Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.879
Поени од реакции
40.616
Глеам и Битолчани со транс од Гробари.:tapp:
А Гробари Скопје нападнати биле од Делије Куманово, на железничка у Куманово...абе да ти пукне курот ебате беља...да ги фатиш на шамари и да ги маваш дур не им помодре образот, а после да ги прашаш за кој кур се тепале?

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Уште еднаш докажавме дека македонците секогаш први провоцираат , па потоа ни враќат , како што велат албанците во многу прилики "Што ќе посееш тоа и ќе ожнееш"
Светот е суров , секој ден има крвоплевање , ги трошиме последни ресурси на земјата , еве на повидок е трета светска војна , несакам да војуваме со никого , само сакам да ја спасиме земјава :(

Член од
14 април 2010
Мислења
4.700
Поени од реакции
6.086

:tapp: Мизерии народ сме...
Тоа ти е слепци од кога се распаднаа и видоа не видоа им дозволија на нашиве да си направат транспаренти да не се поделае зими куров што ќе имаа сега транспарент овие а може и сеа никад да не се појави на југ само го направиле за курчење место да гледаат за својот град имаат група Чкембари во нивниот град а они Гробари јас да сум на местото на Чкембари ќе ги најдам овие луѓе и ќе ги претепам и ќе им го земам транспарентот и тоа да јадат ќутек секое искачање у град

K

kalimer0

Гостин
Албанско знаме никогаш не било јавно на трибина запалено од страна на Македонец додека македонското е два пати запалено и еднаш симнато од албански дивјаци. Само да знаете дека се си има точка на вриење и да не викате после Македонците се многу насилни или сакаат меѓуетнички конфликти. Секој тоа што го бара - тоа ќе си го добие. Сакате крај на Македонија во 2012? - Повелете баш да видам како ќе изгледа тој крај. Преку војна, судири на трибина, нереди низ улици. Just go ahead and read the bold again ;)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.879
Поени од реакции
40.616
Албанско знаме никогаш не било јавно на трибина запалено од страна на Македонец додека македонското е два пати запалено и еднаш симнато од албански дивјаци. Само да знаете дека се си има точка на вриење и да не викате после Македонците се многу насилни или сакаат меѓуетнички конфликти. Секој тоа што го бара - тоа ќе си го добие. Сакате крај на Македонија во 2012? - Повелете баш да видам како ќе изгледа тој крај. Преку војна, судири на трибина, нереди низ улици. Just go ahead and read the bold again ;)
Изгледа не ја имаат научено лекцијата од 2001. Да не се вмешаше западот, да ги брани, и да ги вади со автобуси од Арачиново, ќе го јадеа со се јајца.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Ова не е ништо ново , втор пат за неколку дена што десетина навивачи напаѓаат индивидуи , не само што се неколку пати повеќе , туку користат и разни предмети , не само што тепаат , туку тепаат основци.

Но Фамили А. не се ни први ни последни , беа и Комитите кои му загрозија живот на 11 годишно дете и на старци , и на овие им требаа 50-100 лица за да го направат делото, а им требаа и камења.

Полиција како и секогаш немаме , има соодветна тема за тоа. Само кај нас може да се соберат 30-100 навивачи , да претепат некого , и полицијата да не успее да им влезе во траг на ниеден (ако најдат еден тогаш ги нашле сите). Меѓутоа НЕ.

((( А колку време сум поминал во разговори со вас во убедувања ,кога вие велевте НЕЕ НЕ ние никогаш 10:1 , ние никогаш Деца и Старци ,ние никогаш со ножеви и палици , ние никогаш неуниформирани навивачи не дираме ------ Сакате да ви ги соберам тука ваквите мислења

Мене ми пречи палењето на знамето исто колку што ми пречеа фашистичките повици во кои се пее За ш**тари гасна комора , и Мртов ш**тар , добар ш**птар.

Убаво ви беше кога Мајмуни пееја против албанците? Рече некој нешто? Излезе Македонската федерација со реакција? Политичарите?

Енциклопедија = Палење на знамето во Приштина.
Гасна Комора во Прилеп = Палење на знамето во Качаник.

Помогнете себеси.
Тие ваши фамозни тепани жени и деца никогаш не ги видовме на телевизија;).Две недели го отекоа со тепаните жени од Нерези, а никогаш не ги видовме на телевизија.Видовме само рекетари и криминалци на Дуи со палки и секири на мостот .Од жени и деца абер не видовме , затоа што не постоеја.
Невиното настрадано детенце на лизгалиштето утредента немаше ништо на главата.Како може да настрадал, а ништо да не му е?Јас пак имам други информации дека тоа мало, невино детенце фрлало со камења;)
Тие што беа претепани од Фемили не беа обични, невини Албанчиња.Ако е така Фемили секој ден ќе се собираат и ќе тепаат некој.Тие тројцата малтретирале некое дете од Аеродром и затоа после завршија на ургентен целите претепани.Тоа нека им е лекција и за тие пред два дена што јадеа ќотек како магариња на Кале.Скопје не е само Чаир , па да се прават мангупи.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.879
Поени од реакции
40.616
Ти пред да се заканиш , наостри ги забите и зголеми ја киселината во желудник, ако знаеш зошто.

А ако те чита некој администратор тогаш ќе ти дадат и заслужен одмор до после нова година.

20 години исто , за секој проблем, вие жртви , сте се бранеле.
А вие сироти, немате никави права, малтретирани, измачувани...невини како првото кокиче кога ќе излезе од под снегот... вие мравка не газите, толку ја сакате државава, се ќе направите за неа, а ние дивјаци не ви дозволуваме да го докажете тоа.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Од ова што го пиша ниту едно не е вистина...cool story bro !
За првиот дел нема да ти реплицирам , нема да се натпреварувам за кој може повеќе да навредува кога не може да врати на друг начин.

Дали е вистина дека овие навивачи тука на форум велеа дека никогаш не дејствуваат 10:1 , дека не дираат навивачи без обележја , деца , старци...

Еве имаш информација од неколку ТВ канали , каде се вели дека 30тина навивачи нападнале неколкумина основци ( некој велат дека жртвите биле навивачи на Работнички).

Со оваа дело се прекршија пофалувањата дека им нудите имунитет на : 10:1 , -18 , ХУ.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
За првиот дел нема да ти реплицирам , нема да се натпреварувам за кој може повеќе да навредува кога не може да врати на друг начин.

Дали е вистина дека овие навивачи тука на форум велеа дека никогаш не дејствуваат 10:1 , дека не дираат навивачи без обележја , деца , старци...

Еве имаш информација од неколку ТВ канали , каде се вели дека 30тина навивачи нападнале неколкумина основци ( некој велат дека жртвите биле навивачи на Работнички).

Со оваа дело се прекршија пофалувањата дека им нудите имунитет на : 10:1 , -18 , ХУ.
Јас не те навредив,молим лепо,така да тоа правење жртва ти паѓа у вода од старт,жал ми е :(
ТВ канали бе ? :pos:
Алооо РАЗБУДИ СЕ,свести се дека тука нема ТВ канали,тука има партиски телевизии.Како што Разбуди се е позадина на ДУИ,така А1 беше позадина на СДСМ,така и сега Сител е позадина на ВМРО.
а и да ти кажам искрено,не гледам телевизија воопшто.
Ако не ја знаеш целата прича околу денешната тепачка не се цепидлачи овде,а очигледно не ја знаеш,така да трк во подфорумот политика и историја и продолжи со лагите,в ред?!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Две навивачки групи пред околу еден час направиле хаос во меѓународен воз кој сообраќал на релација Скопје-Белград.

Според првичните полициски информации, на железничката станица во Скопје околу 21 часот во возот се качиле 20 навивачи кои оделе за натпреварот Партизан-Црвена Ѕвезда.

При застанување на возот на кумановската станица се качила нова група од 16 навивачи кои кога влегле во возот извадиле безбол палки и започнале тепачка со првата група навивачи.

Во тепачката полесно повредени се неколку лица, а искршени се три прозорци од возот и е направена штета на ентериерот.

Две лица се приведени од страна на полицијата, а се работи на утврдување на идентитетот и пронаоѓање на останатите 14 навивачи од групата која се качила во возот во Куманово.

http://kurir.mk/makedonija/crna-hronika/51188-Navivaci-se-stepale-vo-voz

Идиотиве бре.. :tapp:

K

kalimer0

Гостин
Не ги спомнувајте повеќе тие што се степале за Партизан Звезда бидејќи тоа не се македонски навивачи.
Грешка на новинарите што ги декларирале како македонски.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Јас не те навредив,молим лепо,така да тоа правење жртва ти паѓа у вода од старт,жал ми е :(
ТВ канали бе ? :pos:
Алооо РАЗБУДИ СЕ,свести се дека тука нема ТВ канали,тука има партиски телевизии.Како што Разбуди се е позадина на ДУИ,така А1 беше позадина на СДСМ,така и сега Сител е позадина на ВМРО.
а и да ти кажам искрено,не гледам телевизија воопшто.
Ако не ја знаеш целата прича околу денешната тепачка не се цепидлачи овде,а очигледно не ја знаеш,така да трк во подфорумот политика и историја и продолжи со лагите,в ред?!
И ти заврши како и твоите пријатели , кога сте во тесно , почнувате да негирате се.
Болницата, полицијата , очевидниците , медиумите, тепаните ... сите лажат, само вие навивачите сте во право.

Колку се смешни нашиве навивачи кога се фалат за почитување на правилата , демек , нудат кунг фу фер услови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom