500 GB drn drn pola od tuka na forum nemate tolkavi hard diskovi, po 24h saati treba da rabote PC za da napravete tolkav transfer