Што физички ги воодушевува жените?

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Се прашувам како ли го забележуваш убавиот грб кај машките, особено во зима:icon_lol:

Си ги имам јас способностите, ај ти не се прави многу на Тошо :)

Лажам бе, немам шест прсти. Имам преубави дланки... али затоа сум ружен ко лопов...

Се зезам, ај кај и да е пак ќе ме бришат за сеирење, затоа ќе престанам овде.

Што толку гледаат у рацете не ми е јасно мајке ми:)

Се прашувам како ли го забележуваш убавиот грб кај машките, особено во зима:icon_lol:
Сигурно лесно ако е широк ко плакар.
--- надополнето: Nov 30, 2011 12:53 AM ---
Моите дланки се големи и груби, ноктите средени. Знам дека не се квалификувам. Кој сака маж со јаки раце, нели? Сите знаеме дека идат по мазните :).

Во раце гледаат колку пари можеш да држиш...или колку муви можеш да утепаш со еден удар...некоја митологија ваљда :свиркам:

Жените гледаат тоа шо на нив им треба а мажите секогаш им даваат повеќе од колку треба значи некој го јаде стапот.

девојченце ако можеш да ми кажеш критериум за дланки :cuc:

ќе бидам презадоволен..благодарам однапред :свиркам:

Добро де што се замарате со дланките кажете ми ?? Гарант по тоа гледаат дали ќе можеме г'зот да им го опфатиме цел :D :D :нинџ:

Од дланките и ноктите можеш многу да заклучиш за машкото така да знаат они што гледаат, не им се мешајте во методологија ;).

67210.jpg

Еве ги моите раце и сакав да ве прашам што мислите за мене, треба да одам на козметичар или пак да одам кај егзорцист?Каков карактер имам јас според рацеве, опседнат или нормален карактер?

67210.jpg

Еве ги моите раце и сакав да ве прашам што мислите за мене, треба да одам на козметичар или пак да одам кај егзорцист?Каков карактер имам јас според рацеве, опседнат или нормален карактер?
Јас мислам требит да идиш кај Џулу многу убаво ќе ти ги среди, бонбон че ти ги напрај!

Ја да си признаам вака јавно, муж ми ме спружи од прва со очите, и ден денес прв поглед ми е во очите му, и кога зборам и кога љубам (осем у орал и анал), да тоа е неговите прекрасни зелени очи и големите трепки...ах:love:

А што се однесува до дланки, само сакам да се цврсти и мушки, коа ќе те стиснат да знајш оти си со маж не сама себе ко да се фаштам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom