Play Station 2

• Креатор на темата Креатор на темата 100 Proof
  • Време на започнување Време на започнување
dali znae nekoj kaj moze da nabavam playstation 2 ama so vgraden cip za da ne se zamaram niz gradov da baram mi rekoa vo nekoja si virtycom ili taka nesto ali pojma neam ako znaete pisete ve molam

dali znae nekoj kaj moze da nabavam playstation 2 ama so vgraden cip za da ne se zamaram niz gradov da baram mi rekoa vo nekoja si virtycom ili taka nesto ali pojma neam ako znaete pisete ve molam

Vyrticom ти е старо Џокер, во Капиштец во високата кула карши старот трговски.

кај да најдам додаток за 4 рачки за сони 2, може и половен ако има некој, исто ме интересира и за одкодирање, или чипување...ама некој од искуство да ми каже, пошто гледам постовиве над мене се од памтивек

Aјмо,

Купувам Сони Плејстејшн 2, по можност со 2 џојстика, да функционира без проблем и обавезно да доаѓа со неколку игри меѓу кои и PES.

Ако има некој да шитка, одма го купувам доколу е до 2500 денари. Ако поскапо, ќе размислам :)

Aјмо,

Купувам Сони Плејстејшн 2, по можност со 2 џојстика, да функционира без проблем и обавезно да доаѓа со неколку игри меѓу кои и PES.

Ако има некој да шитка, одма го купувам доколу е до 2500 денари. Ако поскапо, ќе размислам :)
ФИФА е боље...:D

Ти шитнам сони 1,само има мала мана не е пуштен најмалце 5 год немам игри и џојстик?
Цена околу 3000+(олдтајмер е..)?:D

ФИФА е боље...:D

Ти шитнам сони 1,само има мала мана не е пуштен најмалце 5 год немам игри и џојстик?
Цена околу 3000+(олдтајмер е..)?:D
:pos:

дај го после 10-15 год и можи ќе земиш 15-20 000 е

Не фала, не ги исполнуваш критериумите : ))
Ајде бе поклон од Швајцарија ми е :)Дека си администратор 3500 може?:D

Доста е шалење,иначе побарај на пазар3 јас едно време сакав да купам ама тешко дека под 2500 дека ќе најдеш.Најефтино што најдов беше 4500 мислам,сеуште држат цена пс2...
--- надополнето: Nov 23, 2011 8:01 PM ---
:pos:

дај го после 10-15 год и можи ќе земиш 15-20 000 е
Не ти е лоша идеава,за 50 години у музеј ќе го дам за милионче :D

Барам сони 2 сочувано,не мора да е чипувано понудете ке се договориме.поздрав

да не знајт некој кај може да се најде network adapter за sony playstation 2

Back
На врв Bottom