мажи ставајте хеланки !! подобро да го истакните г`зот !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ја неам стомак, плус не сум грд, ама тоа со дланките некако ми уништува работа...i pojas za da go soberete stomakot![]()
Ма состојбата им е одлична, али формата е проблемот. Не би рекол дека имам посебно привлечни дланки. А тоа според темава е дилбрејкер кај женскиот род.da ti preporacam dobri kremi za race)
--- надополнето: Nov 29, 2011 11:54 PM ---
kozemticki salon ??
ako nemas 6 prsti na dlankata ok siМа состојбата им е одлична, али формата е проблемот. Не би рекол дека имам посебно привлечни дланки. А тоа според темава е дилбрејкер кај женскиот род.![]()
Fuck...ako nemas 6 prsti na dlankata ok si![]()
Ништо тогаш, си наебал.Ма состојбата им е одлична, али формата е проблемот. Не би рекол дека имам посебно привлечни дланки. А тоа според темава е дилбрејкер кај женскиот род.![]()
Me me me me meИ јас гледам раце, ама не дланки него подлактици. А најмногу ме воодушевуваат широки раменици и убав грб![]()
Мерилин Монро имала шест прста, шо!znaev znaev deka mora nesto da ima kaj tebe sto necini , znaev deka ne postoi sovrsenstvo))))
Се прашувам како ли го забележуваш убавиот грб кај машките, особено во зимаИ јас гледам раце, ама не дланки него подлактици. А најмногу ме воодушевуваат широки раменици и убав грб![]()