Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Многу добар натпревар, во секој случај.
ПРвпат сезонава гледам доминација во средниот ред...па морам да истакнам дека Керик минатата утакмица и ова полувреме игра без грешки и е апсолутно заслужен за добрата организација...

Нани ми е најфеноменален некако, многу се труди, се надевам ќе биде награден со еден гол.
Фабио е најслаб на теренот вечерва.....но не смее многу да му се замери, оти добива минути на парче, па неможеме одеднаш да очекуваме перфектен display :)

Се надевма дека ќе победиме, иако и Бенфика се многу солидни во контрите засега :)
П.С: Бев подготвен да експлодирам ако Јанг погодеше и беше 2-1....можи ќе беше и премногу...али ај...во второ има време...

Одма поминаа овие 45 минути, се надевам и наредниве ќе бидат приближно интересни...
И да...мислам дека Берба може уште еднаш!!!

Член од
18 октомври 2011
Мислења
11
Поени од реакции
2
Carrick .. Sega za sega igra na dobro nivoo .. A Jones igra odlicno centralen defanzivec ne znam zasho da igra destruktivec.. A i od greskite se ucii .. :))

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Carrick .. Sega za sega igra na dobro nivoo .. A Jones igra odlicno centralen defanzivec ne znam zasho da igra destruktivec.. A i od greskite se ucii .. :))
У фан клубов а еднаш згрешиш на една позиција одма те селат на друга, нема шанса за поправен :D Само неговото височество Руни има право на грешки и да не му се замерува :D

Член од
18 октомври 2011
Мислења
11
Поени од реакции
2
Berbatov ne go pustame.. Jas nikogas nemam kazeno za da si odii .. Ja ceka svojata sansa.. :D

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Одлично полувреме. Изгледа стануваме повторно страшни :). Конечно Јанг во тимот, ми се допаѓа формацијата со Јанг позади напаѓач со Нани и Валенсија по крилата. Флечер и Керик машинерии. Бербата убав гол иако офсајд. Идеме уште 2-3 комада.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.474
Поени од реакции
7.946
Мсилам дека Фил подобро САФ да почне да го игра како деструктивец некако слабо делува како централен дефанзивец
гоше нафта случајно да не пиеш? Супер си игра само малце е збунет поради голот. Се занел возејки го Астон Мартинот, па помислил кочница и кочи на лице место топката :D
Керик игра одлично исто и берба,нани се труди, а Јанг ми е малце каша попара.
ЛАВ ке напраи нешто предосеќам :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И сеа, да си иде Бербатов у јануари или не?
Јас сум да си оди ако планираат да го држат на клупа, т.е. Ферги да ја спрема тактиката без него. Греота е така, има уште што да понуди, човекот е класа. Ако планира да го игра Ферги тогаш сакам барем што почесто да е стартер, зошто не е фер :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
151
Поени од реакции
179
I da ne go stavese avtogolot, pozadi dzons imase igrac od Benfika pa povtorno ke padnese gol. Jas tuka greskata ja gledam malku porano koga ja izgubija topkata na sredina. Ocekuvam da gi smenat poziciite Nani i Jang, da izleze valensija ili eventualno berbatov i da vleze Cikarito. Togas ke bideme uste poopasni.

П

Пепси_

Гостин
Многу добар натпревар, во секој случај.
ПРвпат сезонава гледам доминација во средниот ред...па морам да истакнам дека Керик минатата утакмица и ова полувреме игра без грешки и е апсолутно заслужен за добрата организација...

Нани ми е најфеноменален некако, многу се труди, се надевам ќе биде награден со еден гол.
Фабио е најслаб на теренот вечерва.....но не смее многу да му се замери, оти добива минути на парче, па неможеме одеднаш да очекуваме перфектен display :)

Се надевма дека ќе победиме, иако и Бенфика се многу солидни во контрите засега :)
П.С: Бев подготвен да експлодирам ако Јанг погодеше и беше 2-1....можи ќе беше и премногу...али ај...во второ има време...

Одма поминаа овие 45 минути, се надевам и наредниве ќе бидат приближно интересни...
И да...мислам дека Берба може уште еднаш!!!
Ех....види го колку се труде немој така мене баш добро ми игра,нон стоп ваму наму како Парк битно трче и се боре ! :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И сега што правиме, Флечер уште е тиња играч и треба да игра за Даг енд Ред или добар е за во Манчестер?

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Додека пишам јас дека се израдував,тоа гол ни дадоа... :(

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења