Фан Клуб: Арсенал

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Оф топик: Колку беше убо да се види екс тимот и сегашниот тим на мечот меѓу Цонга и Надал. Од оваа генерација на Вилишир, Аршавин, Ван Перси, Артета, кои беа присутни на трибините па се до двајца великани, Анри и Пирес. Фантастично е да си го видиш минатото и сегашноста и пред тебе ти идат еден тон слики, сеќавања на убави и неубави моменти.
Сигурен сум дека присеќавајќи се на оној тим... единствен неубав миг на меморија е поразот на педесетиот меч од invincibles.

http://www.givemefootball.com/premier-league/united-arsenal-dealt-99-wonderkid-transfer-blow

Еве нешто за нашиот Таргет - Готзе.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Сигурен сум дека присеќавајќи се на оној тим... единствен неубав миг на меморија е поразот на педесетиот меч од invincibles.

http://www.givemefootball.com/premier-league/united-arsenal-dealt-99-wonderkid-transfer-blow

Еве нешто за нашиот Таргет - Готзе.
Единствените ликови кои ми се чини дека ќе ги „мразам“ доживотно се Мајк Рајли и Вејн Руни. Едниот дека е слеп, другиот дека симулираше. Али то е.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Кога веќе евоцираме спомени...

Ете затоа бевме страв и трепет...
Жервињо - новиот Пирес (само да подобри реализација)
РВП - Бергкамп
Тео - Анри само уште мноооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооогу да учи на водење топка, и пас и завршница (малце нели? :D)
Сонг - Жилберто Силва
Вилшир - Виера
Вермален - Кемпбел
Кош - Туре
Војче - Леман
Чемберлејн - Љунберг
Сања - Лорен
Лев бек немаме од класата на Кол

Таман за 2-3 сезони ќе имаме супер тим само ако не си иде никој :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
^ Колку само си немаат твоиве споредби.
Дечки, дај престанете да барате да се врати златниот состав од 03-04, сега имаме друг тим со свои доблести и маани, дајте им шанса, јас сум оптимист за сезонава (освен ако не почнат да не ебат повреди), минимум полу-финале во ЛШ, финале во ФА Куп, и трето (евентуално второ) место во ПЛ.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Онака го кажав тоа на шала не дека барам да се врати тимот. Јасно е дека тој тим нема да се врати и дека овој тим игра на свој начин.
Твоите претпоставки дали се реални или не нема да коментирам во моментов играме супер и повредите не се толку битни пошто имаме голем состав моментално освен на една позиција - РВП
Глупо е да мислиш минимум полуфинале ЛШ или второ место ПЛ кога не сме ни на пола сезона, јас лично не очекувам ниту еден трофеј ако успеат да направат нешто добро ако не пак добро.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Слика на векот ! Бравос ! :))))

Утре, освен победа ништо не признавам ! Така !? Ни тргна некако со победиве, ама сакам Сити да го тепаме наредната недела. Аххх, изгорен сум :))))

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Слика на векот ! Бравос ! :))))

Утре, освен победа ништо не признавам ! Така !? Ни тргна некако со победиве, ама сакам Сити да го тепаме наредната недела. Аххх, изгорен сум :))))
Нас ни е паднато да ги запреме. Нема насри толку лесно да освои ПЛ.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Нас ни е паднато да ги запреме. Нема насри толку лесно да освои ПЛ.
Конкретно, не велев за ПЛ, туку за Карлинг Куп, каде се среќаваме со нив, веќе среда мислам. За ПЛ немам надежи.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
И во ПЛ треба да се сретнеме во скоро време. Како и да е, фит сме, ако излезе Венгер со фул состав(што не верувам) ги газиме.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Видеово е поставено од Шчезни, со оглед на тоа дека има ист или сличен профил и на твитер.
http://www.youtube.com/watch?v=7z4YXtO30Gk&feature=related
--- надополнето: Nov 26, 2011 3:22 AM ---
И во ПЛ треба да се сретнеме во скоро време. Како и да е, фит сме, ако излезе Венгер со фул состав(што не верувам) ги газиме.
Да де, средина на декември, мислам.

Kajgana Shop

На врв Bottom