Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Магла е најлошо, бидејќи климата најлесно замрзнува. Но тоа не е некој проблем, ќе ја одмрзнам и терам понатаму. Негледам зошто би имала некоја посебна штета.Дали има некаква врска ако се пали еркондишнот да грее кога надвор има магла? Некои викаат дека и наштетувала на надворешната единица.
Се одлучив да купувам конвектор т.е панел за греење. Имам неколку дилеми, па ако има некој инфомрација нека каже.
Сакам да купам конвекор од марката АЕГ (ако има некој искуство со оваа марка слободно нека пише), само што како што пребарував по нетов, во ск само во Римеко најдов дека држат, и има од куманово некоја продавница за бела техника култ каде што и цените беа поефтини.
Дали знаете дали има некој кој е дистрибутер или од кај може да се најде конвектор од оваа фирма.
нема ни во фирмата која ги увезува тука. нешто имале проблем со производство кај извозникот, или така велат. кој да ги знае.мкд владе имаш ли информација кога ќе стасаат палети низ земјава? Нема за лек.
нема ни во фирмата која ги увезува тука. нешто имале проблем со производство кај извозникот, или така велат. кој да ги знае.
не сум сигурен ама мислам дека и во струмица произведуваа поприлично добри пелети, па ако има некој од сртумица нека кажи дали има и цена.
инаку снајдвајте се кој како знае.
кој ти рече??Тие од Струмица ги имав ми рекоа дека не чинат. Ќе се јавам утре во фирмата на извозникот да видам што е проблем, ако не директно да си увезам, зш ваа не ја бива.
палети или пелети?мкд владе имаш ли информација кога ќе стасаат палети низ земјава? Нема за лек.
не сум зборел за тоа... ај ке ти прашам и ке ти пишам...Пелети.
Патем колку ги дава еуро палетите?
Nekako najpoznata mi e firmata. Znam deka pravat dobri plotni i rerni, koi se i prilicno skapi. Daleku pogolema doverba kako ime mi dava otkolku termopor, vailant ili kako i da se vikaa ovie firmite... mozda e samo reklama, ne mora da znaci. Inaku imam edna prijatelka koja ima kupeno AEG i e prezadovolna. Sepak germanski se, postojat dolgo vreme...
Nekako najpoznata mi e firmata. Znam deka pravat dobri plotni i rerni, koi se i prilicno skapi. Daleku pogolema doverba kako ime mi dava otkolku termopor, vailant ili kako i da se vikaa ovie firmite... mozda e samo reklama, ne mora da znaci. Inaku imam edna prijatelka koja ima kupeno AEG i e prezadovolna. Sepak germanski se, postojat dolgo vreme...