Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Многу добар натпревар, во секој случај.
ПРвпат сезонава гледам доминација во средниот ред...па морам да истакнам дека Керик минатата утакмица и ова полувреме игра без грешки и е апсолутно заслужен за добрата организација...

Нани ми е најфеноменален некако, многу се труди, се надевам ќе биде награден со еден гол.
Фабио е најслаб на теренот вечерва.....но не смее многу да му се замери, оти добива минути на парче, па неможеме одеднаш да очекуваме перфектен display :)

Се надевма дека ќе победиме, иако и Бенфика се многу солидни во контрите засега :)
П.С: Бев подготвен да експлодирам ако Јанг погодеше и беше 2-1....можи ќе беше и премногу...али ај...во второ има време...

Одма поминаа овие 45 минути, се надевам и наредниве ќе бидат приближно интересни...
И да...мислам дека Берба може уште еднаш!!!

Carrick .. Sega za sega igra na dobro nivoo .. A Jones igra odlicno centralen defanzivec ne znam zasho da igra destruktivec.. A i od greskite se ucii .. :))

Carrick .. Sega za sega igra na dobro nivoo .. A Jones igra odlicno centralen defanzivec ne znam zasho da igra destruktivec.. A i od greskite se ucii .. :))

У фан клубов а еднаш згрешиш на една позиција одма те селат на друга, нема шанса за поправен :D Само неговото височество Руни има право на грешки и да не му се замерува :D

Berbatov ne go pustame.. Jas nikogas nemam kazeno za da si odii .. Ja ceka svojata sansa.. :D

Одлично полувреме. Изгледа стануваме повторно страшни :). Конечно Јанг во тимот, ми се допаѓа формацијата со Јанг позади напаѓач со Нани и Валенсија по крилата. Флечер и Керик машинерии. Бербата убав гол иако офсајд. Идеме уште 2-3 комада.

Мсилам дека Фил подобро САФ да почне да го игра како деструктивец некако слабо делува како централен дефанзивец

гоше нафта случајно да не пиеш? Супер си игра само малце е збунет поради голот. Се занел возејки го Астон Мартинот, па помислил кочница и кочи на лице место топката :D
Керик игра одлично исто и берба,нани се труди, а Јанг ми е малце каша попара.
ЛАВ ке напраи нешто предосеќам :)

И сеа, да си иде Бербатов у јануари или не?

Јас сум да си оди ако планираат да го држат на клупа, т.е. Ферги да ја спрема тактиката без него. Греота е така, има уште што да понуди, човекот е класа. Ако планира да го игра Ферги тогаш сакам барем што почесто да е стартер, зошто не е фер :)

I da ne go stavese avtogolot, pozadi dzons imase igrac od Benfika pa povtorno ke padnese gol. Jas tuka greskata ja gledam malku porano koga ja izgubija topkata na sredina. Ocekuvam da gi smenat poziciite Nani i Jang, da izleze valensija ili eventualno berbatov i da vleze Cikarito. Togas ke bideme uste poopasni.

Многу добар натпревар, во секој случај.
ПРвпат сезонава гледам доминација во средниот ред...па морам да истакнам дека Керик минатата утакмица и ова полувреме игра без грешки и е апсолутно заслужен за добрата организација...

Нани ми е најфеноменален некако, многу се труди, се надевам ќе биде награден со еден гол.
Фабио е најслаб на теренот вечерва.....но не смее многу да му се замери, оти добива минути на парче, па неможеме одеднаш да очекуваме перфектен display :)

Се надевма дека ќе победиме, иако и Бенфика се многу солидни во контрите засега :)
П.С: Бев подготвен да експлодирам ако Јанг погодеше и беше 2-1....можи ќе беше и премногу...али ај...во второ има време...

Одма поминаа овие 45 минути, се надевам и наредниве ќе бидат приближно интересни...
И да...мислам дека Берба може уште еднаш!!!

Ех....види го колку се труде немој така мене баш добро ми игра,нон стоп ваму наму како Парк битно трче и се боре ! :)

И сега што правиме, Флечер уште е тиња играч и треба да игра за Даг енд Ред или добар е за во Манчестер?

Додека пишам јас дека се израдував,тоа гол ни дадоа... :(

па добро бе у курац нек иде све коа дадовмо коа примивмо гол ццц

Леле одбраната е тиња без Видич капитенот да играше 2-0 ќе си водевме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom