кој има оптички кабли? за телекабел мислиш?![]()
Мх, мераци, ни пола од брзината која што треба да ја имам...И доста со трубењето дека speedtest не е релевантен показател за брзината пошто кај баба ми имам Бlizoo, со истиот компјутер, без пуштени табови имам мерено 20 пати и ми има покажано 10,5-12 Mbit/s, толку колку што гарантираат Blizoo. Телекабел не чинат, тоа е факт, мислам дека ако не превземат нешто во иднина сите ќе им киднат на Blizoo. Се молам што побрзо да ископаат и да си ги вдомат оптичките кабли кај мене у маало)))
па и кај мене мислам дека никогаш не сум имал проблеми со брзинатаСкоро 80% се жалат на брзината но јас тие проблеми до сега сум ги немал (да чукнам во дрво ) еве ви слика![]()
На Пакет 500 без доплата сум
Не, мислев за Blizoo, Телекабел и оптика - Проект 2015.кој има оптички кабли? за телекабел мислиш?
еве сега и кај мене се смена инфо каналот а не го рестартирав туку само од мајка се смена
на газ ќе паднев кога видов дека 100 гб имам
си мислам да го делам со комшивката оти нема да можам да ги потрошам
и пиши за 500 ден 100 гб даваат и нема доплата
а јас шо сум со доплата? на 500 + сум
ќе ме кинат на 256 кбпс?
да не прават гробишта (за фирмата)
да се надоврзам за брзината на интернетот.... страшно
едвај чекам и јас близу да дојди во бт, па ќе ги наговорам цела населба да наместиме, за да дојдат побрзо...
дали некој е информиран, за во битола, кај педагошка нешто се копа, а гледам екипи од телекабел? да не знај зошто е? не сум бил во можност да застанам и да прашам