UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ќе изгуби поента со било какво проширување според мене - па тогаш нека направат лига од топ 8те лиги во Европа (еве Шпанија, Англија, Германија, Италија, Португалија, Холандија, Франција и Русија) и тоа е тоа.

Па сега искрено не ми се гледаат 5 екипи од една земја, 4 веќе се многу.

Нека размислуваат обратно - да го зголемат квалитетот во останатите лиги а не да се напумпа ЛШ со 5 екипи од иста земја... Финансиски фер-плеј, ако се имплементира како што треба е правило кое оди во таа насока за почеток.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
ова проширување нема да се деси никад и е само идеја на тимовите кој имаат безвезе финансиска политика како Барса кој секоја година иако освојуваат ЛШ и се тоа пак се у големи загуби па сеа за некоја година малце ке им се парите од заработка од тв права и од утакмици од домашно првенство и ЛШ па сакаат да ги намалат домашните првенства на помалце екипи а да зголемат ЛШ нарамно за да лапаат повеке пари од тв права и се тоа

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.567
Поени од реакции
4.224
Пријатно сум изненаден од Канал 5 и 5+ денес
на Канал 5 Милан - Барселона , а на Кана 5 + Арсенал- Дортмунд конечно да ги даваат 2-те наинтересни натпревиари од ЛШ во еден ден што се играат во исто време :)

А

Анноун

Гостин
Значи Манчестер вo осминафинале игра со Апоел или Зенит . :) Џабе ќе ја влечат ждрепката за нив , сигурно со овие се паѓаат . Арсенал кутриот лани втор заврши одма Барса му се падна.

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Пријатно сум изненаден од Канал 5 и 5+ денес
на Канал 5 Милан - Барселона , а на Кана 5 + Арсенал- Дортмунд конечно да ги даваат 2-те наинтересни натпревиари од ЛШ во еден ден што се играат во исто време :)
Требаше и Апоел да ги даваат, ама че се вклучеле на полувреме после завршувањето на кошарката македонска. Јас си реков 3 утакмици че даваат (њтф???), а тоа лажњак било, само 2 и пол че даваат

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.808
Поени од реакции
11.426
Значи Манчестер вo полуфинале игра со Апоел или Зенит . :) Џабе ќе ја влечат ждрепката за нив , сигурно со овие се паѓаат . Арсенал кутриот лани втор заврши одма Барса му се падна.
Хахаха чекај прво да се пласира Манчестер во 1/16.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Добро бе, толку се ретарди навивачите на Зенит?
Што сакам да се прекине мечот и да земе службена Апоел.

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
Шо им е на Русиве?! Мрднати ќе го запалат стадионот!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не се даде Апоел и не се даде се посраа од радвење.Браво нема што, се надевав и Зенит ќе влезе.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.936
Браво браво. Заслужи Апоел да оди понатаму иако мислам дека ќе бидат топовска храна. Е сега дали Зенит или Порто останува да видиме.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Браво Апоел,но сепак ќе бидат премија за 1/8 финале.
освен ако не помине трабзонспор па да се паднат апоел и трабзон :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom