G
galaxy
Гостин
Дали е можно да немам интернет заради тоа што не е платена една сметка? А имам телевизија.
На кој број да им се јавам?
089 011 011Дали е можно да немам интернет заради тоа што не е платена една сметка? А имам телевизија.
Не се апдејтува често.Сакам да го стаам Extra пакетот со 20mbps интернет што е + ДТВ и Тел, и ме интересира дали има можност да добијам поголема брзина од предвидената или треба Лан да бидам.
Денес симнав околу 30+ gb, а на страната ми пишуе дека сум потрошил следно
23.11.2011 210.90 MB 594.44 MB 805.34 MB
--- надополнето: Nov 23, 2011 8:24 PM ---
089 011 011
Да. Одма гасат (за разлика од телекабел)Дали е можно да немам интернет заради тоа што не е платена една сметка? А имам телевизија.
другар извини пак шо те цитирам (денес можи претерав) ама то е кога ме нема со денови и кога ќе дојдам.....Овој пакет го користам.
ако спушташ од замунда или некоја друга бугарска не ти го сметаат трафикот (а и од јутуб исто важи)Сакам да го стаам Extra пакетот со 20mbps интернет што е + ДТВ и Тел, и ме интересира дали има можност да добијам поголема брзина од предвидената или треба Лан да бидам.
Денес симнав околу 30+ gb, а на страната ми пишуе дека сум потрошил следно
23.11.2011 210.90 MB 594.44 MB 805.34 MB
089 011 011
Значи утре да си платам. Среќа што комшијата има платено совреме и не знае дека мрежата му нема шифра.Да. Одма гасат (за разлика од телекабел)
Телефонот и интернетот се преку FTP кабел (оној компјутерскиот со 8 жици во него), а аналогната и дигиталната се преку коаксијален кабел.другар извини пак шо те цитирам (денес можи претерав) ама то е кога ме нема со денови и кога ќе дојдам.....
јас мислев дека Нет10 20 50 се ЛАН ама гледам грешка сум
а за ТВ и телефон ти пуштија друг кабел од бандера или како?
Гасат ОДМА у секунда...Многу се такви...И мене ме изгасија заради само една неплатена сметка..У сандачето ми стига недела дена (а треба 10 дена унапред) и после, нормално, заради финансиски проблеми - неможевме да платиме. Ваљда утре(четврток) татко ми ќе плати, а ако вака продолжат со плаќањево тука е АЕК (ја па го спомнав аек ко да е holy protector ебаго )Дали е можно да немам интернет заради тоа што не е платена една сметка? А имам телевизија.
Епа ќе си наместиш да ти доаѓа на мејл и ќе видиш како нема закаснетиГасат ОДМА у секунда...Многу се такви...И мене ме изгасија заради само една неплатена сметка..У сандачето ми стига недела дена (а треба 10 дена унапред) и после, нормално, заради финансиски проблеми - неможевме да платиме. Ваљда утре(четврток) татко ми ќе плати, а ако вака продолжат со плаќањево тука е АЕК (ја па го спомнав аек ко да е holy protector ебаго )
Дечко, пишува у договорот дека мора да се плати до 18ти, сметката ја добиваш на ~5ти. Не знам шо е проблемот.Гасат ОДМА у секунда...Многу се такви...И мене ме изгасија заради само една неплатена сметка..У сандачето ми стига недела дена (а треба 10 дена унапред) и после, нормално, заради финансиски проблеми - неможевме да платиме. Ваљда утре(четврток) татко ми ќе плати, а ако вака продолжат со плаќањево тука е АЕК (ја па го спомнав аек ко да е holy protector ебаго )
еве од странски тракер кај мене како одипрашање до вас двата (арсо и штипскио)
на кат или пајретбеј со колку мб спуштате?
Тоа и јас викам. Плус не знам што чекате сметка, кога гледате дошло веќе 10ти и не стигнала, одете кај што плаќате таму и платете.Дечко, пишува у договорот дека мора да се плати до 18ти, сметката ја добиваш на ~5ти. Не знам шо е проблемот.
Јас стварно не знам за што ќе се жалиш во АЕК?Гасат ОДМА у секунда...Многу се такви...И мене ме изгасија заради само една неплатена сметка..У сандачето ми стига недела дена (а треба 10 дена унапред) и после, нормално, заради финансиски проблеми - неможевме да платиме. Ваљда утре(четврток) татко ми ќе плати, а ако вака продолжат со плаќањево тука е АЕК (ја па го спомнав аек ко да е holy protector ебаго )
Јас не знам дали читаат луѓево што потпишуваат кога склучуваат договор .... јасно си стои таму дека ако не платиш во одреден период те исклучуваат без опомена.Јас стварно не знам за што ќе се жалиш во АЕК?
Или ај онака...