Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој може да каже што направија со новите 6 канали што ги најавуваа од 01.12.2011 дека ке бидат пуштени на аналогната ТВ, јас сум во Аеродром и сеуште нема ништо ново. Иначе лимитот на сообраќај е качен на 100 GB, но не ми значи ништо се додека брзината е тиња... download 0.74 mbps upload 0,42 ping 178 :)))))))
Телекабел SUX!!!

Дали некој може да каже што направија со новите 6 канали што ги најавуваа од 01.12.2011 дека ке бидат пуштени на аналогната ТВ, јас сум во Аеродром и сеуште нема ништо ново. Иначе лимитот на сообраќај е качен на 100 GB, но не ми значи ништо се додека брзината е тиња... download 0.74 mbps upload 0,42 ping 178 :)))))))
Телекабел SUX!!!

кај нас во Штип ги има само Orlando Kids,AXN, и E! Entartainment

1624217543.png

со ваква брзина и 500 гига да покачат џабе е
Ова ми е стандардната брзина мамичето нивно мамино.Среќа ги откажав деновиве...........
2-3 месеца над 2 не ми се имаше никако качено,а имав до 8 брзина.Племето нивно колку се имам само нервирано ради нив.................
Плус и кај мене у зграда со тоа пензионерите иста ствар............

Брзинава на тест сервериве е очајна, но кога ќе пуштам торент до кај 1Мб симнува исто како и порано.

Брзинава на тест сервериве е очајна, но кога ќе пуштам торент до кај 1Мб симнува исто како и порано.

исто и кај мене на торентите лета,ама една страна ја отвора по цела минута

1624408956.png

Вака ми е стандард веќе 3 месеци. Некогаш знае да падне и до 0.5 download. Не дека треба многу да се жалам зашто очигледно од горе виденото има и понапатени луѓе од мене. Инаку, ниеден нов канал нема кај мене.

исто и кај мене на торентите лета,ама една страна ја отвора по цела минута
Значи не бил мојот рутер туку интернетот. Изгледа им е насочен повеќе за торент сообраќај отколку за сурфање. И да...стварно одсега 100 гига!?

Е вакви како тебе више никогаш нема да се покачи лимитот на телекабел...

E malku li e be....gledam site pisuvate 400 500 GB drn drn pola od tuka na forum nemate tolkavi hard diskovi, po 24h saati treba da rabote PC za da napravete tolkav transfer

E malku li e be....gledam site pisuvate 400 500 GB drn drn pola od tuka na forum nemate tolkavi hard diskovi, po 24h saati treba da rabote PC za da napravete tolkav transfer

Компјутеров од кој пишувам работи нон-стоп веќе 4 месеци, со исклучок на оние пати кога сум морал да го рестартирам или кога снемувало струја.

Имај дома лцд телевизор full HD биди љубител на филмови ке симнуваш филмови од 30 гб па нагоре, три филма блуреј немаш лимит ја не памтам од кога немам симнато филм од 700 мб до 3 гб се ми е над 9 гб
биди љубител на игри сега сите нови игри се над 15 гб пак нема да ти стасаат и тие 100 гб

барем сега сите имаат хдд над 250 гб

Мојот компјутер е 24/7 1 година и 8 месеци :) 50 гб ги троши за 15-20 дена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom