UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.229
Поени од реакции
14.523
јас сум сигурен дека од 9 натпревари на неутрален терен 8 ќе ги победи Барселона против Милан ако играат со 100% од своите можности и тоа онака глатко..(а вчера башка што пола од играчтие на Барселона си играа курташак)
Добро, Барса е одличен тим, најдобар најверојатно, се е тоа во ред, но како знаете дали играле со 100%, 50% или 20% од своите можности? :))) Еве јас ќе напишам дека Милан играл со 80, 0564 % од своите можности, ај убедиме во спротивното, ај докажи дека не сум погодил до децимала... :)))

Кој за што, Џони за судиите (позитивно, разбира се). :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Сега го прочитав и текстот, да видам што глупости се пишувани. Па ова ни Панче не го може :pos: :pos:

Ова највеќе ми упадна во очи...
Неколку минути подоцна, Сејду Кеита „се извлече за убиство“, кога го собори Робињо од назад во полето на Милан.

Кај го видоа Кеита :pos: Ќе сфатев, Абидал да беше тој што „се извлече за убиство“, ама тоа беше Маскерано. Ѕверови!

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
најголемиот англиски талент од средина на терен Клеверли
Чекај малку бе каде преку ред... се знае кој е најголемиот англиски талент од средината на теренот...

Член од
20 ноември 2011
Мислења
12
Поени од реакции
4
Овие навивачиве на Барса станале диктатори хехе не дозволуваат лошо да се пишува против нив. Да направиме петиција да се избрише статијата и од утре да се пишува само убаво за Барса по сите светски портали? хехе ајде Реал ќе ве исплеска малце да паднете на земја
--- надополнето: Nov 24, 2011 4:17 PM ---
Сега го прочитав и текстот, да видам што глупости се пишувани. Па ова ни Панче не го може :pos: :pos:

Ова највеќе ми упадна во очи...
Неколку минути подоцна, Сејду Кеита „се извлече за убиство“, кога го собори Робињо од назад во полето на Милан.

Кај го видоа Кеита :pos: Ќе сфатев, Абидал да беше тој што „се извлече за убиство“, ама тоа беше Маскерано. Ѕверови!
UEFAalona: Will UEFA's Love Affair with Barcelona Ever End?

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Мило ми е што никој не го спомна пеналот врз Фабрегас, од страна на Абате. Никој не спомна, дека Неста поштено си ја фати топката со раце на средина на терен. Да, не е фер, ама ако се држеше до правилата(жолт на Меси), требаше и Неста да добие жолт. Аквилани спречува контра со фаул од грб, нема втор жолт.
Ибра масакр правеше на терен, а не доби жолт.

Ама добро, нормално е да се збори само тоа што ти одговара.
UEFAalona: Will UEFA's Love Affair with Barcelona Ever End?
Од кај па сега афера? Јас мислам дека се венчаа пред 2 години. Исправи ме ако грешам.

Член од
20 ноември 2011
Мислења
12
Поени од реакции
4
Мило ми е што никој не го спомна пеналот врз Фабрегас, од страна на Абате. Никој не спомна, дека Неста поштено си ја фати топката со раце на средина на терен. Да, не е фер, ама ако се држеше до правилата(жолт на Меси), требаше и Неста да добие жолт. Аквилани спречува контра со фаул од грб, нема втор жолт.

Од кај па сега афера? Јас мислам дека се венчаа пред 2 години. Исправи ме ако грешам.
Не е муабетот само за оваа утакмица! Со Челзи? Со Арсенал? Со Реал црвените картони на секоја утакмица???

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Прв ќе те барам после утакмицата со Валенсија,само некој да се криеш ко пичка,како што го правиш тоа секогаш.
Во принцип не се кријам, само немам време за форумов. Имам други поважни работи. И да, зошто да ме бараш ? :drk:

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Не е муабетот само за оваа утакмица! Со Челзи? Со Арсенал? Со Реал црвените картони на секоја утакмица???
Се лажеш, ако мислиш дека некој ќе ти се замара со утакмици од лани, за кои се испишани преку 100 страници.

Ако си стварно нов, читај си ги старите теми за ЛШ од минатите сезони.
Ако си некој дупликат, сам знаеш што се случуваше...

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397

Ej да де, а не кажуваш твоите чистите контри како ги спречуваа, го соборува последен играч е, го соборува напаѓачот и едвај жолти дали им дадоа. Оди бе, што се буниш незнам, срамота е.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.666
Поени од реакции
11.816
Чекај малку бе каде преку ред... се знае кој е најголемиот англиски талент од средината на теренот...
Кој? Вилшер, Клеверли, Шелви,Хендерсон,Мек Екран? Секој својот ќе си го брани

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
2ов и 3ов не се ни „познати“, 4ов напрај трансфер на кариерата, 5ов не добива шанса во прв тим. Мојот (Вилшир) е стандарден репрезентативец на Англија и на Арсенал и заменик капитен на тимот. Јас не лажам, факти се тоа.
--- надополнето: Nov 24, 2011 5:15 PM ---
За да ти кажам дека Челзи се пласирале во 1/8 финале.
Тука сум муце, те очекувам ! :))))))

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
.јас сум сигурен дека од 9 натпревари на неутрален терен 8 ќе ги победи Барселона против Милан ако играат со 100% од своите можности и тоа онака глатко..(а вчера башка што пола од играчтие на Барселона си играа курташак)..!
Значи ова „играње под 100% можности“ е глуп муабет. Ај да играа со втор состав, океј али вака !? Релативна работа е тоа, може и за Милан да кажеме дека играше под 100% од можностите...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom