UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Добро вие што ги поддржувате теориве на заговор, дали може како на поглуп да ми објасните која е причината поради која УЕФА ја фаворизира Барселона.

Само немојте да споменете пари како поназад, затоа што постојат многу побезопасни начини да се направат пари кога раководиш со таква организација. Вакво нешто би било најрискантниот. Изгледа на крај геополитичкиот аргумент на Harlots of 42nd Street ќе излезе најлогичен. :icon_lol:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Па сеа, кој како, Арсенал уште у претпоследно коло си осигура прво место у групата.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
а играат во најјаката лига во светот,стварно срамота..
Не се секирај ќе се вратат на голема врата. Лани и годинава се во криза ама и тоа ќе помини. Небаре шпанските подобри се

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Па да ти кажам најмногу сакам да се падне со некој од нив.Па да видиш тогаш што се вика игра.Со вакви деца гладни за успех,полни со талент,фудбалско знаење,доза искуство надополнети со капетано фантастико(пример за капитен)кој гине на терен,играчи кои играат со срце за тим(Руни,Валенсија,Флечер,Џонс,Рафаел,Смолинг),најголемиот англиски талент од средина на терен Клеверли,дете кое диктир современ,брз,динамичен фудбал,искуство на Евра,Парк,Фердинанд,Керик,Гигис Бербатов,ударната сила Нани,Јанг,Руни,Чичарито.БОГОТ НА КЛУПА,богами секој треба да се плаши од Јунајтед.Сетете се на 1999година,овој тим е нешто сличен на тој.И стравот кај сите е присутен,а и верувам дека секој можеме да го победиме.
Клеверли со 0 искуство у лига на шампиони, без добар ДМФ, со одбрана која веќе и не е толку цврста како што беше. Со екипа што игра пресинг како што ги спомнав Баерн, Реал и Барса, едноставно топка нема да пипнат Руни и крилцата освен ако не се враќат на својата половина. Додуша САФ не е од вчера ама гледајќи го финалето со Барса со таква средина ништо не освојувате.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Клеверли со 0 искуство у лига на шампиони, без добар ДМФ, со одбрана која веќе и не е толку цврста како што беше. Со екипа што игра пресинг како што ги спомнав Баерн, Реал и Барса, едноставно топка нема да пипнат Руни и крилцата освен ако не се враќат на својата половина. Додуша САФ не е од вчера ама гледајќи го финалето со Барса со таква средина ништо не освојувате.
баш така
секоја чест на ферги
ама со флечер и керик више не му поминува финтата.

ма да која среќа педерска ја имаат ќе им падне Апоел во 1/8 финале.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Добро вие што ги поддржувате теориве на заговор, дали може како на поглуп да ми објасните која е причината поради која УЕФА ја фаворизира Барселона.

Само немојте да споменете пари како поназад, затоа што постојат многу побезопасни начини да се направат пари кога раководиш со таква организација. Вакво нешто би било најрискантниот. Изгледа на крај геополитичкиот аргумент на Harlots of 42nd Street ќе излезе најлогичен. :icon_lol:
Според мене ја фаворизира....зошто, незнам...мене така ми изгледа и нема нешто што може да ме убеди во спротивното...не сум инает, едноставно кога ја гледам Барса, не ја гледам играта што ја играат...него гледам како лежат по земја, пимплаат, кењаат...плачат итн итн...мое прави..и тоа е....а Вие сите што барате причина зошто Платини и УЕФА би ја фаворизирале Барса, која е користта......јас ќе ве прашам....од кај знаете кој стои позади Платини односно УЕФА....и која е неговата/нејзина причина за некакво си помагање на секое поле....(се разбира доколку пости таква личност)

N

Nicky Santoro

Гостин
зошто овај педеров валдез бараше гол аут кога се лизна? не го удри топкава? тоа е врв значи се да му ебам

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
zosto uefa tolku mnogu ja forsira barsa eve 3 godini ako ne se lazam
znae li nekoj da odgovori :)
Пошо Пеп му го има позајмувано тракторот на Платини да го ора лозјето па сеа овај враќа. True story.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не ми се верува колку прост народ има во форумот......Барселона реално е најдобра екипа и заслужено си победува..и не знам што плачите за вчерашниот пораз кога и да беше нерешено(а не го заслуживте) повторно Барселона ќе беше прва....јас сум сигурен дека од 9 натпревари на неутрален терен 8 ќе ги победи Барселона против Милан ако играат со 100% од своите можности и тоа онака глатко..(а вчера башка што пола од играчтие на Барселона си играа курташак)..а вие тука плачите за судиите вака,судиите онака.....Каде му помогнаа судиите вчера на Барселона??..пеналот??..па на прв поглед веднаш се виде дека Аквилани влечи и сега Штарк треба да се направи ретардиран на таа ситуација само за вас??. ситуацијата на Робињо според вас е пенал??:pos::pos:..не знам дали вреди повеќе да пишувам тука кога лани пола форум ме убедуваа дека стартот на Пепе врз Алвес не бил за црвен:pos::pos::pos:..вие сите правила и прописи ги знаете,одете вие судете па да видите колку е едноставно на теренот,мочта ќе ви се сечи кога ќе ја фатите само свирката посебно на таков важен натпревар!

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
УЕФАЛОНА го победи Милан на Сан Сиро!!! Насловов кажува се: http://novasport.mk/Vest.aspx?id=979&GroupId=2
Сајтов да не беше аматерски немаше ни да дозволи да се провлече еден ваков наслов на него. Ниту еден сајт или весник не смее да си дозволи ваков пристрасен наслов. Ова само покажува какви аматери се одговорни за неговото одржување.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom