statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.616
Може ли да ги избришете тие натписи над и под логото на Челзи, да остане само логото ако ме сфаќате..

следниот пат помучи се пред да побараш нешо

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може ли да ги избришете тие натписи над и под логото на Челзи, да остане само логото ако ме сфаќате..
Фала, што да се помучам, не се разбирам од Фотошоп, а немам ни некоја потреба голема за да го учамследниот пат помучи се пред да побараш нешо![]()
Може ли некој да ми го даде плагинот за фотошоп - Divine. Го најдов 30 дена триал и со слаб квалитет на сликите, затоа ми треба фул.
А брат, а ќе можешш ли да ми казес како го направи ова? Со четки ли?Еве нешто тазе од мене.![]()
--- надополнето: Aug 6, 2011 7:16 PM ---
И една проста изработка на Wallpaper.![]()
А брат, а ќе можешш ли да ми казес како го направи ова? Со четки ли?
--- надополнето: Aug 21, 2011 11:39 AM ---
Мислам на metal texture xD
како треба да изгледа да пишеш...или треба ние да те прашамеми треба мала помош затоа што три чисти немам од фотошоп и слични на него програми.
ми треба да направам печат од метал за жешко жигосување на дрво.
во битола никаде не прават таква работа па најдов една страна на нет која ги изработува но го бара во STL.file
за вакво нешто мислам па ако сака некој да помогне.
STL is a file format native to the stereolithography CAD software created by 3D Systems.не ке ви кажам , само сакав да видам дали ке се нафати некој
Убаво ти кажаа: не е. Барај некој кој работи 3Д дизајн (архитекти, геодети и сл.)ок фала сепак ако е фотошоп можи ке се најди некој што се разбира во ова што го барам