Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Дух на олд трафорд, ахаахха, цепки еј .. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Има проблем со грчеви.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Ligue 1: 17 yellow cards have been given this season for diving, more than any of the other top leagues. Liga 16, Serie A 15, Bliga 10, PL 6

ПЛ намалце како што и очекував... најмушки фудбал се игра тука, штета што некои се обидуваат да бидат дајвери и тука кога не им треба пошто се и онака добри играчи (хинт: Суарез)
2 of the 6 yellow cards given for diving in the Premier League this season have gone to City players

La Liga сите се од Барса ваљда :D

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
го тргнале видеото бе...(n)

него ме потсети на ова:

:D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ligue 1: 17 yellow cards have been given this season for diving, more than any of the other top leagues. Liga 16, Serie A 15, Bliga 10, PL 6

ПЛ намалце како што и очекував... најмушки фудбал се игра тука, штета што некои се обидуваат да бидат дајвери и тука кога не им треба пошто се и онака добри играчи (хинт: Суарез)
2 of the 6 yellow cards given for diving in the Premier League this season have gone to City players

La Liga сите се од Барса ваљда :D
малце офф: Не знам дали гледаше Барселона кога играше со Гетафе, се направи еден глуп фаул што во ПЛ не се ни суди и коментаторот на Алфа вика: Па ова е Ла Лига, фудбалот секогаш се игра остро, не се бираат средствата... втф човече :pos: ако таму се игра остро, што да се каже за тука, секој викенд „оди“ по некоја нога.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Не знам дали гледаше Барселона кога играше со Гетафе, се направи еден глуп фаул што во ПЛ не се ни суди и коментаторот на Алфа вика: Па ова е Ла Лига, фудбалот секогаш се игра остро, не се бираат средствата... втф човече :pos: ако таму се игра остро, што да се каже за тука, секој викенд „оди“ по некоја нога.
Гледав ама не на Алфа :) Иначе баш на тој натпревар Бускетс доби жут за дајв :D

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
малце офф: Не знам дали гледаше Барселона кога играше со Гетафе, се направи еден глуп фаул што во ПЛ не се ни суди и коментаторот на Алфа вика: Па ова е Ла Лига, фудбалот секогаш се игра остро, не се бираат средствата... втф човече :pos: ако таму се игра остро, што да се каже за тука, секој викенд „оди“ по некоја нога.
Плус мислам истата утакмица беше, а коментаторот кажа дека Ла Лига е најквалитетната лига во последните 2-3 години. :D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Плус мислам истата утакмица беше, а коментаторот кажа дека Ла Лига е најквалитетната лига во последните 2-3 години. :D
Добро, тоа секој си брани нивна лига, ме подуја задњиве 3 дена со тоа дека италијанската била најбољи пошо Наполи и Јуве изиграле отворен фудбал и завршило 3-3 и тоа било утакмица на сезоната во Европа до сеа (според гоал.ком едиторот кој пишува за италија + главинот едитор карло гарганезе)... а што праиме со другите 9 пара кој завршуваат 0-1 гол?

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Добро, тоа секој си брани нивна лига, ме подуја задњиве 3 дена со тоа дека италијанската била најбољи пошо Наполи и Јуве изиграле отворен фудбал и завршило 3-3 и тоа било утакмица на сезоната во Европа до сеа (според гоал.ком едиторот кој пишува за италија + главинот едитор карло гарганезе)... а што праиме со другите 9 пара кој завршуваат 0-1 гол?
Не беше Челзи-Арсенал 3:5 натпревар на сезоната, Наполи-Јуве бил хахаххахахахахахахаххаха

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Комедии се..кај ги погодија двата со слични гласови па и со оригинален шкотски акцент..лол..очигледно некои луѓе немаат попаметна работа па вака си се занимаваат со глупости:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom