UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Да бе измислен е ..... 1 утакмица игра 10 не игра? Здравје госпо повреда, зато салам не го знам ... а со неиграње секако ќе го фалиш во твојата фантазија си прајш со некој финти кизнај шо би праел ..... Клеверли бил класа под него..? ОмГ...
Ова за Вилшер исто ти ко....Мене ме сметаат за бог на школо , никогаш не ме виделе,а секогаш се спомнува моето име ...
Лани Вилшир одигра 49 натпреваари + 4 за репрезентација. Ако не си го гледал лани тоа е твој проблем, тие што го гледале ќе кажат што и како играл.
Слободно може анкета да правиме и сигурен сум дека Вилшир ќе победи.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Лани Вилшир одигра 49 натпреваари + 4 за репрезентација. Ако не си го гледал лани тоа е твој проблем, тие што го гледале ќе кажат што и како играл.
Слободно може анкета да правиме и сигурен сум дека Вилшир ќе победи.
Добро бе последен пост и прашање е ова од мене , од каде ти па заклучи дека Клеверли е 1 класа подолу од Вилшер?
Зарем го немаш гледано оваа сезона? Зарем не го гледаше минатата сезона коа играше во Виган?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
каде од 10 силни тимови, 6 се конкуренти за титула.
Тоа е веќе епитет за изедначена лига... :) И у Македонска Лига некогаш 6 тима се конкуренти за титула...

Колку Премиер тимовите се јаки у споредба со другите се гледа овде и во ЛЕ (океј, таму може да се вадат поголемите тимови на тоа дека не им значи ЛЕ)...

Не дека меѓународниве дуели се единствен критериум но се многу битен...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
N

Nicky Santoro

Гостин
Не ми се верува колку прост народ има во форумот......Барселона реално е најдобра екипа и заслужено си победува..и не знам што плачите за вчерашниот пораз кога и да беше нерешено(а не го заслуживте) повторно Барселона ќе беше прва....јас сум сигурен дека од 9 натпревари на неутрален терен 8 ќе ги победи Барселона против Милан ако играат со 100% од своите можности и тоа онака глатко..(а вчера башка што пола од играчтие на Барселона си играа курташак)..а вие тука плачите за судиите вака,судиите онака.....Каде му помогнаа судиите вчера на Барселона??..пеналот??..па на прв поглед веднаш се виде дека Аквилани влечи и сега Штарк треба да се направи ретардиран на таа ситуација само за вас??. ситуацијата на Робињо според вас е пенал??:pos::pos:..не знам дали вреди повеќе да пишувам тука кога лани пола форум ме убедуваа дека стартот на Пепе врз Алвес не бил за црвен:pos::pos::pos:..вие сите правила и прописи ги знаете,одете вие судете па да видите колку е едноставно на теренот,мочта ќе ви се сечи кога ќе ја фатите само свирката посебно на таков важен натпревар!
и сега ако е барса најака и што треаб пенали така да му свират и никој да не се буни? пошто најаки се ете тие нека докажат дека можат и без судии

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
и сега ако е барса најака и што треаб пенали така да му свират и никој да не се буни? пошто најаки се ете тие нека докажат дека можат и без судии
Многу пати докажаа..што уште треба да направат..со газој голови да даваат???

N

Nicky Santoro

Гостин
Многу пати докажаа..што уште треба да направат..со газој голови да даваат???
ДА Да
да не свирнеше пенал штарк или првиот оправдано да го поништеше немаше да е имаш истата слика за барса како сега
нз што толку ги браниш,факт е дека имаат страшен тим и се мојчни ама што ги туркаат судииве на мн пати, ги туркаат.ние барем интерашиве го имаме остено тоа со глумата на бускетс...за челзи да не правиме муаебет

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не ги бранам ама ме нервира што толку кревате галама за овој небитен натпревар..па изгубија изгубија здравје и да беше нерешено посекако Барселоан прва ќе беа а и Милан што се неписмени и кај Плзен ќе кикснеа..јас те уверувам да играат повторно меѓусебно во нокаут системот нема вавко размислвуање да имате..туку Барселона ќе ги реши дилемите уште во првиот натпревар па после курле ќе му биди крив на Миланезите!

N

Nicky Santoro

Гостин
Не ги бранам ама ме нервира што толку кревате галама за овој небитен натпревар..па изгубија изгубија здравје и да беше нерешено посекако Барселоан прва ќе беа а и Милан што се неписмени и кај Плзен ќе кикснеа..јас те уверувам да играат повторно меѓусебно во нокаут системот нема вавко размислвуање да имате..туку Барселона ќе ги реши дилемите уште во првиот натпревар па после курле ќе му биди крив на Миланезите!
по твојава логика дај нека му е дадат уште сеа лш титулата на барса...оти ако изигра пример милан еден добар натправар против барса и го изгуби заради судијата,не било битно...секако барса појаки !значи ти подржуваш да се фаворизира барса од судииве оти е појака од сите други?посекако ќе тепала викаш...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom