-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Од дамна се зборуваше дека ќе биде третиот дел во Кина, во некој си изгубен град (или потонат, нешто како Атлантида). Има по wikipedia за тој град.
А само што ја почнав на xbox, многу е тапа со аналог камера таман до вечер ќе се спушти и перверзии!Assassin's Creed: Revelations [SKIDROW]
Не е грешка туку одлична оптимизација.Што е со побарувањата?
Да не е нешто грешка на замунда?
Supported OS : Windows® XP SP3 / Windows Vista® SP2 /Windows 7® SP1
Processor: Intel Core®2 Duo E4300 @ 1.8 Ghz or AMD Athlon64 X2 4600+ @ 2.4GHZ
RAM: 1.5 GB Windows® XP / 2 GB Windows Vista® - Windows 7®
Video Card: 256 MB DirectX® 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)
Hard Drive Space: 12 GB
Тогаш јас сигурно ќе можам да ја играм на Хај
Само нека дојде први,и нека се накачат малку сидерите на Замунда,ја симнувам одма,ваква шанса не смее да се пропушти.Не е грешка туку одлична оптимизација.
Секоја наредна е пооптимизирана од претходната.Само нека дојде први,и нека се накачат малку сидерите на Замунда,ја симнувам одма,ваква шанса не смее да се пропушти.
а,извини а Brotherhood исто така е оптимизирана,или не?
Џизс ,, дyри и ние со кантиве ке можеме да ја играмеШто е со побарувањата?
Да не е нешто грешка на замунда?
Supported OS : Windows® XP SP3 / Windows Vista® SP2 /Windows 7® SP1
Processor: Intel Core®2 Duo E4300 @ 1.8 Ghz or AMD Athlon64 X2 4600+ @ 2.4GHZ
RAM: 1.5 GB Windows® XP / 2 GB Windows Vista® - Windows 7®
Video Card: 256 MB DirectX® 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)
Hard Drive Space: 12 GB
Тогаш јас сигурно ќе можам да ја играм на Хај
Најверојатно во скоро време ќе искочи crack fix од Skidrow.Одма штом ќе ја уклулам ми крешнува играва . И тоа на овој модул ubiorbitapi_r2. кој се наоѓа во Ubisoft Game Launcher. Некој да не знае како да го оправам ова чудо?
Еве ја играм божемски, нешто правев и еве работи.Најверојатно во скоро време ќе искочи crack fix од Skidrow.
кај мене 5 дена ќе ја симиња, со 0.22 kb/sПрегледај го приврзокот 36770
Кога се вратив од факс