Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е добро и Европа во нивните продавници имаат ТОП кршена чоколада, за смешна цена, само шо не се наоѓа низ маркетиве![]()
Вафлите Мура стално ги јадам кога идам во Бугарија, преубави ми се. Исто и тоа чоколадото Boss како сладоледот што е. Иначе зошто кај нас има толку мал асортиман стварно не ми е јасно. Можат барем Nestea да го праат. Убав чај е.
![]()
Шо убавоМајка ми баш денес земала 2 вида кршена чоколада од Европа...
Прсти да излижеш.. Се изненадив..
Мајка ми баш денес земала 2 вида кршена чоколада од Европа...
Прсти да излижеш.. Се изненадив..
Не толку милка колку нестле што беа дааалеку подобри на почетокот. Но нестле ко нестле од почетокот на 90тите веќе почнаа да мирисаат на труло. За разлика од нив милка остана со тој нивен карактеристичен благ вкус до ден денес.Факт е дека не ги биваше, ги расипаа ептен во последни години и на никого нема да му фалат.
Милка беа три класи над нив последен период, јебига.
Чајов е закон, летово се убив од пиење во Бугарија. Поубав од него не сум пробал.
Сериозно очекуваше да ја најдеш на нивниот сајт?Каква е таа кршена чоколада од Европа? Ја барам на страната нивна ама нема
Тоа е чоколада, само при процесот на сечење ја исекле накриво и ја викаат кршена чоколада т.е може и да нема правоаголна форма.А што е тоа кршена чоколада? Остатоци од чоколадото што го правеле, па да не го фрлат за џабе?Претпоставувам така нешто, како што имаше парчиња пандишпан од „Винчини“ порано (а можеби и сега, ама одамна немам видено).